Juleaften i Stade - 2018

Hyggelig juleaften i rolige omgivelser
Tag med på en festlig julerejse til den hyggelige, nordtyske by Stade. Stades historie går helt tilbage til 800-tallet, og den er en af de ældste byer i Nordtyskland. Byen ligger ca. 60 km. vest for Hamburg ved floden Schwinge. I den gamle bydel er der smukke bygninger i forskellige stilarter. Du besøger en af de skønneste markedspladser, Fischmarkt, som er kendt for sin gamle trækran, og omgivet af bindingsværkshuse.

Hamburg har meget at byde på – lige fra imponerende havneområder, til gammel kulturarv og moderne arkitektur. Vores hotel er smukt pyntet op, ligesom der skal danses om juletræet og synges salmer. Du har også mulighed for at opleve en tysk julegudstjeneste i Stade.

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Afrejse og Stade
Efter opsamling kører vi til Tyskland, syd om Hamburg med passende pauser til Stade. Vi ankommer til hotellet først på eftermiddagen. Efter ankomst, skal vi opleve Stades hyggelige julemarked, der byder på mere end 70 boder og stande med små gaver, julepynt, trælegetøj, smykker og kunsthåndværk. Duften af gløgg, brændte mandler, honningkager og ingefær hersker overalt i den charmerende gamle bydel.

2. dag: Hamburg og Juleaften
Dagen starter med en udflugt til Hamburg. Byen er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Vi ser byens nye vartegn, Elbphilharmonien, det spektakulære bygningsværk, der blev indviet i 2017, mere end 6 år forsinket. Efter besøget vender vi tilbage til Stade. Her venter en lækker julemiddag, som vi nyder i ro og mag. Herefter er der julehygge og måske en lille julegave under det pyntede juletræ. Der er mulighed for at komme til julegudstjeneste i den lokale kirke i Stade.

3. dag: Bremerhafen
Hansestad Bremens havneby ligger med sit kunstigt anlagte havnebassin 60 km ad Weserfloden, fra selve Bremen. Bassinet blev anlagt, da skibene blev så store, at de ikke længere kunne anløbe selve Bremen. Terminal for ind- og udskibning af biler, containerterminal mm. er et imponerende område at besøge. Det var også herfra, at mere end syv millioner udvandrede fra Europa til Amerika. I Deutsches Auswanderhaus er det spændende at følge i sporene på udvandrerne. Tilbage på hotellet er der tid til afslapning, inden en overdådig 4-retters middag venter.

4. dag: Hjemrejse
2. juledag er som skabt til afslapning. Vi nyder en dejlig brunch, inden vi pakker bussen og vender næsen mod Danmark - opfyldt af gode minder fra en herlig julerejse.

DIVERSE
I Tyskland benyttes Euro.

Entre på udflugter (ca. pris):
Auswanderhaus.... EUR 15,-

EmediateAd