Flod / Krydstogter

Flodkrydstogter er i de senere år blevet utrolig populære. Det er ikke uden grund. På et flodkrydstogt oplever vi natur og smukke byer fra vandsiden i et stille og harmonisk tempo. Vi bliver ét med naturen og ser flere skønne destinationer uden at skifte hotelværelse. Panter Rejser samarbejder med verdens mest anerkendte cruise-rederier, hvor service, komfort, gastronomi og underholdning er i top.

Panter Rejser sælger nu også krydstogter med MSC og Royal Caribbean. Selskaberne tilbyder krydstogter på Østersøen, Middelhavet, Caribien, Fjernøsten samt Transatlantisk.
Krydstogt er en populær og afslappet rejseform, hvor du besøger flere lande i din ferie uden at skulle flytte hotel. Og du skal ikke bekymre dig om måltiderne, de er inklusive på et krydstogt. Oplev første klasses underholdning fra de forskellige shows ombord. Der er forskellige restauranter, barer og saloner, spa og træningscenter, swimmingpools og butikker.

Vi er dine lokale krydstogtseksperter, vi har prøvet det selv. Ring til os og hør mere om dine muligheder, datoer og afgange.

Donau flodkrydstogt

Med ophold i Passau, Wien, Budapest og Bratislava Donau står som en af de vigtigste af Europas floder og har i årtusinder bragt liv, handel, oplevelser og kultur med på sin vej. Dette krydstogt på Donau er en enestående smuk og oplevelsesrig rejse fra Tyskland til Slovakiet. Du nyder det forbipasserende landskab og opdager ....Læs mere »8 dageFra 8.599,-

Rhinen flodkrydstogt - Basel til Amsterdam

Basel til Amsterdam - en af Europas smukkeste flodstrækninger Ikke uden grund bliver flodkrydstogter mere og mere populære. Kombinationen af afslappet liv ombord på de stolte flodskibe og landgange, hvor spændende oplevelser og byrundture står i kø, er en perfekt rejseform. Ombord får du et godt forhold til ....Læs mere »9 dageFra 10.499,-

Rhinen i Flammer - Flodkrydstogt

Fantastisk festfyrværkeri oplevelse Mosel dalen, den kurvede floddal, med de stejle skrænter mellem Koblenz og Trier er et romantisk landskab præget af vindyrkning. Rhinen, Vesteuropas længste flod, har sit smukkeste løb mellem Köln og Rüdesheim. På denne legendariske strækning, som også kaldes ....Læs mere »7 dageFra 7.999,-

Krydstogt MSC Baltikum

Oplev Baltikum – tag på krydstogt med MSC Fantasia direkte fra København. Krydstogt i Østersøen byder på mange oplevelser. Oplev den anderledes kultur i de Baltiske lande. Højdepunktet på denne tur er besøget i St. Petersborg. St. Petersborg er Ruslands kulturelle hovedstad. Her er så ....Læs mere »

Krydstogt MSC Norske Fjorde

Oplev Norges smukke kyst – tag på krydstogt med MSC Fantasia direkte fra København. På dette krydstogt oplever du den smukke tur langs Norges kyst med stejle bjergsider og glitrende fjorde. Skibet lægger til i blandt andet Stavanger og Geiranger. Spadser gennem Stavangers historiske kvarter, hvor de karakteristiske ....Læs mere »

Krydstogt MSC Vestlige Middelhav

Middelhavet er kend for sit klima, mad og kultur, samt for personer, som har ændret verden. Opdag områdets skønhed og historie, idet du ankommer fra havet, som rejsende har gjort i århundreder. Oplev naturlige vidundere, legendarisk byer, respektindgydende kunst og solrige strande på en forkælende rejse, der vil ....Læs mere »

Krydstogt MSC Østlige Middelhav

Middelhavet er kend for sit klima, mad og kultur, samt for personer, som har ændret verden. Opdag områdets skønhed og historie, idet du ankommer fra havet, som rejsende har gjort i århundreder. Oplev naturlige vidundere, legendarisk byer, respektindgydende kunst og solrige strande på en forkælende rejse, der vil ....Læs mere »
EmediateAd