Skip to main content

Prag - Den gyldne stad, 5 dg.

Byen med de 100 tårne!

Prag har mange navne, og byens overskuelighed gør det nemt og bekvemt at komme rundt. På denne rejse bliver der mulighed for at opleve det hele.

Naturligvis ser vi Prags centrum med den gamle rådhusplads “Stara mesto namesti” og slottet, men også seværdighederne udenfor byen bliver der tid til. Vi besøger et glasværk, hvor den verdensberømte bøhmiske krystal produceres og Karl den IV’s prægtige borg i Karlstejn. En sejltur på Vltava i aftenlys hører også med til et besøg i Prag. Vi byder desuden på en rigtig tjekkisk folkloreaften.

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Afrejse mod Prag
Efter tidlig opsamling kører vi mod Prag. Rejsen går via Hamborg, Berlin og Dresden frem til vores hotel i Prag, med ankomst først på aftenen. Der bliver gjort hold for middag inden ankomsten til Prag

2. dag: Byrundtur og Folklore aften
Efter en god nats søvn er det nu tid til at opleve byen. Dette gøres allerbedst med en byrundtur. Turen foregår dels i bus men også til fods. Du hører om Prags og Tjekkiets historie og ser selvfølgelig byens mange seværdigheder, Rådhuspladsen, Teyn kirken, Skt. Nikolaj kirken og krudttårnet. Vi går også gennem det jødiske kvarter og kigger ind i en jødisk kirkegård, som er meget anderledes end en traditionel dansk kirkegård.
Folklore aften - Der bydes på en rigtig tjekkisk folklore oplevelse, med middag bestående af lokale retter, tjekkisk øl, vin, vand ad libitum og underholdning (tilkøb – bestilles sammen med rejsen).

3. dag: Kutna Hora
Efter morgenmaden køres til Kutna Hora. Byen lidt øst fra Prag er kendt for sin enorme Sankt Barbara Katedral, der er viet til helgen Sank Barbara, der var skythelgen for minearbejderne.Rejselederen tager dig med på en byrundtur, og der er mulighed for at komme ind i katedralen, der sammen med byens historiske centrum er optaget på UNESCO´s Verdensarvsliste. Ikke langt fra Kutna Hora besøger vi ”Benkapellet” ved Sedlec kapellet. Her er kirkerummet og kapellet dekoreret med menneskeknogler, fra mere end 40.000 mennesker der tidligere var begravet på kirkegården. En usædvanlig oplevelse.

4. dag: Prags Borgområde og sejltur
Dagens udflugt går til Prags kæmpemæssige Borgområde Hradcany. Hele området er bilfrit, så turen foregår til fods. Vi besøger borgområdets “3 borggårde”, ser kongeslottet, vagtskiftet, Den gyldne Gade med de bittesmå huse og Prags store domkirke St. Vitus. Sejltur med spisning – Aften udflugten foregår på floden Vltava, måske bedre kendt for dens tyske navn Moldau. På sejlturen ser vi byens gamle bygninger i flot belysning. Under sejlturen er der buffet med kolde og varme retter (tilkøb – bestilles sammen med rejsen).

5. dag: Hjemrejse
Prag forlades efter morgenmaden. Ad samme rute som på udrejsen ankommer vi til vores opsamlingssteder sidst på dagen.

Udvid din rejseoplevelse
Folklore aften m/middag og drikkevarer 250,-
Sejltur inkl. middag 175,-

Diverse
I Tyskland benyttes Euro og i Tjekkiet tjekkiske Koruna.

Entreer på udflugter (ca. priser)
Skt. Barbara katedralen (+65: 90,-) CZK 120,-
Benkapellet i Sedlec CZK 90,-
Borgområde Hradcany CZK 70,- / 350,-

Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.