Barcelona i efterårsferien

Oplev storbyens mange attraktioner i efterårsferien

Barcelona er hovedstaden i den spanske region Catalonien, og Spaniens næststørste by. Byen er kendt for flere bygninger, der er tegnet af arkitekten Antonio Gaudi, hvor katadralen La Sagrada Familia er blandt de mest berømte. Katedralen har været under udarbejdelse i mere end 100 år, og mange tvivler på, at den nogen sinde bliver færdig, hvilket også er en del af dens charme.

Besøg det gotiske kvarter, som er Barcelonas gamle bydel. Her finder du mange smalle gader, en god atmosfære og flotte arkitektoniske detaljer. Du må heller ikke snyde dig for en tur på Ramblaen, der er Barcelonas centrale omdrejningspunkt. Her er der liv i gaden med musikanter, gøglere, boder og spisesteder. Ramblaen er en af de mest besøgte gader i Barcelona og helt sikkert et besøg værd.

• Tapas og spansk nydelse
• Sightseeing i Barcelona - Montjuic - Las Ramblas
• Sagrada Família katedralen
• Montserrat med besøg på vingård
• Vindistriktet Penedès

Status:
Ring til os

Dagsprogram

1. dag: Afrejse til Barcelona
Efter ankomst i Barcelona tager bussen dig på en kort byrundtur, inden der tjekkes ind på Hotel Rialto, der er centralt beliggende tæt ved domkirken. Herefter tager rejselederen dig med en tur ned af den berømte La Rambla, som kun ligger få minutters gang fra hotellet.

2. dag: Det gotiske kvarter
Rejselederen tager dig med på en spadseretur i Barcelonas gotiske kvarter ”Barri Gótic”. Her er store pladser, krydret med middelalderbygninger, smarte modebutikker og autentiske tapasbarer. Centrum for det hele er domkirken, der er dedikeret til Barcelonas skytshelgen, Santa Eulália.
Eftermiddagen er fri til egne oplevelser. Rejselederen tager turen med metroen til byens nyere kvarter Eixample, for at se arkitekten Gaudis mesterværk, og Barcelonas vartegn La Sagrada Familia.

3. dag: Camp Nou eller på egen hånd
Dagen i dag er helt fri. Rejselederen tager en rundtur i Barcelona med en af de mange ”Hop on and off” busser. Det er en rigtig god måde at se byen på, og man kan stige af og på som man vil.
Storholdet FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou er et must at se, når man besøger byen. Stadionet med plads til 99.354 tilskuer er

4. dag: På egen hånd
Brug evt. dagen på at slentre ned af La Rambla, spise ægte spansk tapas, eller nyd livet ved stranden eller lystbådehavnen.

5. dag: Hjemrejse
Der er tid til at indsnuse det sidste af Barcelona, inden bussen kører dig til lufthavnen for at flyve retur til Danmark.

Diverse
I Spanien benyttes Euro.
Information om flytider mm. tilsendes ca. 14 dagefør afrejse.
Entré til Sagrada Familia kan bestilles på www.sagradefamilia.cat