Skip to main content

Forslag til grupper

OPLEVELSER I FÆLLESSKAB - SAMMEN SKRÆDDERSYR VI JERES NÆSTE REJSE . . . 

Kære Rejseansvarlige 
 
Skal vi besøge jer eller vil I besøge os hos Panter Rejser?
Den personlige kontakt med ”rejseansvarlige” er en af hjørnestenene hos Panter Rejser og vi kommer meget gerne på besøg i jeres forening, og fortæller om de forskellige muligheder. Du og din bestyrelse er også velkommen på vores kontor til en rejsesnak - vi har altid kaffe på kanden.
 
Oplevelser i fællesskab
Vores grupperejser er ikke blot en kopi af rejser fra vores katalog, men lavet helt ud fra den enkelte gruppes ønsker. Vi skræddersyer rejser, en- eller flerdagsture for Ældre Sagen, pensionistforeninger, virksomheder, personaleforeninger, grupper og institutioner.
 
Alt de praktiske klarer vi . . .
Vi booker bus, fly, hoteller, billetter og står for alt det andet praktiske i forbindelse med planlægning af og salg af rejsen. Salgsmateriale med beskrivelse af turen, annoncering, fremsendelse af rejsebevis til hver enkelt rejsedeltager sørger vi også for.
 
Vi lover ikke mere, end vi kan stå inde for . . .
Denne mail er ment som inspiration til jeres næste rejse med foreningen, gruppen eller klubben. Mine erfarne medarbejdere ved, hvad der skal til, og sammen kan vi tilrettelægge turen - så økonomi og forventninger går op i en højere enhed.

Tillid der forpligter . . .
Panter Rejser er ikke en del af en stor koncern, men privatejet og har 5 ansatte. Ring til os på 7585 7333 og få en indledende snak med en af mine rejsespecialister, om ønsker, kvalitet, oplevelser samt et godt og uforpligtende tilbud.

Du er Panter Rejsers vigtigste kunde og vi glæder os til at høre fra dig! 

Venlig hilsen
Erik Aalbæk Pedersen

 

Grupperejser hvor tingene klapper - Se vores katalog med forslag på rejser her

Hurtigsøgning

1-DAGS TURE

Udflugter rundt i det smukke danske land | Se vores forslag på 1-dagsture med bus | Panter Rejser klarer det praktiske. | Se beskrivelser HER!

CUBA

Hvis du skal opleve det ægte Cuba. Vi skræddersyr din unikke rejse til Cuba med en blanding af oplevelser og afslapning. Book din grupperejse her.

BELGIEN

Panter Rejser arrangerer spændende grupperejser til Belgien, hvor alt er planlagt. I blot skal læne jer tilbage og nyde rejsen. Send forespørgsel nu.

DANMARK

Kunne du tænke dig at blive klogere på dit eget land og vores naboer, så tag med på en rejse til netop en af disse destinationer. At rejse er at leve.

FRANKRIG

Panter Rejser har et stort udvalg af rejser, og du kan opleve Frankrig, præcis som du ønsker det. Der er mulighed for alle slags oplevelser. Søg HER!

FÆRØERNE

Nordatlantens perle | Magisk stilhed | Fantastisk natur | Oplev det hele og mere til. med Panter Rejser | Se mulighederne HER!

GRØNLAND

Til dig har vi samlet de bedste oplevelser i Grønland med M/S Sarfaq Ittuk | Vores rejseledere er eksperter i Grønlandsrejser. | 35 års erfaring

HOLLAND

Holland indeholder rig mulighed for oplevelser. Det være sig både kultur, natur og storbyliv. Se vores mange forskellige destinationer i Holland her.

ITALIEN

Er du vild med sol, fantastisk madkultur og masse af oplevelse, så se vores store udvalg af destinationer i Italien. Vi planlægger rejse og program.

IRLAND

Panter Rejser tilbyder flere spændende rejser med bus og fly til Irland for grupper. Hvor skal din næste rejse gå hen | Få inspiration

ISLAND

Hos Panter Rejser, har vi et bredt udvalg af forskellige rejser til Island. Island har en fantastisk natur, med rigtig meget at se. Se mere om vores Rejser her

KROATIEN

Kroatien er et yndet feriemål. Se vores skønne destinationer og opdag nye rejsemål. Kroatien skaber solferier med mulighed for spændende oplevelser.

MALTA

Malta er et skattekammer af oplevelser. Du kan opleve Europas reneste badevand, kultur, historie og lækre strande. Se vores rejse til Malta her

NORGE

Grupperejser til Norge | Rejser på 3 eller 15 dage | Dansk rejseleder | Udflugter inkluderet i prisen | Se vores udvalg af rejser til Norge. SE HER!

POLEN

Polen har meget at byde på. Der findes naturskønne områder, som er terapi for sjælen. Muligheder for oplevelser, som besøg i saltminer og KZ-lejre.

PORTUGAL

Som en nyhed præsenterer vi en spændende rejse til Portugals to største og mest seværdige byer, nemlig hovedstaden Lissabon og Porto. Book rejsen her.

RUSLAND

Rusland har så mange spændende ting at byde på. Vores rejseprogram byder på en overflod af oplevelser samt indsigt i den russiske historie og kultur.

SCHWEIZ

Panter Rejser arrangerer rejser til Schweiz. Oplev det smukke Lugano med mulighed for en tur til Milano eller besøg det naturskønne Vierwaldstattersee

SLOVAKIET

Lad Slovakiet overvælde dig med østeuropæisk stemning og kultur. Her er der mulighed for naturskøn tømmerflådesejlads på den slyngede Orave flod.

SLOVENIEN

Slovenien er en overset ferieperle. Book din rejse nu og glæd dig til den maleriske smukke natur, hyggelige byer og de elegante Lipizzaner heste.

SPANIEN

Spanien er danskerne fortrukne rejsemål. Panter Rejser sammensætter grupperejser, som giver mulighed for at opleve et bredt udsnit af solskins landet.

STORBRITANNIEN

Storbritannien byder på mange muligheder - den flotte natur og de skønne seværdigheder i Sydengland eller Londons travle gader og hyggelige atmosfære.

SVERIGE

Find oplevelser i Sverige, som passer til dig. Vi har et stort udvalg af ture til Sverige. Oplev f.eks. Öland og Götland | Stockholm | Sydsveriges kyst og mere!

TJEKKIET

Panter Rejser tilbyder flere spændende busturer og grupperejser til destinationer i Tjekkiet. Få inspiration her til hvor din næste rejse skal gå hen.

TYSKLAND

Panter Rejser udbyder grupperejser og busturer til mange forskellige og spændende destinationer i Tyskland. Se vores store udvalg her!

UNGARN

Sammensæt din rejse som du ønsker det. Ungarn byder på spændende kulturarv, Europas største sø, Donau, og den historiske by, Budapest. Nem booking.

USA

Find oplevelser i USA, som passer til dig. Vi har et udvalg af ture til USA. Oplev f.eks. Manhattan i New York | Spis på Meyers restaurant | og meget mere!

ØSTRIG

Hos Panter Rejser tilbyder vi mange forskellige rejser til Østrig. Oplev smukke Wien, den skønne natur i Tyrol eller et flodkrydstogt på Donau.

KRYDSTOGTER

Kunne du tænke dig et krydstogt, hvor alt er sørget for, hvor din eneste opgave bare er at slappe af og nyde det - så se vores store udvalg her.

ADVENT, JUL OG NYTÅR

Kunne du tænke dig at opleve advent, jul eller nytår i et andet land? - Så tag et kig her. Vi arrangerer rejser der netop har dette for øje.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.