Berlin

Stor byrundtur inkl. i prisen


Berlin er en af Europas førende kulturelle hovedstæder og er i den absolutte superliga som turistmål. Som europæisk metropol tiltrækker Berlin kunstnere, turister og forretningsfolk fra hele verden. Byens stemning er både mondæn og alternativ.

Kontrasten afspejler sig overalt i byen, ikke mindst i indkøbsmulighederne. Her er noget for enhver smag. Lige fra Europas største varehus, KaDeWe, til små markeder og sidegadernes alternative designere.

Vi bor på Park Inn, Alexander Platz, nabo til det 368 meter høje fjernsyns-og udkigstårn, hvor kaffen og en fantastisk udsigt kan nydes i den roterende restaurant i 203 meters højde. Som et symbol på Berlins generobrede status som hovedstad – og på Tysklands genforening – knejser den gennemgribende istandsatte Rigsdagsbygning med sin glaskuppel. I dag er den en af byens mest besøgte turistattraktioner. Øverst oppe er der en formidabel udsigt over hele byen, ligesom man heroppe fra også kan se ned i selve rigsdagen.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Besøg i Fjernsynstårnet
• Fantastisk show i Friedrichstadt Palast
• Oplev Rigsdagsbygningen
• Mange spændende museer på Museumsøen
• Besøg Holocaust monumentet
• Berliner Unterwelten Museum

Enkeltværelsestillæg på kr. 800,-
Aftentur, 3 retters menu og aftenlystur kr. 250,-
Entre Fjernsynstårnet, croissanter og kaffe/te kr. 150,-
Friedrichstadt Palast kat. 2 billet kr. 500,-
Friedrichstadt Palast kat. 1 billet kr. 650,-
IGA Berlin (international haveudstilling) kr. 160,-

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Afsted til Berlin
Turen går gennem Slesvig-Holstein til den gamle østtyske grænsepost Gudow. Sidst på eftermiddagen når vi Berlin og vores hotel Park Inn by Radisson, som er beliggende på Alexanderplatz i Berlins absolutte centrum. Om aftenen spiser vi middag på hotellet.

2. dag: Byrundtur og aftentur
På byrundturen i den centrale del af Berlin ser vi bl.a. Brandenburger Tor, Gedächtniskirche og Sejrssøjlen, Rigsdagsbygningen, Charlottenborg, den fælles nordiske ambassade, Checkpoint Charlie, de sidste rester af Berlinmuren, samt nogle af de nybyggede områder omkring Potsdamer Platz. Eftermiddagen er på egen hånd til at gå på oplevelse i denne fantastiske by.
Mulighed for tilkøb af aftentur: Vi besøger en hyggelig restaurant, hvor vi får en god 3-retters menu. Mætte og tilfredse oplever vi ”Berlin By Night” på en flot ”aften-lystur”. Pris kr. 250,-

3. dag: Potsdam og Friedrichstadt Palast
Vi tager på udflugt til Potsdam, den gamle residensby for de preussiske konger lidt uden for Berlin. Byens mange velbevarede barokbygninger vidner om fordums pragt og storhedstid. Mulighed for at besøge Frederik den Stores lystslot, Sanssouci, med Neues Palais og Orangeriet samt spadseretur i parken. Efter frokost besøger vi Cecilienhof, hvor Stalin, Churchill og Truman i 1945 på Potsdam Konferencen enedes om det slagne Tysklands fremtid. Lige nord for Potsdam bliver der lejlighed til at se Glienickebroen, hvor spioner blev udvekslet under Den kolde Krig.
Om aftenen har du mulighed for at opleve et enestående og helt fantastisk teatershow på Friedrichstadt-Palast, som er Europas største showteater. Her får du en oplevelse med show og dans langt ud over det sædvanlige. Du bestiller din billet sammen med rejsen. Priser fra kr. 500,-.

4. dag: Fjernsynstårnet, IGA Berlin eller tid på egen hånd
Efter morgenmaden besøges det 368 meter høje fjernsynstårn, som ligger ved siden af vores hotel. Her får du en lille komplet bestående af croissanter og kaffe/te, mens du nyder den enestående panoramaudsigt fra 203 meters højde. I klart vejr kan man se ca. 40 km. væk.
Efter frokost går turen til IGA, som er en stor International haveudstilling, som hvert 2. år ”blomstrer op” et nyt sted i Tyskland – denne gang Berlin. Her har du mulighed for at opleve en helt fantastisk udstilling af haver, blomster og udstillinger mm. Du kan komme en tur med svævebanen over hele området, hvor du kan se det hele fra oven. Absolut et besøg værd. Pris kr. 160,- inkl. entre og tur med svævebanen.

5. dag: Berlin og hjemrejse
Efter morgenmaden pakker vi bussen. Herefter har du formiddagen til at opleve Berlin på egen hånd. Berlins turistattraktioner er overvældende og så mangfoldige og forskelligartede, at enhver smag kan tilfredsstilles.
Først på eftermiddagen kører vi mod Danmark med ophold for de sidste indkøb ved grænsen. Vi når vores hjembyer først på aftenen.

Besøg i Rigsdagsbygningen
Hvis du ønsker at besøge kuplen, skal du oplyse fødselsdato og -år ved bestilling af rejsen (gratis entre). Der tages forbehold for, at Rigsdagsbygningen er lukket på grund af arrangement.

DIVERSE
I Tyskland benyttes Euro.

Entreer på udflugter (ca. priser):
Cecilienhof Euro 8,-
Sanssouci Euro 8,-

Opsamling

Sjælland  Afrejse Hjemkomst
København, Ingerslevsgade v/DGI * *
Roskilde Station * *
Ringsted, Klostervangen, Bus P v/Outlet * *
Slagelse, Trafikcenter v/ afk. 39 (bagved) * *
Korsør, Q8 Tank v/ afk. 43 * *
     
Fyn    
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc * *
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 * *
     
Jylland    
Frederikshavn, Busterminal * *
Hjørring Banegård * *
Ålborg, samkørselspl. v/ afk. 26 - Th Sauersv.* * * *
Haverslevkrydset v/ McDonalds * *
Randers, v/ Randershallen * *
Århus, Musikhuset 06.45 20.30
Skanderborg Station 07.05 20.05
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 07.30 19.45
Vejle, Borgvold 08.00 19.30
Fredericia Banegård, Jernbanegade** 08.30 19.00
Kolding, Nordkajen, Jens Holms Vej overfor Godset** 09.00 18.30
     
Esbjerg, Nørregade - Museumspladsen 07.45 19.45
Korskro, v/ Shell 08.00 19.35
Holsted, afk. 70 v/ OK 08.10 19.20
Vejen, v/ McDonalds 08.30 19.00
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK** 09.30 18.00
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. v/Circle K (Statoil)** 09.50 17.40
Padborg, Lejrvejen v/ OK 10.30 17.00
     

* Egen transport:
Betyder tilskud til togbillet eller mulighed for at køre selv til nærmeste opsamlingssted. Vi ønsker at tilbyde vores gæster flest mulige opsamlings-
steder og undgå lange opsamlingsruter. Derfor er der mulighed for tilslutning med tog, vi giver tilskud til togbilletten, eller tilskud til benzin og evt. broafgift. Tilskuddet fratrækkes ved bestilling. Såfremt der er tilstrækkelig tilslutning fra afrejsesteder med * vil opsamling blive med bus. Dette oplyses ca. 8 dage før afrejse, hvis det bliver aktuelt.

** Mulighed for langtidsparkering

EmediateAd