Musik, teater, opera & revy

Interessen for store musikalske oplevelser, operaforestillinger i verdensklassen og dejlige teateroplevelser forenes i et stærkt fællesskab med ligesindede. Vi kommer tæt på de store stjerner og får en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. Panter Rejser sørger for billet, transport, overnatning og hyggelig middag. Så det er blot at læne sig tilbage og nyde oplevelsen i fulde drag.

Cirkusrevyen 2022

Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken er Danmarks største revy og byder altid på sjov og politisk satire. Panter Rejser gentager årligt med succes vores hyggelige ture til Cirkusrevyen. Skuespillerholdet for sæson 2022 i Danmarks største revy er et 5-stjernet hold på scenen med Lisbet Dahl, Niels ....Læs mere »2 dageFra 2.395,-

Rottefældenrevy 2022

Rottefælderevyen spiller i år på smukke Svendborg Teater. Revyen bygger videre på sæsonen 2021, og så vil Jan Schous 50 års jubilæum naturligvis få en fortjent plads i årets revy. Holdet består af kunstnerisk leder Jan Schou, instruktør Carsten Friis, Christine Astrid, Anne ....Læs mere »

Sønderborg Sommer Revy 2022

Sønderborg Sommer Revy Show har sat sit hold for 2022. Glæd dig allerede nu til en stjerneparade bestående af Rasmus Søndergaard, Lisbeth Kjærulf, Jesper Lundgaard, Jeanne Boel, Jeff Schjerlund samt - naturligvis - Thomas Parkula som kapelmester. PANTER REJSER ANBEFALER ✓ Billet til Sønderborg Sommer ....Læs mere »

André Rieu Open Air i Maastricht 2022

Open Air koncert Oplev den kendte og elskede hollandske violinist i sin hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en unik, vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk musik, operette- og musicalmusik får ....Læs mere »4 dageFra 3.999,-

André Rieu Open Air i Maastricht - 2022

- Open Air koncert Oplev den kendte og elskede hollandske violinist i hans hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en unik, vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk musik, operette- og musicalmusik vi ....Læs mere »4 dageFra 3.999,-


Tag med Panter Rejser på koncertrejse . . .

Panter Rejser arrangerer koncertrejser for dig, som interesserer sig for musikalske oplevelser, operaforestillinger i verdensklasse og dejlige teaterforestillinger. På koncertrejserne besøger vi destinationer, hvor vi får rig mulighed for at udforske byernes hyggelige atmosfærer, slappe af og nyde hinandens selskab samt besøge destinationers unikke seværdigheder.

På vores koncertrejser får du en kulturel oplevelse udover det sædvanlige, og du får mulighed for at komme helt tæt på de store stjerner. Vi sammensætter derfor koncertrejserne, så der altid er plads til kulturelle oplevelser, historiske indblik og naturskønne omgivelser udover koncertrejsernes store formål, som er de fantastiske koncertoplevelser.

Lad Panter Rejser stå for planlægningen

Uanset hvilken koncertrejse du ønsker at tage på, sørger vi for alt det praktiske i forhold til billet, transport, overnatning og hyggelige middage. Vi lægger stor vægt på at sammensætte koncertrejser, hvor der er styr på alle detaljer, så du blot kan læne dig tilbage og nyde oplevelsen i fulde drag.

Udover koncertrejser i Europa planlægger vi også koncertrejser i Danmark, hvor du blandt andet kan opleve Opera, teater og Cirkusrevyen.

Har du spørgsmål vedrørende vores koncertrejser eller andre rejser, udflugter eller oplevelser, er du også altid velkommen til at kontakte os . . .

Vi glæder os til at arrangere din næste koncertrejse . . .