Tulipankrydstogt Belgien - Holland

Farvestrålende flodkrydstogt

Tag med på et oplevelsesrigt flodkrydstogt om bord på det komfortable skib MS Alemannia, som roligt glider gennem floder og kanaler omkranset af Tysklands, Belgiens og Hollands forårslandskaber, hvor tulipanmarkerne betager enhver med overvældende farvesymfonier. Du sover alle 5 nætter ombord på skibet.

I Giethoorn oplever du ”Hollands Venedig”, og i Amsterdam lokker byens verdensberømte museer – eller hvad med en kanalrundfart?

Tulipanen, Hollands nationalsymbol, oplever du i et væld af farver og i tusindvis af arter under et besøg i den berømte blomsterpark Keukenhof. Temaet for 2017 er "Dutch Design". De berømte kunstnere og designere som Mondriaan og Rietveld, har lagt grunden for hollandsk design. Selv i dag, er hollandske designere værdsat verden over for deres førende designs i mode, grafisk design, arkitektur og møbeldesign.

Du oplever Amsterdam, Rotterdam og Den Haag, byerne udforskes med vores rejseleder.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Besøg i den berømte blomsterpark Keukenhof Hollands Vendig
 

Pris fra:
6.799,-
Dage:6
• Ophold i dobbeltværelse/kahyt kat. B med bad og toilet • Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus • Dygtig og rutineret chauffør • Erfaren dansk rejseleder • 5 overnatninger på MS Alemannia • 5 x morgenbuffet • 5 x middag (heraf en gallamenu) • 4 x frokost • Kage eller natmadssnack på skibet • Velkomstdrink på skibet • Alle nævnte udflugter ekskl. entreer • Skat, moms og bidrag til Rejsegarantifonden
Transportmåde:Bus/Skib
Bestil rejse

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Udrejse og Köln
Tidlig opsamling og med passende pauser sydover forbi Hamburg og Bremen når du midt på eftermiddagen til Köln og går ombord på krydstogtskibet MS Alemannia. Her venter velkomst cocktail, præsentation af besætningen der bliver efterfulgt af middag. Sidst på eftermiddagen lægger skibet fra kaj.

2. dag: Hoorn - Giethoorn
Midt på formiddagen ankommer skibet til Hoorn. Byen der har over 80 forskellige nationaliteter boende, er en hyggelig by med ca. 70.000 indbyggere. Om formiddagen er der mulighed for at udforske byen. Efter frokost skal du se noget af det Holland er mest kendt for, vindmøller og dæmninger. Bussen kører over den 28 kilometer lange dæmning over Zuidersøen (Ijsselmeer) til Flevoland, en smuk panoramaudsigt fra bussen til den moderne by Lelystadt, der er kendt for sit skibsværft, der restaurerer historiske sejlbåde. Gennem det inddæmmede landbrugsområde Flevoland og dernæst besøg i byen Giethoorn, der også kaldes ”Hollands Venedig”. I Giethoorn er gaderne erstattet af idylliske vandveje. Du får mulighed for sejltur på kanalerne med utallige smukke broer, vi kommer tæt forbi de idylliske og maleriske huse og bondegårde med tæt beliggenhed ud til kanalerne. Herefter kører vi retur via Flevoland og over dæmningen til Hoorn.
Skibet bliver liggende i Hoorn natten over, så der er rig mulighed for at se nærmere på byen på egen hånd efter middagen.

3. dag: Amsterdam - Keukenhof
Tidlig morgen lægger skibet fra kaj og sejler mod Amsterdam. Hollands hovedstad bærer tydeligt præg af at være bygget på mere end 80 øer, kanalerne gennemskærer byen og de charmerende gamle huse med de udsmykkede gavle præger bybilledet. Byrundtur hvor du ser de væsentligste seværdigheder, her kan bl.a. nævnes kongeslottet, Leidespleim, Anna Franks hus samt Van Gogh Museum.  Eftermiddagens udflugt går til den berømte blomsterpark Keukenhof. I 2016 havde Keukenhof 1.100.000 gæster, det er trejde år i træk, at Keukenhof har tiltrukket mere end 1 million gæster. Temaet for 2017 er "Dutch Design". De berømte kunstnere og designere som Mondriaan og Rietveld, har lagt grunden for hollandsk design og de er kilden til inspiration for temaet i 2017. I parken findes de smukkeste sorter af løgplanter produceret af egnens gartnerier. Hvert år plantes der mere end syv millioner blomsterløg, bl.a. tulipaner, narcisser, hyacinter og fresier. Uanset hvornår på sæsonen du besøger parken, mødes du af et smukt, blomstrende tæppe. En oplevelse, der i sig selv er rejsen værd. Bussen kører retur til skibet i Amsterdam hvor middagen venter.    

4. dag: Rotterdam – Den Haag
Efter morgenmaden lægger skibet til i Rotterdam. Her venter bussen på os, og du får en rundtur i bussen, her ser vi byens alsidige arkitektur, der ses tydeligt i bybilledet. Bussen kører over den flotte 800 m lange hængebro ”Erasmus” der i folkemunde kaldes for Svanen. Herefter køres til Den Haag, der er Hollands residens- og regeringsby. Byen med sine 500.000 indbyggere er hjemsted for bl.a. Europol og den internationale menneskerettigheds domstol. 
Midt på eftermiddagen sejler skibet fra Rotterdam videre til Gorincheim, her er der mulighed for efter middagen at se nærmere på byen.

5. dag: Arnhem
Om morgenen ankommer skibet til Arnhem. Byen der under 2. verdenskrig led en hård skæbne, er gennemskåret af Rhinen. Efter krigen blev byen hurtig genopbygget, og fremstår nu som en smuk storby. Fortiden præger dog stadig byen, og der er mulighed for at besøge slagmarken der var tyskernes frontlinje i sep. 1944. Midt på eftermiddagen lægger skibet igen fra kaj og denne vores sidste aften på skibet byder på en dejlig middag.    

6. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden ankommer skibet til Köln, hvor forlader vi skibet og vender hjem mod Danmark. Med passende pauser undervejs er vi retur sidst på dagen.

NB! Forbehold for ændringer i rejseplanen. Pga. ændringer i vandstanden kan sejlturen helt eller delvis erstattes af buskørsel og indkvartering på hotel.

Diverse
På hele turen benyttes Euro.
Drikkepenge ombord, Panter Rejser anbefaler min. Euro 15,- pr. person.

Drikkevarepakke som kan tilkøbes
Fri øl/vand/vin og kaffe/te ombord på skibet fra kl. 10 til midnat.

Entreer på udflugter (ca. priser):
Keukenhof Euro 17,-
Amsterdam kanalrundfart Euro 15,-
Kanalrundfart Giethoorn Euro 6,-

Opsamling

Sjælland  Afrejse Hjemkomst
København, Ingerslevsgade v/DGI * *
Roskilde Station * *
Ringsted, Klostervangen, Bus P v/Outlet * *
Slagelse, Trafikcenter v/ afk. 39 (bagved) * *
Korsør, Q8 Tank v/ afk. 43 * *
     
Fyn    
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc * *
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 * *
     
Jylland    
Frederikshavn, Busterminal * *
Hjørring Banegård * *
Ålborg, samkørselspl. v/ afk. 26 - Th Sauersv.** * *
Haverslevkrydset v/ McDonalds * *
Randers, v/ Randershallen * *
Århus, Musikhuset * *
Skanderborg Station * *
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 03.45 22.15
Vejle, Borgvold 04.05 21.55
Kolding, Nordkajen, Jens Holms Vej overfor Godset** 04.30 21.30
     
Esbjerg, Nørregade - Museumspladsen 03.30 22.45
Korskro, v/ Shell 03.40 22.35
Holsted, afk. 70 v/ OK 03.50 22.20
Vejen, v/ McDonalds 04.10 22.00
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK** 05.00 21.00
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. /Circle K (Statoil)** 05.40 20.40
Padborg, Lejrvejen v/ OK 06.00 20.00
     
* Egen transport:
Betyder tilskud til togbillet eller mulighed for at køre selv til nærmeste opsamlingssted. Vi ønsker at tilbyde vores gæster flest mulige opsamlings-
steder og undgå lange opsamlingsruter. Derfor er der mulighed for tilslutning med tog, vi giver tilskud til togbilletten, eller tilskud til benzin og evt. broafgift. Tilskuddet fratrækkes ved bestilling. Såfremt der er tilstrækkelig tilslutning fra afrejsesteder med * vil opsamling blive med bus. Dette oplyses ca. 8 dage før afrejse, hvis det bliver aktuelt.

** Mulighed for langtidsparkering

Afgange og priser

Afrejse Rejsemål Hotel Ledige pladser Fra pris
16 / 4 Tulipankrydstogt Belgien-Holland
MS Alemannia 4 6.799,- Bestil

Hotel

MS Alemannia

MS Alemannia

***
MS Alemannia 3* er et flot 4-dækker skib med kapacitet til ca. 180 passagerer. Alle kahytter er udvendige med vindue, bad og toilet, aircondition, tv, telefon og safe. Kahytterne er fordelt p&ar...
EmediateAd