Skip to main content

Holland - Belgien

- Tulipankrydstogt
 

På dette farvestrålende forårskrydstogt til Holland og Belgien nyder vi fra floder og kanaler de karakteristiske landskaber glide forbi i horisonten med vindmøller og tulipanmarker i betagende farvesymfonier. Tulipanen som Hollands nationalsymbol oplever vi under et besøg i den berømte blomsterpark Keukenhof. Skibet sejler om dagen, og alle måltider serveres om bord. Om aftenen lægger skibet til kaj, hvilket giver os mulighed for at udforske både charmerende Amsterdam, autentiske Rotterdam og betagende Antwerpen.

Rejsen arrangeres med bus og skib.

Højdepunkter
• Storbyoplevelser i både Bruxelles og Amsterdam
• Kanalrundfart i Amsterdam
• Keukenhof - overdådig blomsterpark
• Rotterdam - verdenshavn
• Antwerpen med autentisk stemning

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

Krydstogt Amsterdam - Antwerpen

1. dag: Danmark - Amsterdam
Efter tidlig opsamling kører vi med passende pauser mod syd og når sidst på eftermiddagen Amsterdam. Vi går om bord på vores flodkrydstogtskib og nyder en velkomst-cocktail, mens besætningen præsenteres. Efter en super middag om bord er der mulighed for en spændende rundfart på Amsterdams kanaler. Vi oplever byens tætte stemning med de karakteristiske handelshuse fra dengang, Holland var en mægtig kolonimagt og førende inden for verdenshandel. Vi ligger ved kaj natten over.

2. dag: Amsterdam - Utrecht - Keukenhof - Rotterdam
Vi nyder formiddagen om bord på skibet, mens vi sejler mod Utrecht og Rotterdam. Frokost om bord. I Utrecht møder vi bussen, og mens skibet tager kurs mod Rotterdam, er der mulighed for udflugt til den berømte blomsterpark Keukenhof. Parken er en overdådig farvesymfoni, og her finder vi de smukkeste sorter af alverdens løgblomster, f.eks. tulipaner, narcisser, hyacinter og fresier. Vi kører mod Rotterdam, hvor vi igen går om bord på vores skib. Mens skibet ligger ved kaj i Rotterdam natten over, deltager vi i festaften om bord med 4-retters menu.

3. dag: Rotterdam - Holland Diep - Antwerpen
Tidlig morgen lægger skibet fra kaj med kurs mod Antwerpen. Vi kommer gennem Hollands Diep (indlandshav), og efter sluserne ved Volkerrak og Kreekak krydser vi grænsen til Belgien. Herfra videre via Schelde floden til Antwerpen, som har stolte traditioner inden for søfart og handel og er en af verdens største havne. Det oplever vi tydeligt, når vi på vej ind i havnen sejler side om side med enorme, oceangående fartøjer af alle nationaliteter. Før middagen om bord er der mulighed for at udforske den gamle middelalderlige bydel med smukke borgerhuse, slottet og den syv-skibede domkirke. Vi ligger ved kaj i Antwerpen natten over.

4. dag: Bruxelles
Efter morgenmaden om bord forlader vi skibet og sætter kurs mod Bruxelles. På vej mod centrum ser vi nogle af byens seværdigheder, og et ophold i byen giver tid til at hilse på Manniken Pis, se Grand Place, Slagtergaden samt Gallerierne. Efter en oplevelsesrig dag kører vi til vores overnatningshotel i Tyskland.

5. dag: Hjemrejse
Efter morgenmad kører vi retur mod Danmark mætte af rejsens mange indtryk og fornøjelser.

Krydstogt Antwerpen - Amsterdam
På denne rejse er forløbet omvendt i forhold til ovenstående beskrivelse. Vi starter i Antwerpen og slutter i Amsterdam, men selve rejsens indhold er som beskrevet herover. NB! Forbehold for ændringer i rejseplanen pga. af ændringer i vandstanden.

Skibet

Et moderne 2 eller 3 dækker skib, og alle kahytter er udvendige med stort vindue, moderne indrettet med bad og toilet, føntørrer, 220 V, TV og safe. Kahytterne er fordelt på øverste dæk (A) og hoveddækket (B). Hyggelig restaurant, lounge-bar og dansegulv, reception, souvenirbutik, aircondition og soldæk med liggestole til fri afbenyttelse.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.