Holland

Hurtigsøgning
Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam byder på meget andet end tulipaner. I den multietniske storby kan du opleve alt fra Van Gogh museet til ølsmagninger på Heineken bryggeriet.

Amsterdam - Nürnberg flodkrydstogt

Amsterdam - Nürnberg flodkrydstogt

Her er en oplevelse med kombination af skiftende natur og kulturelle indtryk. Se borgene på bjergtoppene, byerne med bindingsværk og smukke gader.

André Rieu i Maastricht med Panter Rejser

André Rieu Open Air i Maastricht

Bus eller Kør-Selv med Panter Rejser | Oplev André Rieu i Maastricht 2021. En unik mulighed for at opleve Open Air koncert i André Rieu s hjemby.

4 dage Fra 4.500,- Læs mere
Hollandsk kanal Panter Rejser

Blomsterrejse til Holland

Panter Rejser har arrangeret den perfekte tur til Holland. Der er planlagt idyllisk kanaltur, besøg hos blomsterauktion og rundvisning på osteri

Holland - Belgien

Holland - Belgien Tulipankrydstogt

Tag med på dette skønne Flodkrydstogt. Alle kahytter er udvendige, så du kan opleve det karakteristiske landskab med vindmøller og tulipanmarker.

Rhinen flodkrydstogt - Basel til Amsterdam

Rhinen flodkrydstogt - Amsterdam til Basel

Rejs med langs den smukke flodstrækning, Rhinen, og oplev skøn natur og charmerende byer. Rejsen går fra Basel i Schweiz til Amsterdam i Holland.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.