Skip to main content

Hamborg

- julestemning og julemarkeder
 

Hamburg er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt, hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Her er nærmiljø, indkøbscentre, havneliv, listige beværtninger, forlystelsesgaderne i Skt. Pauli og meget andet. Hamburg er Europas næststørste havneby, og en tur i det over 70 kvadratkilometer store havneområde er noget ganske specielt, og et must, når man besøger byen.
Det ældste julemarked i Hamburg findes i bydelen Bergedorf, den historiske bymidte med de gamle flotte bygninger og det eneste slot i Hamburg er et besøg værd. Julemarkedet oplever vi i slotsparken her hersker en helt særlig romantisk og hyggelig stemning og i slotsdammen svømmer eventyrfigurer rundt. Fristende dufte af jul og Glühwein samt spændende og alsidige gaveideer gør også julemarkedet til en dejlig oplevelse.

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Udrejse
Vi kører direkte til det store julemarked i Hamburgs midtby, lige ved pladsen foran det gamle rådhus og ud i Spitalerstrasse, Mönckebergstrasse og Gänsemarkt. Duften af honningkager, brændte mandler og ”Bratwürst” breder sig i byens gader, stræder og torve – alt smukt pyntet. Efter nogle eftermiddagstimer med julehygge køres til indkvartering på vores hotel og efterfølgende middag.

2. dag: Byrundtur og julemarkeder
Dagen starter med byrundtur i Hamburg, hvor vi skal se og høre om en del af storbyens seværdigheder. Herefter besøger vi Miniatur Wunderland, en helt igennem fantastisk oplevelse med de smukkeste landskaber med 12 km togskinner og 900 tog. Også tid på egen hånd til at opleve julemarkedet og julestemningen i byen. Det kan være med en slentretur ad promenaden Jungfernstieg langs Alster søerne eller i gågaderne, den smukt juleudsmykkede Mönckebergstrasse, hvor de store varehuse ligger. Byens flotte rådhusplads danner også rammen om et af områdets store julemarkeder. Der er masser af muligheder.

3. dag: Hjemrejse med besøg i Kiel
Vi forlader hotellet fra morgenstunden og holder forlænget frokostpause i Kiel. Julen sætter også her sit præg på havnebyen med mere end 100 pyntede juleboder, tusindvis af lys, duftende lækkerier, smukt pyntede gader med masser af butikker og underholdning. Inden vi passerer den dansk-tyske grænse bliver der mulighed for de sidste indkøb.

Diverse
Der benyttes Euro i Tyskland.
Entre Miniatur Wunderland ca. 11 Euro.

Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.