Skip to main content

Barlinek

- afslapning midt i polsk skovidyl
 

Polen byder på skøn skovklædt natur og byer med smuk arkitektur fra tidligere århundreder. Sådan er Barlinek – den hyggelige polske provinsby, som er denne rejses destination og udgangspunkt for en række spændende udflugter. Byen ligger ned til den vidunderligste sø. Vi nyder livet langs søbredden, som byder på sejlture i lejede både og naturskønne spadsereture i skoven og langs den vidunderlige søbred. Eller vi udforsker vores værtsby Barlinek, som både har hyggeligt torv med cafeer og butikker.

Rejsen arrangeres med bus.

Højdepunkter
• Skøn natur og hyggelig byliv
• Stemningsfuld sejltur på Barlinek søen
• Udflugter til byerne Gorzow og Stettin
• Imponerende bunkeranlæg fra 2. Verdenskrig
• Mulighed for wellness

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

Rejsens forløb

1. dag: Afrejse og ankomst Barlinek
Via Kiel, Wismar og Rostock kommer vi til den polske grænse. Herfra er der ikke langt til Barlinek. Sjællandske grupper sejler Gedser - Rostock.

2. - 5. dag: Udflugtsprogram

6. dag: Hjemrejse
Vi tager afsked med vores hotel og vender næsen mod Danmark.

Forslag til udflugter

Rundtur i Barlinek og sejltur
Vi går på opdagelse i vores værtsby Barlinek, en hyggelig by med ca. 15.000 indbyggere. Byen indbyder til afslapning og nydelse - ikke mindst på grund af den skønne beliggenhed midt i frodig skov og ved bredden af den smukke Barlinek Sø. Under rundturen i Balinek oplever vi gamle huse, historiske forsvarsmure og bastioner. På byens torv frister butikker og små hyggelige caféer. Vi har god tid på egen hånd til at udforske byens mange og gode indkøbsmuligheder. Senere på dagen ser vi svaneflokke under en stemningsfuld sejlads på Barlinek Søen.

Gorzów og bryggeribesøg
Gennem smuk skovklædt natur går dagens udflugt til Gorzów ved bredden af floden Warta. Byen har 130.000 indbyggere og et stort marked langs floden. Vi går på opdagelse i Gorzów, som byder på mange gode butikker og spisesteder. Under et spændende besøg i det lokale bryggeri Witnica nyder vi smagsprøver og vælger mellem traditionel suppe eller frokostbuffet i bryggeriets stemningsfyldte restaurant.

Frokost i det grønne og hestevognstur
Skovens overdådighed er dagens tema. Vi læner os tilbage og nyder landskab og polsk natur. Undervejs griller vi i de grønne omgivelser. For dem, som har lyst, byder dagen ligeledes på en naturoplevelse i hestevogn under åben himmel og grønne trætoppe gennem de smukkeste landskaber, Polen kan byde på.

Udflugt til Stettin
Stettin, havnebyen ved Oders udmunding i Østersøen, er med sine godt 430.000 indbyggere en af Polens større byer. Byens tilnavn ”Den Grønne By” skyldes de mange parker og omkringliggende skove. Stettin er også kendt som ”Polens Paris” på grund af byens bygninger inspireret af fransk arkitektur samt dens systematiske opbygning med avenuer, som udspringer fra et stjerneformet torv i bymidten. Under en byrundtur får vi mulighed for at besøge butikker med krystal, glas, porcelæn samt det lokale marked “Manhattan”. For dem, der har lyst, er der mulighed for havnerundfart med frokost om bord samt besøg på en vodkafabrik med rundvisning og smagsprøver.

Bunkeranlæg ved Ostwall
Udflugt til byen Ostwall – Østvolden, et imponerende bunkeranlæg, som har stor historisk betydning som de sidste tyske forsvarsværker under Anden Verdenskrig. Vi stiller sult og tørst under besøg på en lokal gård, der byder på smagsprøver af bl.a. polske pølser, syltede agurker og vodka.

Hotel

Alma Hotel 3* er et næsten nyt hotel, beliggende tæt ved byens centrum, søen og grønne områder. Alle 50 værelser er med bad/toilet, føntørrer, tv og telefon, trådløst internet, samt badekåbe til benyttelse i wellness arealerne. Hyggelig restaurant og dejlig hotelhave. Der er elevator på hotellet. Fri benyttelse af pool og sauna. Mulighed for tilkøb af flere wellness behandlinger.

Hotel Alma 3*
Strzelecka 6
Barlinek - Polen
Tel. +48 95 746 35 53
www.hotelalma.pl


Hotel Barlinek 3* ligger tæt på byens centrum og ned til den smukke Barlinek Sø. Fra restauranten er der søudsigt, og menukortet byder på egnens måske bedste køkken med en velsmagende blanding af polsk og moderne europæisk køkken. Alle værelser har bad/ toilet, føntørrer, minibar, tv, telefon og internetadgang. En aften vil der være musik til middagen samt mulighed for at bestiller yderligere underholdning og optræden.
www.hotelbarlinek.pl

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.