Skip to main content

Julemarkeder i Nordtyskland

Julemarkederne i Nordtyskland er kendte for deres hygge med duften af Glühwein, gran, bolcher, brændte mandler og honninghjerter.
Vi besøger det velbesøgte julemarked i Lübeck og kombinerer det med besøg i en historisk by med mange seværdigheder, bl.a. det 700 år gamle rådhus.
På andendagen tager vi til julemarked i den gamle hansestad ved Østersøen – den travle havneby Kiel, hvor vi med maritim stemning kan slentre rundt i Holstenstrasse og ved Alter Markt.

Højdepunkter
✓ Julemarkeder i Lübeck og Kiel
✓ Niederegger marzipan
✓ Grænsehandel
✓ Gamle Hansabyer
✓ Hyggelige midtbyer og indkøbsgader
✓ Super skarp pris

Busrejse
2 dage - kontakt for tilbud
3 dage - kontakt for tilbud

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Udrejse og julemarked i Lübeck
Turen går med passende pause undervejs sydover forbi Slesvig og Neumünster til Lübeck ved floden Trave hvor vi, efter at være kommet gennem byporten Holsten Tor, tilbringer eftermiddagen i den gamle hyggelige bydel. Frokosten finder man på egen hånd mellem boderne. Man kan gå på opdagelse i byen og se bl.a. Rådhuset, Mariakirken og det gamle havneområde. Den knap 900-årige hansestads centrum emmer af atmosfære og smukke bygninger, der har fået byen på UNESCO´s liste over verdenskulturarv.
Byens julemarked er delt op i forskellige afsnit med hvert sit tema. Der er et Märchenland, et eventyrland med opstillinger af kendte eventyr, en historisk del, og så selvfølgelig de mere traditionelle juleområder. Måske man får lyst til pause på Café Niederegger – hvor man både kan få kaffe og smage det berømte marzipan. Vi får rigtig god tid i Lübeck inden vi kører til vores hotel i Bordesholm, hvor vi bliver indkvarteret.
Aftensmad på hotellet med efterfølgende musik og dans.

2. dag: Julemarked Kiel og hjemrejse
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører til Kiel, som er den største by i delstaten Slesvig-Holsten. Her er der også mulighed for at besøge det spændende julemarked, der breder sig over Alter Markt, Asmus-Bremer-Platz og Holsteinplatz. Kiels julemarked er et stort marked med alt, hvad dertil hører; kunsthåndværk, hjemmelavede smykker, flotte dukker og de populære tin-figurer blot for at nævne nogle. Julemarkedet strækker sig igennem hele gågadesystemet. Her er masser at shopping muligheder, såvel inde som ude. F.eks. ligger det store varehus Sophienblatt lige ved julemarkedet.
Sidst på eftermiddagen kører vi mod grænsen, hvor der er mulighed for grænsehandel, inden vi kører det sidste stykke hjem.

Hotel

Hotel

Hotel Carstens i Bordesholm er et hyggeligt hotel beliggende centralt i byen. Telefon, bad/toilet på alle værelser. Indkvarteringen fordeles mellem selve hotellet og nyrenoveret gæstehus små 100 meter fra hotellet.

Hotel Carstens
Holstenstrasse 23
D - 24582 Bordesholm
Tel. +49 4322 75800
www.hotel-carstens.de

 

Tryp by Wyndham 4* i Bad Bramstedt ligger 40 km nord for Hamburg i skønne grønne omgivelser og er et godt 4-stjernet hotel. Hotellet råder over restaurant, hyggelig bar, og byder på gode fritids- og wellness-services: Kegle- og bowlingbaner, billardbord, svømmehal, whirlpool og fitness-center. Samtlige værelser har bad/toilet, føntørrer, TV og telefon.

Tryp by Wyndham Bad Bramstedt Hotel 4*
Am Köhlerhof 4
D - 24576 Bad Bramstedt, Tyskland
Tel. +49 4192 5050

Kort

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.