Berlin, Bajere og Bayern-Bold

Topfodbold mellem HertaBSC - FC Bayern Munchen
O
lev storbyen Berlin, tag på knejpe-crawl og se topfodbold mellem Hertha BSC og Bayern München sammen med 75.000 andre på Olympia Stadion.
Tag med Kolding Boldklub på en tredagestur fra fredag 17. til søndag 19. januar til kun 1975 kroner – rørende billigt, og så støtter du samtidig KB med en hund.

Dagsprogram
1. dag: Udrejse og ankomst til Berlin
2. dag: Byrundtur og Knejpecrawl
3. dag: Loppemarked i Mauerpark og bold på Olympia Stadion

Status:
Ring til os

Dagsprogram

1. dag: Udrejse og ankomst til Berlin
Afgang kl. 14.00 fra Kolding Boldklubs klubhus og med opsamling langs motorvejen krydser vi grænsen til Tyskalnd. Undervejs mod Berlin er der Sponserede drikkevarer og Bundesliga-quiz i bussen. Ankomst til Berlin og Hotel Europa City først på aftenen.

2. dag: Byrundtur og Knejpecrawl
På formiddagens byrundtur i den centrale del af Berlin ser vi bl.a. Brandenburger Tor, Gedächtniskirche og Sejrssøjlen, Rigsdagsbygningen, Charlottenburg, den fælles nordiske ambassade, Checkpoint Charlie, de sidste rester af Berlinmuren, samt nogle af de nybyggede områder omkring Potsdamer Platz.
Om aftenen er der mulighed for at deltage i fællesspisning i Mitte med efterfølgende Knejpecrawl (ikke med i prisen). Vi deler os op i hold og overfalder gode ølsteder i Mitte.

3. dag: Loppemarked i Mauerpark og bold på Olympia Stadion
For de morgenfiske kører vi en tur østpå med bussen og kigger bl.a. på det store loppemarked i Mauerpark. Afgang igen fra hotellet først på eftermiddage til Olympia Stadion og kl. 15.30 er Hertha BSC- Bayern München på banen. Vi har siddepladsbilletter på nordtribunen og sidder samlet. Ummidelbart efter kampens afslutning er der afgang fra Olympia Stadion. Med Quiz i bussen og passende pauser undervejs er vi tilbage i Kolding sidst på aftenen.

Tilmelding - Det er også muligt at tilmelde direkte til formanden for Kolding Boldklubs, Carsten B. Grubach, tlf. 2060 4547