Cirkusrevyen og Olsen Banden 50års jubilæum

"Skidegod" oplevelse i nyt Olsen Banden univers kombineret med en tur til Cirkusrevyen

Revyen på Dyrehavsbakken havde i 2017 igen en forrygende sæson med over 160.000 gæster til et brag af en forestilling og begejstrede anmeldelser. I 2018 består holdet af Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl, Henrik Lykkegaard, Niels Ellegaard og Amalie Dollerup. En besætning der garanterer endnu en Cirkusrevy med humor, elegance, glæde og ikke mindst kaskader af latter! Cirkusrevyen på Bakken er underholdning i topklasse – og altid med et aktuelt drilleri i ærmet. Her hudflettes politikere og kulturpersonligheder, så publikum i salen vrider sig af grin. Hvem husker ikke Ulf Pilgaard som storrygende dronning eller forfængelig politidirektør, og Lisbet Dahl som Lars Løkke!

Højdepunkter
• Oplev mange af de originale rekvisitter fra de 14 film
• Se scenen, hvor samtlige film blev indspillet
• Glæd dig til en festlig forestilling med Cirkusrevyen

 

 

Dagsprogram

1. dag: Cirkusrevyen og Bakken
Efter opsamling fra Jylland over Fyn og med pause undervejs ankommer du til København midt på eftermiddagen. Efter indkvartering er der tid til at gå en lille tur i området ved hotellet, inden bussen sidst på eftermiddagen kører til Bakken. Du skal opleve Cirkusrevyen fra teltets bedste pladser. Inden revyen nyder vi en middag på Bakkens Perle, hvor der er reserveret bord til buffet. Efter en oplevelsesrig og hyggelig aften kører bussen sidst på aftenen til hotellet.

2. dag: DR Byen Særudstilling om Olsen Banden, efterfulgt af en tur til Bryggen
Du starter dagen med god tid til hotellets store og lækre morgenbuffet. Herefter kører vi til DR Byen, hvor vi skal opleve den eksklusive Olsen Banden særudstilling på Nordisk Films Scene 4 – scenen hvor de fleste af Olsen Banden-filmene blev indspillet fra ’68-’98. Udstillingen erstatter dermed ’Olsen Banden vender hjem’-rundvisningen, og er hele fire gange større end sin forgænger! Den nye udstilling består af nye – og dog velkendte – kulisser fra filmene – som blandt andet bunkeren fra Jylland, Yvonnes hyggelige stue og Hallandsens pompøse kontor, mens den også huser mere end 100 originale klenodier og kostumer fra de 14 oprindelige film – hvoraf nogle af dem aldrig har været udstillet før. Efter frokost (på egen hånd) er der en kort byrundtur på Amager med bussen, hvor vi kører rundt på Christianshavn, hvor meget af ”Familien fra Bryggen” er filmet. Vi skal også se det nye Ørestad og Amager strandpark. Midt på eftermiddagen forlader du København igen og kører mod Jylland.