Nytårsrejse til Polen

Festlig nytårsaften med all inkl.

Skyd nytåret ind med Panter Rejser på en festlig nytårsrejse til Gorzow i Polen. Vi bor på Hotel Mieszko, der ligger centralt i byen Gorzow, en hyggelig by med ca. 130.000 indbyggere. Vi fejrer nytåret med stor og lækker buffet samt drikkevarer inkluderet. Nytårsbal med god musik og når klokken slår 24.00 byder vi det nye år velkommen med champagne og fyrværkeri.
Nytårsfesten holdes på hotellet.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Fejr nytåret i Polen til en festlig aften
• All inkl. hele nytårsaften
• Gå ind i det nye år sammen med en masse nye bekendtskaber

Pris fra:
3.200,-
Dage:4
• Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet • Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus • Dygtig og rutineret chauffør • Erfaren dansk rejseleder • 3 x overnatning • 3 x morgenbuffet • 1 x middag med Folklore underholdning • 1 x frokost på hotellet • 1 x middag på hotellet • 1 x nytårsarrangement med stor buffet, vin, øl, mineralvand, juice og vodka ad libitum samt champagne • Skat, moms og bidrag til Rejsegarantifonden
Transportmåde:Bus
Bestil rejse

Dagsprogram

Hent program

1. dag: Afrejse til Polen
Efter endt opsamling kører vi via Wismar og Rostock til den polske grænse. Herfra er der ikke langt til Gorzow og hotellet. Efter indkvartering er der middag på hotellet efterfulgt af en festlig aften med Folklore underholdning.

2. dag: Nytårsaften med musik og dans
Efter morgenmaden kører vi en byrundtur og besøger byens marked, hvor der kan handles til gode priser. Først på eftermiddagen er vi tilbage på hotellet. Resten af dagen er på egen hånd. Byens største forretninger holder åbent til midt på eftermiddagen. Om aftenen samles vi til den store nytårsfest, som varer til den lyse morgen. Den festlige nytårsaften er med stor lækker buffet med mange forskellige lokale retter, vin, øl, mineralvand, samt vodka og juice ad libitum samt champagne kl. 24.00. Øvrige drikkevarer for egen regning. Der vil være live musik og dans. Ved midnat byder vi det nye år velkommen og skåler i champagne. Mens himlen oplyses af det strålende nytårsfyrværkeri, ønsker vi hinanden Godt Nytår!

3. dag: Afslapning og tid på egen hånd
Årets første dag er som skabt til afslapning. Morgenbuffeten nydes i ro og mag. Vi samles igen til sen frokost, som vi spiser på hotellet. Herefter er eftermiddagen på egen hånd f.eks. til en hyggelig gåtur, inden vi til aften mødes igen for at spise middag på hotellet.

4. dag: Hjemrejse
Morgenbuffet på hotellet. Herefter tager vi afsked med hotellet og kører hjemad med passende pauser. Hvis tiden er til det, bliver der holdt en pause til grænsehandel. Du er hjemme hen på aftenen efter en festlig nytårsrejse.

DIVERSE
I Tyskland anvendes Euro og i Polen anvendes Zloty.

Opsamling

Fyn Afrejse Hjemkomst
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc * *
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 * *
     
Jylland    
Ålborg, samkørselspl. v/ afk. 26 - Th Sauersv.* * 05.00 00.15
Haverslevkrydset v/ McDonalds 05.30 23.45
Randers, v/ Randershallen 06.00 23.15
Århus, Musikhuset 06.45 22.30
Skanderborg Station 07.05 22.05
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 07.30 21.45
Vejle, Borgvold 08.00 21.30
Fredericia Banegård, Jernbanegade** 08.30 21.00
Kolding, Nordkajen, Jens Holms Vej overfor Godset** 09.00 20.30
     
Esbjerg, Nørregade - Museumspladsen * *
Korskro, v/ Shell * *
Holsted, afk. 70 v/ OK * *
Vejen, v/ McDonalds * *
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK** 09.30 20.00
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. v/Circle K (Statoil)** 09.50 19.40
Padborg, Lejrvejen v/ OK 10.30 19.00
     

* Egen transport:
Betyder tilskud til togbillet eller mulighed for at køre selv til nærmeste opsamlingssted. Vi ønsker at tilbyde vores gæster flest mulige opsamlings-
steder og undgå lange opsamlingsruter. Derfor er der mulighed for tilslutning med tog, vi giver tilskud til togbilletten, eller tilskud til benzin og evt. broafgift. Tilskuddet fratrækkes ved bestilling. Såfremt der er tilstrækkelig tilslutning fra afrejsesteder med * vil opsamling blive med bus. Dette oplyses ca. 8 dage før afrejse, hvis det bliver aktuelt.

** Mulighed for langtidsparkering

Afgange og priser

Afrejse Rejsemål Hotel Ledige pladser Fra pris
30 / 12 Nytår i Polen
Hotel Mieszko 7 3.200,- Bestil

Hotel

Hotel Mieszko

Hotel Mieszko

***
Hotel Mieszko er et 3-stjernet hotel i centrum af Gorzow. Alle værelser er flotte og lyse med bad/toilet, gratis trådløst internet, TV og telefon. Hotellet har restaurant, caf&eacut...
EmediateAd