Skip to main content

André Rieu i Wien

Oplev André Rieu i Østrigs smukke hovedstad -
 
Østrigs hovedstad Wien er med sine paladser, kirker og spændende museer en af Europas mest elegante hovedstæder. En unik blanding af imperialistiske traditioner og imponerende moderne arkitektur. Den er berømt for sine kulturelle begivenheder, imperiale seværdigheder, kaffehuse, hyggelige restauranter, og den helt specielle wiener charme.
 
Dagens bybillede er præget af en overflod af barokke bygninger skabt under kejserinde Maria Theresia og kejser Franz Joseph, som var hovedansvarlige for den monumentale arkitektur rundt om Ringstrasse.
 
Du får krydret turen med en fantastisk musikalsk aften med André Rieu og hans formidable Johan Strauss orkester, der bl.a. spiller de dejlige wienermelodier i Wiener Stadthalle
 
PANTER REJSER ANBEFALER
• Snyd ikke dig selv for en tur med sporvognen. En sjov måde at se byen på
• Når du er i Wien, må du bare smage en Sachertorte på en af byens mange caféer
• Vin i Wien – Wien er en af de eneste hovedstæder med egen vinproduktion
 
 
Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.
Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Ankomst til Wien
Efter opsamling kører vi til Hamburg Lufthavn, hvorfra du flyver direkte til Wien. Efter ankomst i Wien er der transferbus til hotellet. Tid på egen hånd og middag.

2. dag: Byrundtur og pariserhjul
En spændende byrundtur i Wien venter.  Du ser bl.a. den storslåede Ringstrasse, Operaen, Hofburg, Parlamentet, Det gotiske Rådhus, Børsen, Karlskirken, Belvedere og Hundertwasser Haus. Sidste del af turen foregår til fods i Wiens gamle bydel. I Wiener Prater mulighed for en tur i pariserhjulet Riesenrad, hvor du bliver fortryllet af byen i fugleperspektiv.
Om aftenen skal du opleve en Heurigen Abend. Bydelen Grinzing er kendt for sin mangfoldighed af stemningsfulde vinstuer. Heurigen betyder ”dette år” og henviser til dette års vin, som hvert år fejres i de mange vinstuer. Du skal nyde et originalt "Heuriger måltid" og den gode stemning, vin, musik og underholdning.

3. dag: Schönbrunn og André Rieu koncert
Dagen byder på besøg i den kejserlige residens Schönbrunn fra 1600-tallet. Pragtslottets 200 meter lange facade gemmer mere end 1500 overdådigt udsmykkede rum. Det var i disse sale, at Mozart allerede som seks-årig optrådte for kejserinde Maria Theresia, ligesom slottet spillede en vigtig rolle i det habsburgske kejserdømmes endeligt. Det er enestående at opleve den rigdom og pragt der har været under det østrig-ungarske kejserdømme. Eftermiddagen er fri, og vi spiser middag på hotellet inden vi kører til Wiener Stadhalle for at nyde en uforglemmelig koncert med André Rieu.

4. dag: Hjemrejse
Efter morgenmad afrejse fra hotellet og bussen kører os til lufthavnen, hvor der flyves direkte til Hamburg. Her venter vores danske bus som kører os tilbage til opsamlingsstedet. En fantastisk rejse lakker mod enden. 

DIVERSE
I Østrig benyttes Euro. 

Entreer på udflugter (ca. priser):
Schönbrunn Slot Euro 13,-.
Schönbrunn Slotshave Euro 5,-.

Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.