Barlinek - Kurbyen

Enkeltværelse uden tillæg (Begrænset antal)

Polen byder på skøn skovklædt natur og byer med smuk arkitektur fra tidligere århundreder. Sådan er Barlinek – den hyggelige polske provinsby, som er denne rejses destination og udgangspunkt for en række spændende udflugter.

Det komfortable Hotel Alma ligger tæt ved uspoleret skovidyl lige ned til den vidunderligste sø. Du nyder livet langs søbredden, som byder på naturskønne spadsereture i skoven og langs den vidunderlige søbred. Eller du kan udforske værtsbyen Barlinek, som både har et hyggeligt torv med cafeer og butikker samt et interessant lokal museum at besøge.

Rejsens pris inkluderer to wellness-behandling i hotellets spa-afdeling.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Bryggeribesøg i Witnica
• Wellnessbehandlinger på hotellet
• All inclusive drikkevarer til middagen
• Billige indkøb af bl.a. krystal og tøj 

Status:
Ring til os

Dagsprogram

1. dag: Afrejse og ankomst Barlinek
Via Kiel, Wismar og Rostock køres til den polske grænse. Herfra er der ikke langt til Barlinek og hotellet. Et meget venligt og imødekommende personale modtager dig. Indkvartering og middag på hotellet.

2. dag: Barlinek 
Dagen bruges i Barlinek og på hotellet. På turen rundt i byen ser du middelalderhuse, den historiske forsvarsmur og det hyggelige torv med små cafeer og butikker. Frokost på hotel Alma. Du har også mulighed for at komme på sejltur på søen mellem de mange svaner. (Pris kr. 150 – skal bestilles hjemmefra) Hjemme på hotellet hen på eftermiddagen venter wellness behandlingen som er inkl. i prisen.

3. dag: Udflugt til Stettin
Stettin, havnebyen ved Oders udmunding i Østersøen, er med sine godt 430.000 indbyggere en af Polens større byer. Byens tilnavn ”Den Grønne By” skyldes de mange parker og omkringliggende skove. Stettin er også kendt som ”Polens Paris” på grund af byens bygninger inspireret af fransk arkitektur samt dens systematiske opbygning med avenuer, som udspringer fra et stjerneformet torv i bymidten. Under en byrundtur får du mulighed for at besøge butikker med krystal og porcelæn, som kan købes til billige penge. Dagen kan også bruges i Barlinek, hvor du kan tilkøbe flere behandlinger.

4. dag: Górzow, wellness og festaften
Gorzów med ca. 130.000 indbyggere besøges. Her finder vi et lille marked langs floden Warta, stort indkøbscenter med mange butikker og en imponerede flot katedral. Besøg hos det lokale bryggeri i Witnica. Her får du smagsprøver af den gyldne drik og i bryggeriets hyggelige restaurant serveres der suppe og frokostbuffet.  Om eftermiddagen er der mulighed for en wellness behandling. Om aftenen venter en god middag samt musikalsk underholdning.  (udflugt incl. frokost og bryggeribesøg tilkøbes til kr. 100 – skal bestilles hjemmefra)

5. dag: Hjemrejse
Vi tager afsked med hotellet og kører hjemad med passende pauser. Du er hjemme hen på aftenen. En dejlig tur er slut, og du må tage afsked med dine medrejsende.

DIVERSE
I Tyskland benyttes Euro og i Polen benyttes Zloty.

Ingen enkeltværelsestillæg (begrænset antal)

Opsamling

  Afrejse Hjemkomst
Herning, Markedspladsen, Møllegade
Ikast, Hovedgaden, buslomme lige over for Føtex 
05.00
05.30
22.00
21.30
Silkeborg, Søtorvet v. Circle K 06.00 21.00
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 07.00 20.00
Vejle, Borgvold 07.30 19.30
Fredericia Banegård, Jernbanegade * 08.00 19.00
Bramdrupdam, samkørselspladsen afk. 63 - Kokholm * 08.30 18.30
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK * 09.00 18.00
Åbenrå, samkørselspladsen v/ Circle K * 09.30 17.30
Padborg, Lejrvejen v/ OK 09.50 16.50
     
* Mulighed for langtidsparkering.    
EmediateAd