Skip to main content

Schwarzwald og Alsace

- skove, bjerge og vin

Schwarzwald er idyllisk beliggende i den sydvestlige del af Tyskland. Romerne gav Schwarzwald navnet: ”Silva Nigra” – den sorte skov, og Schwarzwald er i dag en af de skønneste, mest populære, varierede og romantiske destinationer i Tyskland. Storslået natur, dybe dale, krystalklare søer og småbyer med bindingsværkshuse er regionens markante kendetegn. Rejsen bringer os også til det frugtbare Alsace, der mellem Rhinen og bjergkæden Vogeserne indbyder med sine vidunderlige landskaber og charmerende småbyer. Både arkitektur, mad og vin, ligesom det oprindelige elsassiske sprog, er trods regionens nuværende franske status temmelig tyskpræget. På de østvendte skråninger dyrkes druer til de skønneste hvide vine.
 
Rejsen arrangeres med bus.

Højdepunkter
• Den berømte by Colmar
• Vinrutens smukke veje langs vinmarkerne
• Besøg hos vinbonde
• Strasbourg - multietnisk metropol
• Blomsterøen Mainau
• Heidelberg
 
 
Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

 

 
Hurtigsøgning

Hotel

Hotel Bären ligger midt i Schwarzwald i den hyggelige by Oberharmersbach. Et hyggeligt familiedrevet hotel med elevator, have, musikkælder, ølstue og bar. Værelserne har bad og toilet, TV, føntørrer og safeboks. Musik en eller flere aftener. Det er muligt at besøge et Schwarzwälder snapsebrænderi i nærheden og få smagsprøve (koster kr. 15,00 pr. person).
www.baeren-oh.de.

Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.