Musikfestival i Zell am See

Forår i Østrigs vidunderlige bjerge og romantiske byer

Hvem elsker ikke Østrigs bjergverden med sneklædte bjerge, brusende vandfald, bugtende floder og romantiske byer?

Du bor i den skønne by Zell am See, det perfekte udgangspunkt for vores eventyr i Salzburgerland, på et hotel midt i byen. Du skal opleve superstjernen Hansi Hinterseer samt Andy Borg, Sigrid og Marina, die Ladiner & Nicole og Oesch’s die Dritten.

Det hele krydres med spændende udflugter til berømte Kaprun i Nationalparken Hohe Tauern, Frühschoppen på Kitzsteinhorn gletsjeren med fantastisk udsigt til de omkringliggende bjerge og Bauernmarkt – byfest i Zell am See med boder og musikanter i bybilledet.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Tur med lift 3000 m over havet på gletsjeren Kitzsteinhorn
• Spændende udflugt til berømte Kaprun
• Salzburger Frühlingsgala med Hansi Hinterseer og mange andre

Status:
Udsolgt

Dagsprogram

Hent dagsprogram

1. dag: Danmark – Midttyskland
Efter opsamling går turen til vores overnatningshotel i Midttyskland.

2. dag: Ankomst Østrig - Zell am See
Der fortsættes til den østrigske grænse og vi ankommer til hotellet i Zell am See, hvor du skal bo de næste fire nætter.

3. dag: Kaprun og ”Salzburger Musikfrühling”
I dag skal vi på en fantastisk udflugt til berømte Kaprun. Ved Kesselfall skifter vi til specialbus, som ad smalle veje fører os op ad bjergsiden gennem bjergtunneler og slugter til den store opdæmmede sø i Nationalparken Hohe Tauern i ca. 2.500 meters højde. Naturen her er noget ganske for sig selv. Mulighed for en spadseretur ved den store dæmning, et enestående bygningsværk med indvendigt vandkraftværk. I Kaprun bliver der lidt tid på egen hånd.
”Salzburger Musikfrühling” foregår i ”Eishalle”, som er beliggende ca. 500 meter fra vores hotel. Her byder borgmesteren velkommen, og det traditionelle lokale ”Brass band af Zell am See” giver koncert efterfulgt af en traditionel tyroleraften med sange og danseopvisninger om livet i Alperne.

4. dag: Frühschoppen Kitzsteinhorn og Pinzgauer Star aften
En dag, hvor fornøjelserne står i kø allerede fra morgenstunden. Der bydes velkommen til ”Frühschoppen” på Kitzsteinhorn gletsjeren, hvortil du kommer med svævebanen. Mod et mindre gebyr er der herfra mulighed for at tage en tur 3000 m over havets overflade og nyde den fantastiske udsigt ud over gletsjerverdenen. En dag med masser af sjov og socialt samvær. Efter middag på hotellet tager vi til Eishalle til en festlig musikaften, hvor Die Ladiner & Nicole, Sigrid und Marina og ikke mindst Andy Borg vil underholde.

5. dag: Bauernmarkt og festlig musikaften
Festlighederne venter lige uden for døren. Der er ”Byfest” med ”Bauernmarkt”, og gaderne summer af liv. Standene byder på ost, landbrød og original snaps. Kunstnere, jonglører og musikanter præger bybilledet. En spadseretur på esplanaden eller en sejltur på Zeller See kan måske friste? Salzburger Musikfrühlings festlige punktum er en forrygende koncert med Oechs die Dritten, hule jungen Zillertalern og aftenens højdepunkt – den sympatiske Kitzbühler Hansi Hinterseer, der begejstrer dig med sin uimodståelige charme.

6. dag: Afsked med Salzburgerland
Det er tid til at vi skal forlade Zell am See og med passende pauser når vi med bussen frem til overnatningshotellet i Tyskland.

7. dag: Hjemkomst
Vi når Danmark midt på eftermiddagen.

Opsamling

Sjælland  Afrejse Hjemkomst
København, Ingerslevsgade v/DGI * *
Roskilde Station * *
Ringsted, Klostervangen, Bus P v/Outlet * *
Slagelse, Trafikcenter v/ afk. 39 (bagved) * *
Korsør, Q8 Tank v/ afk. 43 * *
     
Fyn    
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc * *
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 * *
     
Jylland    
Frederikshavn, Busterminal * *
Hjørring Banegård * *
Ålborg, samkørselspl. v/ afk. 26 - Th Sauersv.* * * *
Haverslevkrydset v/ McDonalds * *
Randers, v/ Randershallen * *
Århus, Musikhuset 07.45 19.30
Skanderborg Station 08.05 19.05
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 08.30 18.45
Vejle, Borgvold 09.00 18.30
Fredericia Banegård, Jernbanegade** 09.30 18.00
Kolding, Nordkajen, Jens Holms Vej overfor Godset** 10.00 18.30
     
Esbjerg, Nørregade - Museumspladsen 08.45 18.45
Korskro, v/ Shell 09.00 18.35
Holsted, afk. 70 v/ OK 09.10 18.20
Vejen, v/ McDonalds 09.30 18.00
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK** 10.30 17.00
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. v/Circle K (Statoil)** 10.50 16.40
Padborg, Lejrvejen v/ OK 11.30 16.00
     

* Egen transport:
Betyder tilskud til togbillet eller mulighed for at køre selv til nærmeste opsamlingssted. Vi ønsker at tilbyde vores gæster flest mulige opsamlings-
steder og undgå lange opsamlingsruter. Derfor er der mulighed for tilslutning med tog, vi giver tilskud til togbilletten, eller tilskud til benzin og evt. broafgift. Tilskuddet fratrækkes ved bestilling. Såfremt der er tilstrækkelig tilslutning fra afrejsesteder med * vil opsamling blive med bus. Dette oplyses ca. 8 dage før afrejse, hvis det bliver aktuelt.

** Mulighed for langtidsparkering

Hotel

Hotel Lebzelter

Hotel Lebzelter

****
Hotel Lebzelter 4* ligger midt i gågaden i Zell am See og 300 m fra Zellersøen. Et hyggeligt traditionsrigt familieejet hotel kun 5 min. gang fra ”Eishalle”, hvor koncerterne ...
EmediateAd