Holland

Amsterdam

- Kanaler, kunst og multietnisk storbyliv   Holland er andet og mere end blomster, det vil vi erfare på denne rejse. Det flade landskab gennemskæres af kanaler og diger. I horisonten ses de typiske vindmøller, der danner den smukke ramme for de idylliske småbyer med gamle huse. Ved Amstel flodens udmunding finder vi Hollands ....Læs mere »

Holland

- blomsterpragt og kanalfart   Tag forskud på foråret, hvor Holland er et sandt farveorgie af et blomstertæppe. I mangefarvede skaktern breder marker med tulipaner og andre løgplanter sig, så langt øjet rækker. Læg hertil vindmøller, kanaler, diger samt byer med velbevaret arkitektur fra ....Læs mere »

Holland - Belgien

- Tulipankrydstogt   På dette farvestrålende forårskrydstogt til Holland og Belgien nyder vi fra floder og kanaler de karakteristiske landskaber glide forbi i horisonten med vindmøller og tulipanmarker i betagende farvesymfonier. Tulipanen som Hollands nationalsymbol oplever vi under et besøg i den berømte ....Læs mere »

Rhinen flodkrydstogt - Basel til Amsterdam

En af Europas smukkeste flodstrækninger - Ikke uden grund bliver flodkrydstogter mere og mere populære. Kombinationen af afslappet liv ombord på de stolte flodskibe og landgange, hvor spændende oplevelser og byrundture står i kø, er en perfekt rejseform. Ombord får du et godt forhold til skibets besætning, ....Læs mere »
EmediateAd