Forslag til grupper

OPLEVELSER I FÆLLESSKAB

VORES SPECIALE ER GRUPPEREJSER FOR DET VOKSNE PUBLIKUM

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD 
Har jeres forening, gruppe eller klub planer om at arrangere en rejse i fællesskab, så ring til os og få en indledende snak med en af vores rejsespecialister om ønsker, kvalitet, oplevelser samt et godt og uforpligtende tilbud.

VI LOVER KUN DET VI KAN STÅ INDE FOR 
Sammen med vores erfarne medarbejdere kan I tilrettelægge jeres grupperejse, så forventninger og indhold går op i en højere enhed. Pris og kvalitet har en naturlig sammenhæng. Vi har spidskompetencer inden for booking af fly, bus og hotel samt vejledning og tilrettelæggelse af særlige oplevelser og udflugter til jeres grupperejse.

VORES GRUPPEREJSER ER IKKE BLOT KOPIER AF REJSERNE I VORES KATALOG 
Vi tilbyder at skræddersy specielle rejsearrangementer, éndagsture og rejser for foreninger, virksomheder, klubber og private.

PERSONLIG KONTAKT 
Den personlige kontakt med vores kunder er en af hjørnestenene i Panter Rejsers virke. Vores planlægning sker altid i tæt samråd med gruppen, så alle ønsker kan blive en del af rejsen.

VI KLARER ALT DET PRAKTISKE
Panter Rejser står til rådighed, når I som gruppe skal sammensætte jeres rejse, og vi bestiller eksempelvis: Fly, bus, skib, hotel, restauranter, erfaren rejseleder eller lokale guider. Rundvisninger, dans, musik og billetter til koncerter, teater, opera, sportsbegivenheder etc.

TILLID SOM FORPLIGTER
At stadig flere grupper kontakter os skyldes i høj grad, at vi ikke lover mere, end vi kan stå inde for. Vi ved, at rejsens indhold og ofte også prisen spiller en afgørende rolle. Vi har mange grupper, som år efter år vender tilbage for at bestille endnu en rejse hos os. Den trofasthed er vi stolte af og det er samtidig en tillid, som forpligter!

Grupperejser hvor tingene klapper!

1-dags ture

- Danmark, Tyskland og Sverige   Vi tilbyder at arrangere udflugter af en dags varighed. Mulighederne er mange indenfor Danmarks grænser men også det nordlige Tyskland har interessante udflugtsmål, hvis turen starter i det sydlige Danmark eller måske går turen over Øresund, hvis der startes fra Sjælland. ....Læs mere »

Krydstogter

- populær og afslappet rejseform   Alle måltider og drikkevarer til maden inkluderet under hele flodkrydstogtet. Udflugter med Panter Rejsers egen bus under krydstogtets landgange er inkluderet. Moderne 2 eller 3 dækker skibe med hyggelig restaurant, loungebar og dansegulv, reception, aircondition og soldæk med liggestole ....Læs mere »

Advent, jul og nytår

- rejser til julemarked og nytårsfest   Rejser til julemarkeder i Tyskland er populært blandt grupper. Fra slutningen af november har hver tysk by med respekt for sig selv et eller flere julemarkeder, hvor de lokale og tilrejsende kan nyde duften af Glühwein, brændte mandler og honningkager mellem de julepyntede boder og ....Læs mere »
EmediateAd