Tulipankrydstogt

Farvestrålende flodkrydstogt

Tag med på et oplevelsesrigt flodkrydstogt ombord på det komfortable skib MS Leonora, som roligt glider gennem floder og kanaler omkranset af Tysklands, Belgiens og Hollands forårslandskaber, hvor tulipanmarkerne betager enhver med overvældende farvesymfonier. Du sover alle 5 nætter ombord på skibet.
Tulipanen, Hollands nationalsymbol, oplever du i et væld af farver og i tusindvis af arter under et besøg i den berømte blomsterpark Keukenhof. Temaet for 2018 er ”Romantik”. De berømte kunstnere og designere som Mondriaan og Rietveld, har lagt grunden for hollandsk design. Selv i dag, er hollandske designere værdsat verden over for deres førende designs i mode, grafisk design, arkitektur og møbeldesign.

I Amsterdam lokker byens verdensberømte museer – eller hvad med en kanalrundfart?

Du oplever de flotte og spændende byer Antwerpen, Bruxelles og Amsterdam, byerne udforskes med vores rejseleder.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Besøg i den berømte blomsterpark Keukenhof, Hollands Venedig
• Atomium - et jernkrystalmolekyle forstørret 165 mio. gange
• Tag på kanalrundfart i Amsterdam

Status:
Ring til os

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Afrejse mod Holland
Efter tidlig opsamling går turen sydpå forbi Hamburg og Bremen inden mødes vores skib MS Leonora i Rotterdam. Vel ombord får vi en velkomstdrink i skibets hyggelige lounge, inden middagen venter i restauranten. Skibet bliver liggende i Rotterdam natten over.

2. dag: Rotterdam - Antwerpen
Tidlig morgen lægger skibet fra kaj i Rotterdam mod Antwerpen. Gennem det flade hollandske landskab, med kanaler, vindmøller og flade marker glider vi stille frem mod Belgien og Antwerpen. Der er tid til at gå på opdagelse på skibet, nyde en drink på soldækket eller i loungen. Midt på eftermiddagen ankommer vi til Antwerpen, hvor vores bus venter på os. Den bringer os til byens historiske gamle centrum, hvor rejselederen tager os på en gående byrundtur, her ser vi byens prægtige bygninger som katedralen samt den store markedsplads med de flotte bygninger. Der vil også blive lidt tid på egen hånd i byen, inden vi vender tilbage til skibet. Her venter en dejlig middag på os.

3. dag: Bruxelles og Willemstadt
Efter morgenmad på skibet skal vi besøge Belgiens hovedstad Bruxelles og se byens mange historiske seværdigheder. Første del af byrundturen foregår til fods. Grand Place er ubestridt en af verdens smukkeste med laughusene, som forsøger at overgå hinanden i pragt. Pladsens perle er uden tvivl rådhuset, hvis facade er dekoreret med utallige figurer, som illustrerer byens historie. Vi ser naturligvis også Manneken Pis, som for Bruxelles er, hvad Den lille Havfrue er for København. Fra den imponerende domkirke fortsætter vi med bussen forbi bl.a. det smukke Justitspalads, Storhertugens Palads, Parc du Cinquantaire med den smukke triumfbue og flere spændende museer. Byrundturen slutter ved Atomium - et jernkrystalmolekyle forstørret 165 mio. gange, inden bussen kører gennem de smukke landskaber til Willemstad hvor skibet og middagen venter på os. Til dem har lyst er der mulighed for at se nærmere på byen, rejselederen vil gå en lille tur, hvor vi kan beundre byens gamle og velbevarede fæstningsværker, smalle gader og maleriske broer.

4. dag: Wijk bij Duurstede og Arnhem
Om morgenen lægger skibet fra kaj i Willemstadt, og en smuk sejlads venter os. Du kan nyde roen, mens vi roligt glider frem, på soldækket med en god bog, eller i panoramaloungen. Midt på eftermiddagen lægger skibet til i Wijk bij Duurstede. Her venter bussen på os, og dagens udflugt går til Arnhem. Byen der under 2. Verdenskrig led en hård skæbne, er gennemskåret af Rhinen. Efter krigen blev byen hurtig genopbygget, og fremstår nu som en smuk storby. Fortiden præger dog stadig byen, og der er mulighed for at besøge slagmarken, der var tyskernes frontlinje i sep. 1944. Tilbage ved skibet er der tid til at se nærmere på den lille idylliske by Wijk bij Duurstede. I byen finder man bl.a. en lille park med sø og en lille fæstning der i dag er omdannet til restaurant. Til aften er der middag på skibet, og herefter er baren og loungen åben hvor der er levende musik.

5. dag: Blomsterauktion i Aalsmeer og Keukenhof
Vi skal tidligt op i dag til verdens største blomsterauktion i Aalsmeer. Hver dag bliver millioner af blomster og potteplanter solgt her. Scenariet med sit spraglede blomstervælde og auktionens leben opleves bedst fra morgenstunden. Herefter fortsætter vi til den berømte blomsterpark Keukenhof. Vi har frokostmadpakker med fra skibet, og dem nyder vi i den smukke blomsterpark Keukenhof. Inde i parken imponeres vi over den fantastiske mangfoldighed af duftende forårsvækster og farvestrålende tulipaner. I parken finder vi de smukkeste sorter af løgplanter produceret af egnens gartnerier. Bl.a. tulipaner, narcisser, hyacinter og fresier. Parken byder også på et område med blomsterskulpturer og et orangeri med orkidéer i alle afskygninger. Efter besøget i Keukenhof fortsætter vi til Amsterdam, hvor vi ser nogen af byens mange seværdigheder fra bussen. Der vil være mulighed for en kanalrundfart, hvor du kan opleve Amsterdam fra vandsiden. Her fornemmer vi tydeligt, at byen er bygget på mere end 80 øer. Vores prægtige skib er nu kommet til Amsterdam, hvor vi går om borde igen, til aften venter kaptajnens gallamiddag, på denne vores sidste aften ombord. Efterfølgende serveres der kaffe i loungen, hvor der også er dans og musik.

6. dag: Hjemrejse
Efter morgenmaden pakker vi bussen og takker skibet og besætning for en vidunderlig blomsterrejser, inden vi begynder vores hjemrejse. Fra Amsterdam kører vi via Bremen og Hamburg og med passende pauser er vi hjemme hen på aftenen.

NB! Forbehold for ændringer i rejseplanen
Pga. ændringer i vandstanden kan sejlturen helt eller delvis erstattes af buskørsel og indkvartering på hotel.

Diverse
I Holland og Belgien benyttes Euro.

Entreer på udflugter (ca. priser):
Keukenhof Euro 17,-
Amsterdam kanalrundfart Euro 15,-
Kanalrundfart Giethoorn Euro 6,-

Evt. tillæg
Kahyt på midter dæk pr. person 450,-
Kahyt på øvre dæk pr. person 850,-
Enkeltkahyt på hoved dæk 2.150,-
Enkeltkahyt midter dæk 2.350,-
Drikkevare pakke* 745,-

*Inkluderer skibets vin, øl og vand. Kan ikke købes ombord.

EmediateAd