Værd at vide

Kære gæst
Når du vælger at rejse med Panter Rejser, vælger du samtidig oplevelser sammen med andre i et fællesskab, som forbedrer indtryk og oplevelser undervejs.

For hvad er oplevelser, hvis du ikke kan dele dem med andre – ikke mindst under selve rejsen?

Panter Rejser har lang erfaring som udbyder af rejser. Vi véd, hvor de gode oplevelser findes både i Europa og ude i den vide verden.

Som deltager på en af vores mange rejser til flotte og spændende destinationer, nyder du godt af Panter Rejsers erfaringer og specialviden. Du kan trygt regne med unikke oplevelser under kyndig vejledning, uanset om du drømmer om en busrejse til Schweiz eller et krydstogt på Rhinen – eller nogle af de mange andre rejser, som vi her stolt præsenterer i vores katalog for 2017.

Det er selvfølgelig lidt nostalgi, men min første tur som rejseleder var i 1991 til ”Den italienske Riviera” og Hotel Mayola. Som noget nyt tilbyder vi nu en rejse mere, hvor jeg er med som rejseleder – mød mig både på PanterRejsen og ”Den italienske Riviera”.

Velkommen til ”Oplevelser i fællesskab”

Erik Aalbæk Pedersen
og Panter Rejsers team

Udflugter og entreer

Udflugter er en vigtig del af rejsen og derfor betaler du ikke ekstra for at deltage, medmindre andet er beskrevet. Udflugtsprogrammet er sammensat, så det er muligt at bytte rundt på de enkelte udflugter af hensyn til vejr og andre lokale forhold. Programmet er således ment som en ramme for rejsen, men ændringer kan af praktiske grunde forekomme.

Entreer til museer, kirker, svævebaner samt betaling for sejlture, vinsmagninger mm er normalt ikke inkluderet i rejsens pris, medmindre det er nævnt under ”PanterPrisen inkluderer”.

Hoteller og forplejning

Vi benytter udelukkende hoteller af god standard. Hotellets officielle klassificering står under hver enkelt rejse. Der vil oftest være tale om 3* og 4* hoteller. Alle værelser har som minimum eget bad og toilet. Uensartede værelser kan forekomme. På de fleste rejser er mange måltider inkl. i prisen og medmindre andet er beskrevet, serveres der almindelig velsmagende mad.

Specielle ønsker som eksempelvis ryger værelse, skal oplyses ved bestilling af rejsen. Enkeltværelser sælges mod tillæg - dog kun i begrænset omfang. Halve dobbeltværelser til enkeltpersoner tilbydes ikke.

Bus og chauffør

Bussen er en vigtig del af rejsen. Derfor benytter vi udelukkende nyere og moderne 4-stjernede turist-busser med ekstra god benplads.

Flere af busserne er med ”teatergulv”, og de er populære blandt vores gæster. Der er mere end 50 cm forskel i gulvhøjden fra forrest til bagerst i bussen, hvilket giver flot udsyn, uanset hvor du sidder i bussen. For afgange med denne bustype – se efter ikonet ”teaterbus” på rejsesiderne.

Et behageligt miljø i bussen betyder ekstra komfort. Udstyr som aircondition, køleskab, kaffemaskine, dvd, toilet, trinløs regulering af ryglæn, fodstøtter og klapborde samt sikkerhedsseler er standard.

Busserne er bemandet med erfarne og ansvarsbevidste chauffører, og alle regler om køre- og hviletid overholdes. Derfor kan det forekomme, at chaufføren/bussen erstattes af lokal chauffør/bus.

På korte rejser i f.eks. Danmark fungerer chaufføren også som rejseleder.

Pladsreservation

Panter Rejser foretager sædefordeling i bussen inden afrejse, efter den enkeltes tilmeldingsdato. Hvis du ønsker en bestemt plads i bussen, er det muligt at bestille indtil senest 14 dage før afrejse.

Rejser 1 - 5 dage kr. 50,-.
Rejser 6 - 9 dage kr. 100,-.
Rejser fra 10 dage kr. 150,-.

Pladsreservation gælder ikke i tilslutningsbus.

Nyhedsbrev/Facebook

Tilmeld dig vores nyhedsmail på PanterRejser.dk. Så får du nyhederne, når de sker! Ofte laver vi ekstra afgange samt nye og spændende rejser, som ikke er med i kataloget. Dette kan du altid følge med i via vores nyhedsbrev eller på Facebook.

Gavekort

Panter Rejser udsteder meget gerne gavekort på det beløb eller den rejse, du måtte ønske. Bestilles ved at ringe eller maile til os.

Rejsen bliver ikke billigere

Vores rejser sælges ikke med rabat eller til nedsat pris kort før afrejse. Det gælder for alle rejser, at de sælges til den pris, der er oplyst - medmindre rejsen er solgt som læserrejse, med messerabat, grupperabat eller bestil tidlig rabat. Vi yder grupperabat ved mere end 11 personer på samme rejse, tilmelding og betaling skal ske samlet. Ring og forhør nærmere.

PanterRabat gives på udvalgte rejser ved bestilling inden 1. marts 2017. Se de enkelte rejser.

Opsamling

Panter Rejser har mange opsamlingssteder i hele landet. For at tilgodese flest mulige, tilbyder vi på mange rejser tilskud til egen transport.

Vind din rejse

Er du den heldige ”vinder” af din rejse? På udvalgte rejser i dette katalog, med flere end 40 deltagere, vil der være en heldig person på hver rejse, der får 50 % rabat på rejsens pris som gavekort. De heldige vindere udtrækkes på de enkelte rejser.

Selvhjulpen på rejsen

For at deltage i rejserne og for at få det fulde udbytte af udflugterne, skal du være selvhjulpen og almindeligt godt gående. Rejseleder kan ikke tage sig særligt af enkeltpersoner - de er med for gruppen som helhed.

Der kan forekomme trapper på hoteller, i byer, ved attraktioner og seværdigheder. Mange steder kan bussen kun køre til parkerings- eller afsætningsplads og ikke helt hen til de steder, vi besøger.

Bestilling og rejsebevis / betaling

Når du bestiller en rejse hos Panter Rejser, går alting nemt og hurtigt, uanset om du gør det pr. telefon, på facebook eller via vores hjemmeside. Vi har åbent døgnet rundt på PanterRejser.dk, hvor det er muligt at bestille og betale rejsen. Ring gerne til os på 7585 7333.

Rejsebevis indeholdende betalingsoplysninger fremsendes efterfølgende pr. mail. Og uanset hvordan du bestiller din rejse, er der ingen ekstra gebyrer, hvis vi sender bekræftelse pr. mail. Hvis du gerne vil have tilsendt rejsebevis med posten koster det kr. 50,-.

Hvis du har oplyst din mail fremsendes opdateret rejsebevis efter modtagelse af indbetaling. Div. billetter tilsendes ikke, men udleveres på rejsen. Kvittering fra bank, posthus eller netbank er bekræftelse på betaling. Skal ikke medbringes på rejsen.

Rejselederkursus

Rejseleder hos Panter Rejser ?

Deltag i tre spændende og aktive kursus dage

Vil du prøve kræfter med det, at være rejseleder er dette kursus måske noget for dig. Kurset er en kombination af teoretisk undervisning og praktiske opgaver, som skal forberede dig på at blive en af vores dygtige tur- eller rejseledere.
Er du god til at skabe en behagelig atmosfære, formidle viden, være serviceminded, god til at løse problemer / opgaver, og har lyst til at være sammen med mange mennesker flere dage i træk - så er jobbet som rejseleder måske noget for dig!!!

Indhold i kurset
• Kommunikation
• Menneskeforståelse
• Kundeservice
• Planlægning / forberedelse
• Turgennemførelse
• Samarbejde

Næste kursus
3 dage med start marts 2018.
Kurset er gratis, der betales kun for forplejning og indkvartering i enkeltværelse kr. 1.500,-.
Det indbetalte beløb refunderes til de, som får arbejde som turleder eller rejseleder hos Panter Rejser.

Rejseleder: Varetager alle funktioner på rejser, og der er normalt ikke tilknyttet lokalguider på udflugter. Rejseleder er med på rejser med bus, fly og skib.

Turleder: Står for den praktiske afvikling af rejsen. Oftest er det på rejser med fly, hvor der er lokalguider på udflugter. Turleder kan også være som frivillig ulønnet hjælper.

Tilmelding
Ansøgning og yderligere henvendelse til Erik Aalbæk Pedersen, erik@panterrejser.dk
Deltagerantallet er begrænset og udvælgelse vil ske ud fra kvalifikationer og samtale med den enkelte.

Gæsterne skriver

Vi vil gerne sige tak for en god tur til Flachau.

Hotel "Pongauerhof" var et rigtig godt hotel. Pæne værelse og god service. Chauffør Ingvar og rejseleder Benny var et fantastik par. Gode pladser til open air, det hele var rigtig godt.

Venlig hilsen

Elli og Hans Chr

--------------------------------------------------------------------------------

Lige hjemkommet efter en dejlig ferie til Bischofhofen i Østrig.

Søren og Kenneth fortjener stor ros for deres måde at være på. Sjældent man finder så godt et makkerpar på en bustur. De er dejlige mennesker - hjælpsomme og meget imødekommende.

Glade og humoristiske. Hvor heldig kan man være ?

Håber vi en anden gang kan være heldige at møde dem.

 Venlig hilsen

Hanne og Knud Jørgensen

--------------------------------------------------------------------------------

Busrejse - Andre´ Rieu  koncert i Maastriht

Undertegnede vil hermed takke for en uforglemmelig , og helt igennem veltilrettelagt rejse med Panter Rejser.

Chaufføren Palle Nielsen fik selskabet roligt, sikkert og behageligt til rejsemålet. Aldrig har jeg kørt med en chauffør, som var så sikker og rolig i sin kørsel, samtidig med en behagelig og nobel opførsel overfor alle medpassagere. Ham kan Panter Rejser være stolte af, at have ansat.

Jeg vil anbefale Panter rejser, og vil gerne deltage i en rejse igen på et andet tidspunkt.

Med venlig hilsen

Henny Pedersen


 

EmediateAd