Schlager i Berlin

Storslået koncert med schlagermusik

En perlerække af de mest populære tyske schlagerstjerner optræder til Schlager koncert i Berlin. Oplev Howard Carpendale, Vanessa Mai, Münchener Freiheit, voXXclub, Mickie Krause og Ross Antony. Berlin er en af Europas førende kulturelle hovedstæder og er i den absolutte superliga som turistmål. Som europæisk metropol tiltrækker Berlin kunstnere, turister og forretningsfolk fra hele verden. Byens stemning er både mondæn og alternativ. Kontrasten afspejler sig overalt i byen, ikke mindst i indkøbsmulighederne. Her er noget for enhver smag. Lige fra Europas største varehus, KaDeWe, til små markeder og sidegadernes alternative designere. Som et symbol på Berlins generobrede status som hovedstad – og på Tysklands genforening – knejser den gennemgribende istandsatte Rigsdagsbygning med sin glaskuppel. I dag er den en af byens mest besøgte turistattraktioner. Øverst oppe er der en formidabel udsigt over hele byen, ligesom man heroppe fra også kan se ned i selve rigsdagen.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Besøg i Fjernsynstårnet
• Mange spændende museer på Museumsøen
• Besøg Holocaust monumentet
• Berliner Unterwelten Museum

Rabat på kr. 200,- til de hurtige. Herefter er prisen kr. 3.199,-

Status:
Ring til os

Dagsprogram

1. dag: Afsted til Berlin
Turen går gennem Slesvig-Holstein til den gamle østtyske grænsepost Gudow. Sidst på eftermiddagen når vi Berlin og vores hotel, som er beliggende i den nordlige del af Berlin. Om aftenen spiser vi middag på hotellet.

2. dag: Schlager koncert
Efter morgenbuffet er der tid på egen hånd, indtil vi om eftermiddagen skal til Schlager koncert og høre Howard Carpendale, Vanessa Mai, Münchener Freiheit, voXXclub, Mickie Krause og Ross Antony. Efter en storslået Schlager parade venter bussen på at køre os tilbage til hotellet.

3. dag: Byrundtur og tid på egen hånd
På byrundturen i den centrale del af Berlin ser vi bl.a. Brandenburger Tor, Gedächtniskirche og Sejrssøjlen, Rigsdagsbygningen, Charlottenborg, den fælles nordiske ambassade, Checkpoint Charlie, de sidste rester af Berlinmuren, samt nogle af de nybyggede områder omkring Potsdamer Platz. Eftermiddagen er på egen hånd til at gå på oplevelse i denne fantastiske by.

4. dag: Berlin og hjemrejse
Efter morgenmaden pakker vi bussen. Herefter har du formiddagen til at opleve Berlin på egen hånd. Berlins turistattraktioner er overvældende og så mangfoldige og forskelligartede, at enhver smag kan tilfredsstilles. Først på eftermiddagen kører vi mod Danmark med ophold for de sidste indkøb ved grænsen. Vi når vores hjembyer først på aftenen.

Evt. tillæg
Enkeltværelse 525,-
Billet i bedste kategori 175,-

Diverse
I Tyskland benyttes Euro.

Opsamling

Sjælland  Afrejse Hjemkomst
København, Ingerslevsgade v/DGI * *
Roskilde Station * *
Ringsted, Klostervangen, Bus P v/Outlet * *
Slagelse, Trafikcenter v/ afk. 39 (bagved) * *
Korsør, Q8 Tank v/ afk. 43 * *
     
Fyn    
Nyborg, Knudshoved v/ Monarc * *
Odense, Dalum Hallen, Mejerivej 1 * *
     
Jylland    
Frederikshavn, Busterminal * *
Hjørring Banegård * *
Ålborg, samkørselspl. v/ afk. 26 - Th Sauersv.* * * *
Haverslevkrydset v/ McDonalds * *
Randers, v/ Randershallen * *
Århus, Musikhuset 06.45 20.30
Skanderborg Station 07.05 20.05
Lund, Q8 Tank v/ afk. 56 07.30 19.45
Vejle, Borgvold 08.00 19.30
Fredericia Banegård, Jernbanegade** 08.30 19.00
Kolding, Nordkajen, Jens Holms Vej overfor Godset** 09.00 18.30
     
Esbjerg, Nørregade - Museumspladsen 07.45 19.45
Korskro, v/ Shell 08.00 19.35
Holsted, afk. 70 v/ OK 08.10 19.20
Vejen, v/ McDonalds 08.30 19.00
     
Hammelev (Haderslev), afk. 68 v/ OK** 09.30 18.00
Åbenrå, afk. 70 Samkørselspl. v/Circle K (Statoil)** 09.50 17.40
Padborg, Lejrvejen v/ OK
Otto Duborg, Harrislee***
10.15
10.45
17.00
16.00
     

* Egen transport:
Betyder tilskud til togbillet eller mulighed for at køre selv til nærmeste opsamlingssted. Vi ønsker at tilbyde vores gæster flest mulige opsamlings-
steder og undgå lange opsamlingsruter. Derfor er der mulighed for tilslutning med tog, vi giver tilskud til togbilletten, eller tilskud til benzin og evt. broafgift. Tilskuddet fratrækkes ved bestilling. Såfremt der er tilstrækkelig tilslutning fra afrejsesteder med * vil opsamling blive med bus. Dette oplyses ca. 8 dage før afrejse, hvis det bliver aktuelt.

** Mulighed for langtidsparkering

*** Gratis langtidsparkering hos Otto Duborg Harrislee. P-tilladelse fås hos Panter Rejser.