Skip to main content

Julemarkeder i Hamburg og Husum

Weihnachtsmarkt i Hamborg
Bad Bramstedt Rathaus i Nordtyskland
Kom til julestue i Schleswig Holstein

Hamburg er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt, hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Her er nærmiljø, indkøbscentre, havneliv, listige beværtninger,
forlystelsesgaderne i St. Pauli og meget andet. Et af de ældste julemarkeder i Hamburg, ligger ved byens rådhus, her er en hel særlig stemning og atmosfære.

Vi besøger også Husum, hvor vi skal snuse til det imponerende julemarked i byen. Duften af honningkager, brændte mandler, ”Glühwein” og ”Bratwürst” breder sig i byens gader, stræder og torve, som er smukt pyntede.

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Udrejse og julemarked i Hamburg
Efter opsamling kører vi over grænsen og direkte til Hamburg og det store julemarked i Hamburgs midtby. Lige ved pladsen foran det gamle rådhus og ud i Spitalerstrasse, Mönckebergstrasse og Gänsemarkt breder duften af honningkager, brændte mandler og ”Bratwürst” sig i byens gader, stræder og torve - alt smukt pyntet. Efter nogle gode timer med julehygge kører vi til hotellet sidst på eftermiddagen. Vi mødes til fælles middag.

2. dag: Husum og hjemrejse
Efter morgenmaden pakker vi bussen og kører til Husum. I centrum af byen er Markedspladsen med de mange kamtakkede huse og digteren Theodor Storms fødested samt det gamle rådhus. På torvet står en skulptur af figuren Tine, der er en søster til fiskerpigen Amanda i Kerteminde. Vi skal selvfølgelig også opleve byens julemarked. Herligt duftende, festligt strålende, med juleklang og kulinariske lækkerier julemarkedet pirrer alle sanser. De handlende tilbyder kunsthåndværk fra udsmykkede boder, man kan få noget godt til ganen i form af julebag, glühwein og regionale specialiteter. Efter nogle hyggelige timer i Husum, kører vi til vores respektive hjembyer.

Kort

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.