Skip to main content

Julemarked i Berlin

Glühwein, shopping og hygge

Tyskland har tradition for overdådige julemarkeder,  som lokker til indkøb og oplevelser i adventstiden. På denne rejse oplever vi julestemningen i Berlin, der oser af hygge i de smukt pyntede gader. Nyd duften af brændte mandler, honningkager og dampende varm ”Glühwein”. Masser af inspiration til julens indkøb.

Berlin er en af Europas førende kulturelle hovedstæder og er igen i superligaen som turistmål sammen med London, Rom og Paris. Som europæisk metropol tiltrækker Berlin kunstnere, turister og  forretningsfolk fra hele verden. Byens stemning er både mondæn og alternativ. Kontrasten afspejler sig overalt i byen, ikke mindst i indkøbsmulighederne. Her er noget for enhver smag. Lige fra Europas største varehus, KaDeWe, til små markeder og sidegadernes alternative designere.

PANTER REJSER ANBEFALER
• Hotel tæt på Kurfürstendamm og KaDeWe
• De populærer julemarkeder på Gendarmenmarkt og Alexanderplatz
• "Berlin By Night", en virkelig flot aften-lystur

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Udrejse
Efter endt opsamling kører vi til grænsen og med passende pauser fortsætter vi sydpå, og ankommer sidst på eftermiddagen til Hotel Berlin. Efter indkvarteringen bliver der tid til at slappe af og gå en tur i området. Aftensmaden kan med fordel nydes i KaDeWe. På syvende sal kommer du i syvende himmel. Under en kæmpemæssig glaskuppel sidder du i cafeteriet under himlen og dette er nok verdens bedste stormagasincafeteria. Det kan være lidt svært at få plads, men det er kampen værd for buffeten er stor og bugner af lækkerier.

2. og 3. dag: Byrundtur og julemarkeder
Efter morgenmaden mødes du begge dage med vores lokale guide Anders, som er dansker og bosiddende i Berlin. Anders vil tage dig med på en rundtur i bus og en gående byrundtur, hvor du får et indtryk af hvordan byen er bygget op. Vi skal opleve mange af storbyens historiske og kulturelle seværdigheder. Bl.a. Kurfürstendamm, Unter den Linden, Gendarmenmarkt og Potsdammer Platz samt Rigsdagsbygningen. Vi fortsætter til mange af Berlins berømte vartegn, bl.a. Sejrssøjlen, Brandenburger Tor og ikke mindst Checkpoint Charlie med resterne af Berlinmuren.

Om eftermiddagen er der tid til at opleve byens julemarkeder og gode indkøbsmuligheder.

Du kommer til flere af Berlins berømte julemarkeder i både den østlige- samt vestlige bydel. Bl.a. kommer du til de berømte julemarkeder ved Kaiser-Wilhelm- Gedächtnis-Kirche samt ved Berlins røde rådhus. Her kan købes og smages på alt, der hører julen til. Der bliver rig mulighed for at få smukke juleting med hjem til højtiden. Turen afsluttes ved det store julemarked på Alexanderplatz. En af aftenerne køres der en panoramatur, hvor du ser hvor flot Berlin er oplyst med julelys.

4. dag: Hjemrejse
Efter en dejlig morgenbuffet starter vi vores hjemturen og tager fra hotellet først på formiddagen. Vi kører med passende pauser til grænsen, hvor vi gør det sidste stop, med mulighed for at gøre de sidste juleindkøb. Forventet hjemkomst først på aftenen.

Diverse
I Tyskland benyttes Euro.

Kort

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.