Kultur & natur

Få store naturoplevelser og oplev byer med en helt særlig stemning, charme og arkitektur. På Panter Rejsers kultur- og naturrejser mærkes historiens vingesus. Vi kommer tæt på kulturperler, skovklædte bjerge, romantiske dale, bugtede floder, rislende vandfald og smukke bindingsværkshuse.

Barlinek

- afslapning, hygge og wellness Populær og afslappende rejse til den hyggelige provinsby Barlinek. Rejsen byder på en række spændende udflugter. Vores dejlige hotel ligger ved en smuk park og ned til den vidunderligste sø. Naturskønne spadsereture/stavgang i skoven og langs søbredden er en oplagt mulighed. ....Læs mere »4 dageFra 2.699,-

Berlin - 25 år efter Murens fald

9. november markeres 25-årsdagen for nedrivningen af Muren. Berlin markerer dette historiske jubilæum som en festdag med mange arrangementer langs Muren, der løb gennem hjertet af byen i 28 år. Bl.a. markeres den 12 km tidligere Mur med hvide lysende helium balloner. Udover mange oplevelser i forbindelse med denne fejring ....Læs mere »4 dageFra 2.999,-

Bremen og Bremerhaven (Ældre Sagen Odense)

- Hansestaden og dens imponerende havneby Udgangspunktet på denne rejse er Bremen, det nordvestlige Tysklands pulserende hjerte og hjemby for de verdens-berømte Bremer Stadsmusikanter. Bremen byder på både historie og spændende gamle bydele samt moderne museer og arkitektur. En storby med alle facetter - historie, ....Læs mere »

Bremen og Bremerhaven

- Hansestaden og dens imponerende havneby Vi besøger søsterbyerne Bremen og Bremerhaven, det nordvestlige Tysklands pulserende hjerte. Vi bor i Bremen, hansestaden ved floden Weser, der er præget af 1200 års traditioner og stor udadvendthed, hjemby for de verdensberømte Bremer Stadsmusikanter. Byerne byder på ....Læs mere »

André Rieu i Maastricht

- Open Air koncert Oplev den kendte og elskede hollandske violinist d. 12. eller 19. juli i hans hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en unik, vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk ....Læs mere »

Berlin - Julemarked

- mondæn storbycharme og hyggelige julemarkeder En af de dejligste traditioner i Tyskland er julemarkeder, der lokker til en indkøbs- og oplevelsestur i adventstiden. Berlin står på pinde for at nisse, jule, hygge og ulemarkederne er især kendt for duften af dampende punsch, “Glühwein” og ”Julegodter”. ....Læs mere »4 dageFra 2.499,-

Færøerne og Island - Viking Cruise

MS Norröna krydser Nordatlanten med afrejse fra Hirtshals og sejler i vikingernes oprindelige sejlrute ud på Atlanten tæt forbi Shetlands Øerne til Færøerne og op til Island. Der er 2 dage til udflugter på Island og 2 kortere stop på Færøerne. Lonely Planet kårede både Island ....Læs mere »

Harzen - Goslar

- skøn natur med masser af historie   At stå på Rådhuspladsen i Goslar omgivet af middelalderlige bindingsværkshuse og lytte til det berømte klokkespil er indbegrebet af stemning og charme. Læg dertil et landskab, der hæver sig over de omliggende regioner og byder på skovklædte ....Læs mere »

Holland - 4 dage

- blomsterpragt og kanalfart   Tag forskud på foråret, hvor Holland er et sandt farveorgie af et blomstertæppe. I mangefarvede skaktern breder marker med tulipaner og andre løgplanter sig, så langt øjet rækker. Læg hertil vindmøller, kanaler, diger samt byer med velbevaret arkitektur ....Læs mere »4 dageFra 2.999,-

Holland - 5 dage

- blomsterpragt og kanalfart   Tag forskud på foråret, hvor Holland er et sandt farveorgie af et blomstertæppe. I mangefarvede skaktern breder marker med tulipaner og andre løgplanter sig, så langt øjet rækker. Læg hertil vindmøller, kanaler, diger samt byer med velbevaret arkitektur ....Læs mere »5 dageFra 3.749,-

Italien - Piemonte

- Maggioresøen - Torino - Acqui Terme - Alba - Asti - Barolo i Piemonte regionen Piemonte regionen i det nordlige Italien er et rent eldorado for vin og gastronomiske specialiteter. Faktisk er regionen hjemsted for produktion af nogle af støvlelandets bedste vine. Men det er slet ikke det hele. Regionen huser også en række ....Læs mere »

Nordkap - Lofoten

- 16 dage - to nætter både på Nordkap og Lofoten - overnatning i Tromsø Nordkap med midnatssolen er enhver turists inderste drøm. Læg dertil de smukkeste naturoplevelser blandt Finlands søer og i Norges skønne fjelde, indblik i samernes kultur, byrundture i to nordiske hovedstæder, ubeskrivelig ....Læs mere »16 dageFra 15.499,-

Normandiet - Sydengland

I 2014 markeres 70 året for de allieredes landgang i Normandiet, og på denne rejse mellem Sydengland og Normandiet møder vi sporene fra de historiske begivenheder på begge sider af kanalen. På museerne og ved de mange tankevækkende mindesmærker fremgår det med al tydelighed, at D-dag var en imponerende ....Læs mere »

PanterRejsen - 9 dage

- alletiders nostalgirejse PanterRejsen er igen et fantastisk tilbud ud i nostalgiens skønne farvande. På utallige opfordringer er det muligt at købe en spændende rejseoplevelse på både 5 og 9 dage. Bestil rejsen, find dit pas frem, pak din kuffer t, og læn dig så tilbage for at opleve en rejse fuld ....Læs mere »9 dageFra 5.899,-

Rügen - Stralsund

- det tyske ferieparadis ved Østersøen Hansestaden Stralsund ligger i delstaten Mecklenburg-Vorpommern, ved Strelasund, et stræde i Østersøen. Den geografiske nærhed til øen Rügen har også indbragt byen betegnelsen "porten til Rügen". Den historiske bykerne har bevaret sit ....Læs mere »

Sankt Petersborg - bus

- Ruslands kulturelle skattekammer   Sankt Petersborg var Peter den Stores drøm om en europæisk inspireret storby i Rusland. I 1712 blev byen landets hovedstad, og adelsfamilierne kappedes om at opføre de skønneste palæer. Aktiviteterne tiltrak forfattere, komponister og kunstnere, og byen blev en kulturel ....Læs mere »

Sankt Petersborg - fly

- Ruslands kulturelle skattekammer   Sankt Petersborg var Peter den Stores drøm om en europæisk inspireret storby i Rusland. I 1712 blev byen landets hovedstad, og adelsfamilierne kappedes om at opføre de skønneste palæer. Aktiviteterne tiltrak forfattere, komponister og kunstnere, og byen blev en kulturel ....Læs mere »

Schleswig - Holstein

- Kiel, Helgoland og Friedrichstadt Vi besøger gammelt dansk grænseland på en tur, der byder på både historiske seværdigheder og spektakulære naturoplevelser. Byen Kiel med dens unikke beliggenhed i bunden af Kieler- fjorden er første stop. Byen, som i mange år var en vigtig værfts- og ....Læs mere »

Stockholm - Ålandsøerne

- historie og skærgårdsnatur i Nordens Venedig Mod Stockholm kører vi gennem de flotteste landskaber med vidtstrakte skove og de skønneste søer, f.eks. den berømte Vättern. Stockholm ligger ud til kysten i den svenske skærgård på 14 øer og holme og er forbundet med 57 broer. Her ....Læs mere »

Sydengland, Normandiet og Jersey

I 2014 markeres 70 året for de allieredes landgang i Normandiet, og på denne rejse mellem Sydengland og Normandiet møder vi sporene fra de historiske begivenheder på begge sider af kanalen. På museerne og ved de mange tankevækkende mindesmærker fremgår det med al tydelighed, at D-dag var en imponerende ....Læs mere »
EmediateAd