Klokkeren fra Notre Dame

Klokkeren fra Notre Dame – The Musical er baseret på Victor Hugos klassiker og Disneys tegnefilm fra 1996. Det er fortællingen om den udstødte klokker Quasimodo, hans nederdrægtige værge Claude Frollo, den tapre og smukke sigøjner Esmeralda og den flotte Kaptajn Phoebus - alle skæbner i det 15. århundredes Paris, hvis veje krydses.

Stykket er blevet omskrevet fra tegnefilmens handling til scenen og gør fortællingen til en spændende, romantisk og episk musical om menneskets kompleksitet. Klokkeren fra Notre Dame - The Musical har aldrig tidligere været opført i Skandinavien, og havde kæmpe succes på Fredericia Teater, fik 6 stjernede anmeldelser og forlænget spilletid grundet den store efterspørgsel.

I rollen som Quasimodo ses Lars Mølsted, som bl.a. er kendt fra Shubidua – The Musical og modtager af Reumerts talentpris i 2012. Mads M. Nielsen spiller Claude Frollo, kendt fra bl.a. Tv-serien Krøniken. Kaptajn Phoebus spilles af Christian Lund, som før har optrådt i bl.a. Den Lille Havfrue.

Enkeltværelsestillæg på kr. 320,-
Middag på kr. 300,-

Pris fra:
1.999,-
Dage:2
• Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet • Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus • Dygtig og rutineret chauffør • 1 overnatning med morgenmad • Billet til Klokkeren fra Notre Dame i bedste kategori (kat. A) • Program om forestillingen • Skat, moms og bidrag til Rejsegarantifonden
Transportmåde:Bus
Bestil rejse

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Klokkeren fra Notre Dame
Efter endt opsamling køres via Fyn og med pause undervejs til frokost. Forventet ankomst til København om eftermiddagen. Efter indkvartering på Hotel Wakeup, anbefales en spadseretur i området, tid til afslapning og omklædning, inden middag, enten tilkøbt (kr. 300,- bestilles sammen med rejsen) eller middag på egen hånd. Der er en kort gåtur til Det Kongelige Teater (ligger ca. 500 meter fra hotellet), hvor du skal opleve Klokkeren fra Notre Dame fra de rigtig gode pladser på Gamle Scene. Efter en musikalsk og hyggelig aften går du sidst på aftenen tilbage til hotellet.

2. dag: København
Du starter dagen med god tid til hotellets morgenbuffet. Det er muligt at deltage i en kort byrundtur med bussen, som kører forbi nogle af hovedstadens attraktioner - bl. a. Amalienborg, Christiansborg, Marmorkirken, Børsen og Nyhavn. Herefter er der tid på egen hånd i København. Først på eftermiddagen forlader du igen hovedstaden og kører retur til Fyn og Jylland.

Opsamling

Jylland Afrejse Hjemkomst
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 10.00 18.00
Vejle, Borgvold 10.30 17.45
Fredericia Banegård, Jernbanegade** 11.00 17.15
     
Sønderborg, Parkeringsplads ved Alsion 08.45 19.30
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. v/Circle K (Statoil)** 09.30 18.45
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK** 10.00 18.15
Kolding, Nordkajen, Jens Holms Vej overfor Godset** 10.30 17.45
     
Fyn    
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 11.45 16.00

Nyborg, Knudshoved v/ Monarc

** Mulighed for langtidsparkering

12.15


 

 

15.30

Afgange og priser

Afrejse Rejsemål Hotel Ledige pladser Fra pris
27 / 6 Klokkeren fra Notre Dame - The Musical
Wakeup Copenhagen Borgergade Mere end 8 1.999,- Bestil

Hotel

Wakeup Copenhagen Borgergade

Wakeup Copenhagen Borgergade

**
Wakeup Copenhagen 2* i Borgergade er et moderne, minimalistiske og stilfuldt hotel i centrum af København, 500 meters gang fra Det Kongelige Teater, tæt på Kongens Nytorv og kun ca....
EmediateAd