Rundrejser

Oplev pragtfulde naturlandskaber og fascinerende historiefortællinger på Panter Rejsers indholdsrige rundrejser. På en rundrejse oplever vi mangfoldigheden. Vi kommer helt tæt på natur, kultur og de lokale. Det giver nogle fantastiske oplevelser og en særlig indsigt i områdets historie og kultur.

Cuba - Rundrejse med Anders Errboe

Cuba med dansk rejseleder Anders Errboe – 16 dage Der er noget ganske særligt over Havanna. Arkitektonisk yderst seværdigt fra kolonitidsbarok til de mange art noveau og Art Deco bygninger fra begyndelsen af forrige århundrede til de mange bygninger fra Mafiatiden.  Det er svært at sige, om det særlige skyldes ....Læs mere »16 dageFra 23.995,-

Jersey, Sydengland og Normandiet

- Historiske vingesus på begge sider af kanalen Vi oplever solskinsøen Jersey, Sydenglands charmerende kystbyer, Normandiets smukt bølgede landskaber og det fascinerende skifte mellem ebbe og flod ved Mont St. Michel. Mellem Sydengland og Normandiet møder vi - på denne rejse - sporene fra historiske begivenheder på ....Læs mere »

Ligurien – Den italienske Riviera, 10 dage

Oplevelser i 7 lande på 10 dage ”Blomster Rivieraen” og San Bartolomeo al Mare er med baglandets maleriske bjerge og olivenlunde – vores smukke udgangspunkt for mange spændende oplevelser. En ferie, hvor den italienske natur og kultur, det milde klima og de behagelige aftener vil sikre en afslappet stemning. På ....Læs mere »

Norge - Unik rejse med tog

Der findes ikke noget så smukt som Norges fantastiske natur. Dybblå fjorde snor sig ind i bjergmassivet, mens de stejle fjelde med fossende vandfald er et enestående syn for øjet. Med tog og båd oplever vi den storslåede panoramaudsigt fra første parket. Glæd jer til at få fornøjelsen af ....Læs mere »


Oplev en ny verden med Panter Rejsers rundrejser

Når vi tager på ferie, begrænser vi os ofte til kun at være i én by i én uge. Det betyder, at vi forbliver turister i landet, vi besøger. Men hvis du gerne vil opleve en lands eller en bys kultur og natur helt tæt på, så skal du tage med på en rundrejse.
På rundrejserne rejser vi rundt i ét land, én by eller på én ø og går i dybden med dens kulturelle historie og arv. Det betyder, at man kan komme helt tæt på en anden kultur og natur og opleve det helt ind til livet i stedet for at holde sig på overfladen af noget.
Panter Rejser tilbyder forskellige rundrejser, der hver i sær har fokus på natur, kultur, kunst, sprog og historie. Så tag et kig omkring på vores side og find den destination, som du helst vil dykke ned i og blive en del af.

Bliv grebet af nye naturoplevelser

Den danske natur med dens åbne kyster ud til havet er et af Danmarks bedste kendetegn. Men hvis du gerne vil opleve et andet naturmiljø, så er rundrejser den helt rigtige måde at gøre det på. Her behøver du ikke kun holde dig til de vante turistattraktioner. Med en rundrejse for du lov til at opleve et stykke af naturen helt tæt på og få en hel ny oplevelse af naturen, landskaber og vores miljø.
Panter Rejser udbyder for eksempel rundrejser mellem Nordkap, Tromsø og Lofoten, der er placeret langt oppe i Norges vilde natur. Her har du mulighed for at opleve midnatssol, bjergene og køreturen over de fantastiske Lofoten øer. Er du mere til et varmere klima, så udbyder vi også rundrejser i Nicaragua – en perle i Mellemamerika, der byder på jungler, et rigt dyreliv og meget, meget mere.

Få indblik i en ny historie og kultur

Det er et privilegie at få indsigt i en anden kultur end vores egen. Det kan sætte hele vores egen kultur og hverdag i et nyt perspektiv. Savner du nye perspektiver på din egen hverdag?
Så tag på en rundrejse med Panter Rejser og få et indblik i en ny historie og kultur. Vi lover, at du vil have masser af oplevelser med hjem i baggagen, som du kan bruge i dit liv herhjemme.
Vi har blandt andet en rejse til Jersey, Sydengland og Normandiet, der byder på mange historiske oplevelser på vejen. Hvis man gerne vil opleve en helt anden kultur og historie end den europæiske, så udbyder vi også en rejse til Cuba, Caribiens største ø. Det er som at træde ind i en ny tid og ny historie end vores egen.

- Tag ud og få nye oplevelser og oplevelser, som du kan have med, når du vender hjem med Panter Rejsers rundrejser.