1-dags ture

- Danmark, Tyskland og Sverige
 

Vi tilbyder at arrangere udflugter af en dags varighed. Mulighederne er mange indenfor Danmarks grænser men også det nordlige Tyskland har interessante udflugtsmål, hvis turen starter i det sydlige Danmark eller måske går turen over Øresund, hvis der startes fra Sjælland. Vi har her samlet en række muligheder ment som inspiration til jeres næste udflugt.

Musik / teater
 

Vi har stor erfaring med at arrangere ture til musical, opera og revy. Turene kan være med overnatning eller der køres frem og tilbage samme dag. Her er et lille udpluk til inspiration:

Teater - flere muligheder i København for opera, ballet og skuespil. Vi har program for Det Kongelige Teater, Operaen og Skuespilhuset.

Revy - Cirkusrevyen på Bakken, Sønderborg Revy m.fl.

Musicals - Det Ny Teater har mange interessante opsætninger og i Tivoli kan forskellige musicals og revyer opleves i Glassalen.

Koncerter - i ind og udland lige fra de store slager stjerner til valsenes konge André Rieu.

Pris på turene afhænger af:
Varighed af turen?
Skal turen med frokost, kage og kaffe, middag?
Antal deltager på turen?
Hvilke besøg, rundvisninger, evt. sejlture skal være inkluderet?


Send forespørgsel

Udflugtsmål

Danmark

Fur - lille foredrag om øl og frokost Fur Bryghus, rundtur på Fur med guide, kaffe og kage. Også mulighed for besøg i Jesperhus Blomsterpark.

København - byrundtur, kanalrundfart, frokost på Nyhavn og tid til en tur på Strøget. Andre muligheder er besøg i Folketinget, Tivoli, Operaen, Christiania, Nordisk Film, Den Blå Planet. Middag på hjemturen.

Odense - H.C. Andersens Hus, frokost på Den Gamle Kro, sejltur på Odense Å, Den fynske Landsby, kaffe og kage inden hjemturen.

Møgeltønder og Højer - Højer Sluse, evt. besøg hos Højer Pølser, Møgeltønder og Schackenborg Slothave, evt. middag på Schackenborg Slotskro inden hjemturen.

Kolding - Kolding Hus, Geografisk Have med frokost i Den Gyldne Hane, Skamlingsbanken, kaffe og kage. Andre muligheder er Trapholt.

Århus - besøg Ceres bryggeri, frokost, Den Gamle By, strøgtur, kaffe og kage. Andre muligheder er Aros Kunstmuseum og Moesgård Museum.

Egeskov Slot - besøg på Egeskov Slot, frokost på egen hånd, kaffe og kage.

Langeland - rundtur på øen, frokost, Skovsgård Slot, kaffe og kage, evt. Valdemar Slot, smuk tur over Sydfyn.

Læsø - sejltur fra Frederikshavn med spisning om bord, rundtur på Læsø med lokal guide.

Samsø - sejltur fra Hou, rundtur på Samsø med lokal guide, frokost inden vi sejler retur.

Sort Sol - oplev dette fantastiske naturfænomen, middag undervejs.

Tyskland

Holsteinischer Schweiz - forbi Schleswig og Kiel, ophold i Eutin og Malente, frokost i Plön, sejltur på Plöner See (evt. kaffe ombord), evt. middag på hjemturen.

Friedrichstadt - igennem Koogene på vestkysten, frokost i Tönning, Ejderdæmningen, sejltur i Friedrichstadt, kaffe og kage.

Lüneburger Heide - ”Schiffshebewek” sluseanlæg nær Adendorf, tid i Undeloh til frokost, hestevognstur gennem den lyngfuldte hede til Wilsede, kaffe og kage på Hof Kröger fra 1500-tallet, middag i Bad Bramstedt.

Hamburg - byrundtur med bussen, frokost, havnerundfart, besøg ved Fjernsynstårnet i ”Planten und Blumen”, kaffe og kage.

Sejltur med hjuldamperen ”Freya” - Elben eller Kielerkanalen med spisning om bord.

Sverige

Sofiero Slot og Park - via Øresund til Helsingborg, besøg i slottet og parken, via Helsingborg. Helsingør på hjemturen og middag undervejs.

EmediateAd