Musicalen Chicago

I 2017 vender musical-succesen Chicago tilbage til Det Ny Teater, og publikum vil her for første gang kunne opleve to af Danmarks største musicalstjerner spille over for hinanden i to store roller. Julie Steincke spiller den glamourøse dobbeltmorderske Velma Kelly, og Maria Lucia spiller natklubsangerinden Roxie Hart, der har myrdet sin elsker. Fra kvindefængslet konkurrerer de om pressens gunst i håbet om at blive frikendt.

Kun den skruppelløse stjerneadvokat Billy Flynn spillet af Tomas Ambt Kofod kan redde pigerne fra galgen - og gøre dem til berømtheder. Jesper Asholt spiller Roxies forsmåede ægtemand Amos Hart, og Pernille Schrøder spiller Matron Mama Morton der regerer i kvindefængslet.

I 1996 fik en ny version premiere på Broadway og blev en kæmpesucces. Den vandt hele seks Tony Awards og spiller fortsat på Broadway, hvor den er den længst spillende amerikanske forestilling nogensinde. Det er samme version, Det Ny Teater præsenterer.

Enkeltværelsestillæg på kr. 300,-

Pris fra:
2.099,-
Dage:2
• Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet • Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus • Dygtig og rutineret chauffør • 1 overnatning med morgenbuffet • 1 x 2-retters middag • Billet til Musicalen Chicago i bedste kategori (kat. 0) • Skat, moms og bidrag til Rejsegarantifonden
Transportmåde:Bus
Bestil rejse

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Chicago Musical
Efter endt opsamling køres via Fyn, med frokost pause undervejs. Forventet ankomst til København først på eftermiddagen. Efter indkvartering på hotellet er der tid til afslapning / omklædning, inden der er middag på hotellet. Herefter er der en kort spadseretur til Det Ny Teater, som ligger kun ca. 600 meter fra hotellet. Du får billet i bedste kategori til forestillingen.

2. dag: København og Det gyldne tableau
Du har god tid til en dejlig morgenbuffet. Der er mulighed for at deltage i en kort byrundtur med bussen, som bl.a. kører forbi nogle af hovedstadens attraktioner - Christiansborg, Marmorkirken, Børsen og Nyhavn. Herefter er der tid på egen hånd i København eller mulighed for at køre med bussen til Amalienborg, her er en udstilling af Thorvaldsens bronzeskulpturer lavet til Christian d. 8. Først på eftermiddagen forlader du igen hovedstaden og kører retur til Fyn og Jylland.

Opsamling

Jylland
Sønderborg, Parkeringsplads ved Alsion
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. v/ Circle K (Statoil)
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK*'
Vejen, v/ McDonalds
Bramdrupdam, samkørselspladsen v/ afk. 63 - Kokholm **

Vejle, Borgvold
Fredericia Banegård, Jernbanegade **

Fyn
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc

** Mulighed for langtidsparkering

Afrejse
08.00
08.45
09.15
09.45
10.00

10.00
10.30


11.15
11.45

 

Hjemkomst
19.45
19.00
18.30
18.00
17.45

17.45
17.15


16.00
15.30

 

Afgange og priser

Afrejse Rejsemål Hotel Ledige pladser Fra pris
30 / 3 Musical succesen Chicago i Det Ny Teater, Kbh
Grand Hotel København 6 2.099,- Bestil

Hotel

Grand Hotel København

Grand Hotel København

****
Det klassiske og hyggelige Grand Hotel 4* på Vesterbrogade er en god adresse, når man vil bo centralt i København. Den charmerende bygning er opført i 1890 og har Tivoli...
EmediateAd