Skip to main content

Forslag til grupper

OPLEVELSER I FÆLLESSKAB - SAMMEN SKRÆDDERSYR VI JERES NÆSTE REJSE . . . 

Kære Rejseansvarlige 
 
Skal vi besøge jer eller vil I besøge os hos Panter Rejser?
Den personlige kontakt med ”rejseansvarlige” er en af hjørnestenene hos Panter Rejser og vi kommer meget gerne på besøg i jeres forening, og fortæller om de forskellige muligheder. Du og din bestyrelse er også velkommen på vores kontor til en rejsesnak - vi har altid kaffe på kanden.
 
Oplevelser i fællesskab
Vores grupperejser er ikke blot en kopi af rejser fra vores katalog, men lavet helt ud fra den enkelte gruppes ønsker. Vi skræddersyer rejser, en- eller flerdagsture for Ældre Sagen, pensionistforeninger, virksomheder, personaleforeninger, grupper og institutioner.
 
Alt de praktiske klarer vi . . .
Vi booker bus, fly, hoteller, billetter og står for alt det andet praktiske i forbindelse med planlægning af og salg af rejsen. Salgsmateriale med beskrivelse af turen, annoncering, fremsendelse af rejsebevis til hver enkelt rejsedeltager sørger vi også for.
 
Vi lover ikke mere, end vi kan stå inde for . . .
Denne mail er ment som inspiration til jeres næste rejse med foreningen, gruppen eller klubben. Mine erfarne medarbejdere ved, hvad der skal til, og sammen kan vi tilrettelægge turen - så økonomi og forventninger går op i en højere enhed.

Tillid der forpligter . . .
Panter Rejser er ikke en del af en stor koncern, men privatejet og har 5 ansatte. Ring til os på 7585 7333 og få en indledende snak med en af mine rejsespecialister, om ønsker, kvalitet, oplevelser samt et godt og uforpligtende tilbud.

Du er Panter Rejsers vigtigste kunde og vi glæder os til at høre fra dig! 

Venlig hilsen
Erik Aalbæk Pedersen

 

Grupperejser hvor tingene klapper - Se vores katalog med forslag på rejser her

Hurtigsøgning
1-dags ture

1-DAGS TURE

Endagsture med bus - Vi har stor erfaring med at arrangere endagsture og udflugter for foreninger, firmaer og private. Vi skræddersyr turene efter den enkelte gruppes ønsker og klarer alt det praktiske. Under de enkelte landsdele finder du et lille udpluk som inspiration med tekst, indho...

Advent, jul og nytår

ADVENT, JUL OG NYTÅR

- rejser til julemarked og nytårsfest - Rejser til julemarkeder i Tyskland er populært blandt grupper. Fra slutningen af november har hver tysk by med respekt for sig selv et eller flere julemarkeder, hvor de lokale og tilrejsende kan nyde duften af Glühwein, brændte mandler og honningk...

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.