Skip to main content

Riga - 4 dage med julestemning

Julemarked og hygge i Letlands hovedstad med hotel beliggende i hjertet af den gamle bydel

Kom i julestemning i fantastiske Riga, som op til jul bliver forvandlet til et stort mekka af julelys, boder, julemarked og juletræer. Her findes alt fra kunsthåndværk, til lækkerier i boderne på byens torv.

Hele byen står smukt pyntet, og emmer af hygge og atmosfære. Her er gode muligheder for at gøre fordelagtige juleindkøb. Du bor i den gamle bydel, som også er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Byen er på mange måder en kulturperle, og specielt byens Art Nouveau arkitektur er noget ganske særligt. Du oplever det hele på vores byrundture i byen.

Højdepunkter:
✓ Velkomstmiddag
✓ Julestemning i Riga
✓ Byvandring med guide
✓ Tid til egne oplevelser
 

Dagsprogram:
1. dag: Afrejse og byrundtur
2. dag: Den gamle bydel og julemarked
3. dag: Jugendkvarteret
4. dag: Oplevelser på egen hånd og hjemrejse

 

Er arrangeret som læserrejse for Jysk Fynske Medier og kan med fordel bestilles på Avisfordele.dk (Kræver abonnement på minimum 1 måned)

Hurtigsøgning

Flytider

Flyrejse fra Billund - Riga t/r:

Fredag den 29.11.2024:
08.50 - Afrejse Billund (mødetid 2 timer inden)
11.25 - Ankomst Riga

Mandag den 02.12.2024:
18.20 - Afrejse Riga
19.05 - Ankomst Billund
 

Flyselskab: airBaltic

Alle de angivne tider er lokale tider. Flytider er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

Dagsprogram

 • 1. dag: Afrejse og byrundtur

  Vi flyver fra Billund til Riga med Air Baltic. Efter ankomst tager vi en kort rundtur med bussen inden vi tjekker ind på Hotel Wellton Riverside.

  Vi mødes til velkomstmiddag i hotellets restaurant.

 • 2. dag: Den gamle bydel og julemarked

  Efter morgenmaden tager vi på en byvandring, hvor du oplever byens Art Nouveau arkitektur, samt det middelalderlige og gotiske Riga i den gamle bydel.

  Du ser bl.a. Krudttårnet, Den Svenske Port, Købmandshusene De Tre Brødre, Hansahusene, Skt. Peters Kirken, Katedralen, Skt. Jacobs kirke og rådhuset.

  Vi slutter af på byens torv, som er forvandlet til et stort julemarked med mange hyggelige boder, det store juletræ og ikke mindst smukt julelys. Her oplever du den helt specielle julestemning på tætteste hånd.

 • 3. dag: Jugendkvarteret

  Dagens udflugt er i bus og der skal vi opleve nogle af Rigas store arkitekturskatte.

  I den centrale del Riga er mange af bygningerne opført i den såkaldte jugendstil/art nouveau. Du bliver imponeret af de mange fantastiske bygninger i gaden, Alberta Iela, hvor blomster, kvinder, mønstre og former ses overalt på facaderne i bydelen.

  Efter rundvisningen er det oplagt at besøge Riga Art Nouveau Museum på egen hånd.

 • 4. dag: Oplevelser på egen hånd og hjemrejse

  Efter god tid til morgenbuffeten, er der tid til egne oplevelser.

  Midt på eftermiddagen kører vi mod lufthavnen, hvor du flyver tilbage til Billund fyldt op med god julestemning og dejlige oplevelser.

Kort

Afgange og priser

AfrejseAfrejsestedRejsemålLedige pladserFra pris
29/11Fly/BusRiga - 4 dage med julestemningMere end 85.295,-Bestil

Hotel

Destinationshotel

Hotel Wellton Riverside 4*, Riga
Vi bor på Hotel Wellton Riverside 4*, som er beliggende i hjertet af den gamle bydel i Riga. Terrassen på hotellets 8. etage byder på en uforglemmelig panoramaudsigt over Riga by og floden Daugava. I...
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.