Holland

Amsterdam

- Kanaler, kunst og multietnisk storbyliv   Holland er andet og mere end blomster, det vil vi erfare på denne rejse. Det flade landskab gennemskæres af kanaler og diger. I horisonten ses de typiske vindmøller, der danner den smukke ramme for de idylliske småbyer med gamle huse. Ved Amstel flodens udmunding finder vi Hollands ....Læs mere »

Amsterdam - Nürnberg flodkrydstogt

Flodkrydstogt ad smukke vandveje på Rhinen og Main floden Flodkrydstogter har altid været blandt vores mest eftertragtede rejser. Derfor har vi nu på talrige opfordringer sammensat en helt ny og anderledes rejse gennem både Holland og Tyskland. Så kom og vær med, når vi stævner ud fra Amsterdam og sejler ....Læs mere »

André Rieu Open Air i Maastricht 2022

Open Air koncert Oplev den kendte og elskede hollandske violinist i sin hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en unik, vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk musik, operette- og musicalmusik får ....Læs mere »

Holland

- blomsterpragt og kanalfart   Tag forskud på foråret, hvor Holland er et sandt farveorgie af et blomstertæppe. I mangefarvede skaktern breder marker med tulipaner og andre løgplanter sig, så langt øjet rækker. Læg hertil vindmøller, kanaler, diger samt byer med velbevaret arkitektur fra ....Læs mere »

Holland - Belgien

- Tulipankrydstogt   På dette farvestrålende forårskrydstogt til Holland og Belgien nyder vi fra floder og kanaler de karakteristiske landskaber glide forbi i horisonten med vindmøller og tulipanmarker i betagende farvesymfonier. Tulipanen som Hollands nationalsymbol oplever vi under et besøg i den berømte ....Læs mere »

Rhinen flodkrydstogt - Basel til Amsterdam

- en af Europas smukkeste flodstrækninger Ikke uden grund bliver flodkrydstogter mere og mere populære. Kombinationen af afslappet liv ombord på de stolte flodskibe og landgange, hvor spændende oplevelser og byrundture står i kø, er en perfekt rejseform. Ombord får du typisk et godt forhold til skibets besætning, ....Læs mere »