Skip to main content

Julemarked i Bremen

- hansestaden og dens imponerende havneby


Vores udgangspunkt på denne rejse er Bremen, det pulserende hjerte i det nordvestlige Tyskland og hjemby for de verdensberømte Bremer Stadsmusikanter. Bremen byder på både historie og spændende gamle bydele samt moderne museer og arkitektur. Byen er kendt for sit fantastisk flotte julemarked med over 170 julesmukkede boder rundt om Rådhuset.


Duften af Schmalzkuchen (fedtkager) og Glühwein kan lugtes på lang afstand fra de mange smukt dekorerede træhuse der ligger side om side. Tidligere var byen kendt for sin import af kaffe, og havde op mod hundrede kafferisterier. Mest kendt er nok Kaffee Hag. Det tidligere domicil er i dag museum og kan besøges. I havnebyen Bremerhaven oplever vi ligeledes moderne museer i samspil med havneområdernes hektiske liv.

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
 tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Udrejse og Bremen
Efter opsamling går turen forbi Hamborg til Bremen. Vi ankommer til byen først på eftermiddagen. Efter indkvartering skal vi på byrundtur, hvor vi ser det 600 år gamle Rådhus med den fem meter høje Roland-statue. Bremer Ratskeller ved Rådhuset er også et besøg værd. St. Petri domkirken opført mellem 1042 og 1522 og bygget af sten fra den gamle bymur. Schnoor bydelen med de krogede, snævre gader og omkring 100 gavlhuse fra 1400- 1500 tallet sprudler af liv med kunsthåndværkere, restauranter og butikker. Den lille gågade, Böttcherstrasse, der snor sig af sted ud fra torvet. Bygningerne er ombygget mellem 1922 og 1931 og fremstår som en charmerende blanding af nyt og gammelt med et væld af detaljer i de røde mursten. Resten af dagen på egen hånd med rig mulighed til at hygge sig på julemarkedet med over 170 julesmukkede boder rundt om rådhuset.
Mulighed for aftentur med spisning: De der har lyst kan gå med rejselederen i Bremer Ratskeller beliggende under det gamle rådhus. Stedet rummer Tysklands største vinsamling, et fantastisk stemningsfyldt sted, hvor man spiser godt og får prima tysk vin.

2. dag: Bremerhaven og Auswanderhaus
Hansestad Bremens havneby ligger med sit kunstigt anlagte havnebassin 60 km ad Weserfloden fra selve Bremen. Bassinet blev anlagt, da skibene efterhånden blev så store, at de ikke længere kunne anløbe selve Bremen. Terminal for ind- og udskibning af biler, containerterminal og udstyr til off-shore borerigge er et imponerende område at besøge. I Deutsches Auswanderhaus kan vi følge i sporene på de mere end 7 millioner udvandrerer der drog fra Europa til Amerika. Resten af dagen på egen hånd i Bremen.

3. dag: Hjemrejse og Lübeck
Vi besøger på hjemturen Lübeck og oplever byens store smukke julemarked. Tid til frokost og besøg i Marcipanhuset Niederegger, inden vi kører til den dansk-tyske grænse med mulighed for at gøre de sidste indkøb.

Diverse
Der benyttes Euro i Tyskland.
Entreer ca. kr. 150,-.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.