1-dags ture

Oplev Danmark med en endagstur
Hos Panter rejser tilbyder vi endagsture til forskellige destinationer rundt i det smukke danske landskab. Vi har et udbud af forskellige ture på Fyn, Sjælland og i Jylland, hvor vi har samlet inspiration til udflugter. Vi har rigtig mange forskellige kunder alt lige fra diverse foreninger til virksomheder, som trænger til at opleve Danmark på en ny og spændende måde. På vores endagsture færdes vi med bus, og det er kunden, der bestemmer destinationen.

Skræddersy din endagstur
For os er det meget vigtigt, at kundens ønsker bliver opfyldt. Derfor har du hos os muligheden for at skræddersy din endagstur og helt selv bestemme, hvor turen går hen. Vil I opleve Cirkusrevyen på Sjælland, De Japanske Haver på Fyn eller Danfoss Universe i Jylland – så arrangerer vi det for jer. Vi arrangerer endvidere også endagsture til det nordlige Tyskland og Øresund i Sverige. Vores endagsture er specielt populære hos foreninger og virksomheder, der ønsker at skabe nye minder i fællesskab udenfor de arbejdsrelaterede rammer.

Interessen er det bærende
Vores kunder er alt fra familier til diverse foreninger og klubber – og vi ved, at ingen gruppe af mennesker har de nøjagtige samme interesser. Vi tager forbehold for jeres ønsker og behov, og herefter arrangerer vi en spændende udflugt, uanset om din gruppe er mest interesserede i kunst, kultur, mad eller underholdning.

Vil du høre mere?
Vi har en masse udflugter til inspiration, og vi tager gerne imod forespørgsler af enhver slags. Kontakt os på tlf. 40 54 90 45 eller pr. mail panter@panterrejser.dk.

Musik / teater
 

Vi har stor erfaring med at arrangere ture til musical, opera og revy. Turene kan være med overnatning eller der køres frem og tilbage samme dag. Her er et lille udpluk til inspiration:

Teater - flere muligheder i København for opera, ballet og skuespil. Vi har program for Det Kongelige Teater, Operaen og Skuespilhuset.

Revy - Cirkusrevyen på Bakken, Sønderborg Revy m.fl.

Musicals - Det Ny Teater har mange interessante opsætninger og i Tivoli kan forskellige musicals og revyer opleves i Glassalen.

Koncerter - i ind og udland lige fra de store slager stjerner til valsenes konge André Rieu.

Pris på turene afhænger af:
Varighed af turen?
Skal turen med frokost, kage og kaffe, middag?
Antal deltager på turen?
Hvilke besøg, rundvisninger, evt. sejlture skal være inkluderet?


Send forespørgsel