Musik, teater, opera & revy

Interessen for store musikalske oplevelser, operaforestillinger i verdensklassen og dejlige teateroplevelser forenes i et stærkt fællesskab med ligesindede. Vi kommer tæt på de store stjerner og får en kulturel oplevelse udover det sædvanlige. Panter Rejser sørger for billet, transport, overnatning og hyggelig middag. Så det er blot at læne sig tilbage og nyde oplevelsen i fulde drag.

André Rieu Open Air i Maastricht 2021

Open Air koncert Oplev den kendte og elskede hollandske violinist i sin hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en unik, vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk musik, operette- og musicalmusik får ....Læs mere »4 dageFra 3.799,-

Færøerne - Nordatlantens perle

Tag med til Nordatlantens helt enestående øgruppe, der emmer af fantastisk natur; som forrevne klippekyster, fugleliv, rislende vandfald og grønne fjelde, hvor fårene kan gå frit rundt. Øerne er af National Geographic blevet udråbt til ”Verdens mest indbydende rejsemål” og ikke uden grund. ....Læs mere »

André Rieu Open Air i Maastricht - 2021

- Open Air koncert Oplev den kendte og elskede hollandske violinist i hans hjemby Maastricht i Holland. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en unik, vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det brede publikum og de dejlige wienermelodier, uimodståelige valse, klassisk musik, operette- og musicalmusik vi ....Læs mere »4 dageFra 3.799,-

Cirkusrevyen 2021 - Ulf´s finale

Cirkusrevyen på Dyrehavsbakken er Danmarks største revy og byder altid på sjov og politisk satire. Panter Rejser gentager årligt med succes vores hyggelige ture til Cirkusrevyen. På vores populære ture til Cirkusrevyen og Nordsjælland er der i 2021 indlagt en unik tur langs ”Guldkysten” hvor ....Læs mere »2 dageFra 2.195,-


Tag med Panter Rejser på koncertrejse . . .

Panter Rejser arrangerer koncertrejser for dig, som interesserer sig for musikalske oplevelser, operaforestillinger i verdensklasse og dejlige teaterforestillinger. På koncertrejserne besøger vi destinationer, hvor vi får rig mulighed for at udforske byernes hyggelige atmosfærer, slappe af og nyde hinandens selskab samt besøge destinationers unikke seværdigheder.

På vores koncertrejser får du en kulturel oplevelse udover det sædvanlige, og du får mulighed for at komme helt tæt på de store stjerner. Vi sammensætter derfor koncertrejserne, så der altid er plads til kulturelle oplevelser, historiske indblik og naturskønne omgivelser udover koncertrejsernes store formål, som er de fantastiske koncertoplevelser.

Lad Panter Rejser stå for planlægningen

Uanset hvilken koncertrejse du ønsker at tage på, sørger vi for alt det praktiske i forhold til billet, transport, overnatning og hyggelige middage. Vi lægger stor vægt på at sammensætte koncertrejser, hvor der er styr på alle detaljer, så du blot kan læne dig tilbage og nyde oplevelsen i fulde drag.

Udover koncertrejser i Europa planlægger vi også koncertrejser i Danmark, hvor du blandt andet kan opleve Opera, teater og Cirkusrevyen.

Har du spørgsmål vedrørende vores koncertrejser eller andre rejser, udflugter eller oplevelser, er du også altid velkommen til at kontakte os . . .

Vi glæder os til at arrangere din næste koncertrejse . . .