Musik, teater, opera & revy

Interessen for store musikalske oplevelser, operaforestillinger i verdensklassen og dejlige teateroplevelser forenes i et stærkt fællesskab med ligesindede. Vi kommer tæt på de store stjerner og får en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. Panter Rejser sørger for billet, transport, overnatning og hyggelig middag. Så det er blot at læne sig tilbage og nyde oplevelsen i fulde drag.

André Rieu Open Air i Maastricht 2020

Open Air koncert Oplev den kendte og elskede hollandske violinist i sin hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en unik, vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk musik, operette- og musicalmusik får ....Læs mere »4 dageFra 3.999,-

PanterFesten 2020

Alletiders FESTPRIS er kun kr. 999,- til de første 200 - efter først til mølle princippet! PanterFesten finder sted hvert år i slutningen af januar. På sådan en festaften skal der ikke mangle noget på tallerknerne eller i glassene, så deltagerne bliver budt på kæmpe aftenbuffet - med vin, ....Læs mere »2 dageFra 999,-

Vild med dans - The Musical

Spektakulær dans, eventyrlige kostumer, liveorkester og et kæmpe show En forestilling om håb, mod og livsforandrende oplevelser. "Vild med dans” er rullet over skærmen gennem talrige sæsoner, og nu bliver den verdensomspændende tv-succes for første gang nogensinde omsat til teater, når Østre ....Læs mere »2 dageFra 1.795,-


Tag med Panter Rejser på koncertrejse . . .

Panter Rejser arrangerer koncertrejser for dig, som interesserer sig for musikalske oplevelser, operaforestillinger i verdensklasse og dejlige teaterforestillinger. På koncertrejserne besøger vi destinationer, hvor vi får rig mulighed for at udforske byernes hyggelige atmosfærer, slappe af og nyde hinandens selskab samt besøge destinationers unikke seværdigheder.

På vores koncertrejser får du en kulturel oplevelse udover det sædvanlige, og du får mulighed for at komme helt tæt på de store stjerner. Vi sammensætter derfor koncertrejserne, så der altid er plads til kulturelle oplevelser, historiske indblik og naturskønne omgivelser udover koncertrejsernes store formål, som er de fantastiske koncertoplevelser.

Lad Panter Rejser stå for planlægningen

Uanset hvilken koncertrejse du ønsker at tage på, sørger vi for alt det praktiske i forhold til billet, transport, overnatning og hyggelige middage. Vi lægger stor vægt på at sammensætte koncertrejser, hvor der er styr på alle detaljer, så du blot kan læne dig tilbage og nyde oplevelsen i fulde drag.

Udover koncertrejser i Europa planlægger vi også koncertrejser i Danmark, hvor du blandt andet kan opleve Opera, teater og Cirkusrevyen.

Har du spørgsmål vedrørende vores koncertrejser eller andre rejser, udflugter eller oplevelser, er du også altid velkommen til at kontakte os . . .

Vi glæder os til at arrangere din næste koncertrejse . . .