Annie Get Your Gun på Det Ny Teater

Samt Jul i Tivoli

Annie Get Your Gun er en af de mest ikoniske og spillede musicals i teaterhistorien. Siden verdenspremieren med Ethel Merman i titelrollen i 1946 har musicalen været opført utallige gange på Broadway, i West End og på alverdens teatre over hele kloden. På Broadway senest i 1999, hvor forestillingen vandt en Tony Award for Best Musical Revival.

Det Ny Teater kan præsentere en fornem rolleliste til Annie Get Your Gun. I den legendariske titelrolle som Annie Oakley synes Maria Lucia som skabt til rollen. Hun har gennem de seneste år haft ikoniske musicalroller som Maria i The Sound of Music og Roxie Hart i Chicago, begge på Det Ny Teater. Og rollen som Annie Oakley hører ubestridt til blandt de mest berømte Broadway-roller overhovedet.

Om fredagen skal du opleve Jul i Tivoli. Haven vil være pyntet op med lys, nisser, juletræer og alt, hvad der skal til for at skabe den rette julestemning. Duften af klejner, kanel og gløgg fylder luften. Der vil være sneklædte træhuse med røg i skorstenene og grantræer. Det skal alt sammen bidrage til at ramme den helt rigtige julestemning.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Besøg Tivoli mens det er pyntet op til jul
• Oplev Marie Lucia i rollen som Annie Oakley

Status:
Ring til os

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Annie Get Your Gun
Efter endt opsamling køres via Fyn med frokostpause undervejs. Forventet ankomst til København midt på eftermiddagen. Efter indkvartering på Grand hotel, anbefales en spadseretur i området, tid til afslapning og omklædning, inden middag på egen hånd. Der er en kort gåtur til Det Ny Teater (ligger ca. 500 meter fra hotellet), hvor du skal opleve Annie Get Your Gun fra rigtig gode pladser. Efter en musikalsk og hyggelig aften går du sidst på aftenen tilbage til hotellet.

2. dag: Jul i Tivoli
Du starter dagen med god tid til hotellets store morgenbuffet. Der er mulighed for en kort byrundtur med bussen, til dem der er interesserede. Bussen kører forbi nogle af hovedstadens attraktioner - Amalienborg, Christiansborg, Marmorkirken, Børsen og Nyhavn. Ellers er der tid på egen hånd, indtil Tivoli åbner kl. 11.00. Tivoli er sædvanen tro pyntet til jul. Udover de mange hyggelige boder, vil haven være pyntet med nisser, lys, juletræer og alt hvad der skal til for at skabe den rette julestemning. Temaet for jul i Tivoli 2017 er endnu ikke oplyst. Først på eftermiddagen forlader du igen hovedstaden og kører retur til Fyn og Jylland.

Enkeltværelsestillæg på kr. 300,-

Opsamling

Jylland Afrejse Hjemkomst
Århus, Musikhuset 08.45 19.00
Skanderborg Station 09.05 18.20
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 09.30 18.00
Vejle, Borgvold 10.00 17.45
Fredericia Banegård, Jernbanegade** 10.30 17.15
     
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. v/ Statoil** 09.00 18.45
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK** 09.30 18.15
Kolding, Nordkajen, Jens Holms Vej overfor Godset** 10.00 17.45
     
Fyn    
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 11.15 16.00
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc 11.45 15.30
     

** Mulighed for langtidsparkering.

EmediateAd