Frankrig

Hurtigsøgning
Alsace

Alsace

I Alsace er der mulighed for mange gode vin- og kulturoplevelser. Besøg eksempelvis det betagende bilmuseum i Mulhouse. Se mere her.

Alsace og Rhinen

Alsace og Rhinen

Med denne busrejse til Alsace og Rhinen, får du fantastiske natur, kultur og madoplevelser. | Vin smagning | Strasbourg | Koblenz | Vinruten | se mere!

Den franske Riviera og Schweiz

Den franske Riviera og Schweiz

Tag med på denne fantastiske rundrejse, hvor vi bl.a. skal se betagende bjerglandskaber og søer, samt spektakulære promenader og byer.

Forførende Frankrig

Forførende Frankrig

Oplev Frankrigs mange facetter. På denne spændende rundtur besøger vi ikke mindre end 11 af de 22 regioner. Rejsen er fyldt med en masse vinoplevelser

Normandiet

Normandiet

På denne rejse besøger vi bl.a. byerne Bretagne, Loire og kanaløen Jersey. Tempoet vil være afslappet med tid til egne gøremål. Se programmet her.

Paris-Bruxelles-Reims

Paris-Bruxelles-Reims

Paris er måldestination, men på udrejsen lægger vi turen forbi Bruxelles Det nye Europas hjerte , og på hjemad kører vi omkring Champagnebyen Reims.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.