Prag

Den ”Gyldne Stad” med de 100 tårne.

Byens overskuelighed gør det nemt og bekvemt at komme rundt. På denne rejse bliver der mulighed for at opleve det meste. På byrundturen ser vi Prags centrum med den gamle rådhusplads og det astronomiske ur, krudttårnet og slottet. Vi besøger et glasværk, hvor den verdensberømte bøhmiske krystal produceres og Karl den IV’s prægtige borg i Karlstejn.

• Byen med de 100 tårne!
• Prøv en rigtig tjekkisk folkloreaften
• En sejltur i aftenlys hører også med til et Prag-besøg
• Inklusiv byrundtur over 2 dage

Busrejse - 5 dage

PanterGruppepris inkluderer
✓ Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet
✓ Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus
✓ Dygtig og rutineret chauffør
✓ Erfaren dansk rejseleder
✓ 4 overnatninger med morgenmad
✓ 1 x aftenbuffet/middag
✓ Byrundtur 2. & 4. dag ekskl. evt. entreer
✓ Skat, moms og bidrag til Rejsegarantifonden

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud.

Dagsprogram

1. dag: Udrejse
Tidlig afrejse mod Prag. Rejsen går via Hamborg,Berlin og Dresden frem til vores hotel i Prag. Middag på nærliggende restaurant.

2. dag: Byrundtur
Efter en god nats søvn er det nu tid til at lære byen at kende. Dette gøres allerbedst med en byrundtur. Turen foregår dels i bus men også til fods. Vi hører om Prags og Tjekkiets historie og ser selvfølgelig byens mange seværdigheder, Rådhuspladsen, Teyn kirken, Skt. Nikolaj kirken og krudttårnet. Vi ser også det jødiske kvarter og kigger ind i en jødisk kirkegård, som er meget anderledes end en dansk.
Folklore aften - Der bydes på en rigtig tjekkisk folklore oplevelse, med middag bestående af lokale retter, tjekkisk øl, vin og underholdning. Pris kr. 300,-.

3. dag: Nizbor og Karlstejn
Dagens udflugt går mod vest gennem det smukke tjekkiske landskab til Nizbor og Karlstejn. I Nizbor besøger vi Krystalfabrikken Rückl, hvor landets fineste krystal produceres. Efter rundvisningen er der også mulighed for at shoppe krystal til gode priser. Dernæst fortsætter vi til Karl IV’s jagtslot - Karlstejn. Borgen stammer fra middelalderen, og knejser højt over landsbyen. Besøg borgen, men gå også på opdagelse i de mange butikker, hvor priserne er lavere end i Prag. Pris kr. 200,- inkl. entré og rundvisning til Rückl og entré Karlstejn.
Krizik fontænen - Aftentur til Prags bypark med spisning. Efter middagen går vi til Krizik fontænen der springer til musik - en utrolig oplevelse i lys og lyd. Pris kr. 275,- .

4. dag: Byrundtur - Hradcany borgområde
Dagens udflugt går til Prags kæmpemæssige Borgområde Hradcany. Hele området er bilfrit, så turen foregår til fods. Vi besøger borgområdets “3 borggårde”, og ser kongeslottet, vagtskiftet, Den gyldne Gade med de bitte små huse og Prags store domkirke St. Vitus. Herfra går turen nedad via Mala Strana med de hyggelige butikker og restauranter og et leben uden lige. Efter gåturen i Mala Stranas hyggelige gader, er det en god ide at slutte af på Kampa. Øen, der ligger lige ved Karlsbroen, er en lille fredelig verden for sig, der består af nogle få yndige huse og en masse grønt.
Sejltur med spisning – aftenudflugten foregår på floden Vltava, måske bedre kendt for dens tyske navn Moldau. Oplev byen glide forbi mens vi ser de gamle bygninger i flot belysning. Under sejlturen er der buffet med kolde og varme retter. Pris kr. 250,-.

5. dag: Hjemrejse
Vi forlader Prag tidligt om morgenen og kører atter mod Danmark, hvor vi ankommer ud på aftenen.

Diverse
I Tyskland benyttes Euro og i Tjekkiet tjekkiske Koruna.
Entreer ca. kr. 150,-.
Udflugter og aftenarrangementer kan købes ved bestilling af rejsen eller hos rejseleder.

EmediateAd