Skip to main content

Advent, jul og nytår

- rejser til julemarked og nytårsfest
 

Rejser til julemarkeder i Tyskland er populært blandt grupper. Fra slutningen af november har hver tysk by med respekt for sig selv et eller flere julemarkeder, hvor de lokale og tilrejsende kan nyde duften af Glühwein, brændte mandler og honningkager mellem de julepyntede boder og komme i den helt rigtige julestemning. Årets sidste dag fejres af mange med en nytårsfest i gode venners lag. Vi har her et forslag til et festligt nytår i Tyskland med gallamiddag og udflugter.

Hurtigsøgning

Rejsemål

Adventsrejse til Bremen - 2 / 3 dage
Bremen, det pulserende hjerte i det nordvestlige Tyskland og hjemby for de verdensberømte Bremer Stadsmusikanter. Bremen byder på både historie og spændende gamle bydele, en fantastisk ramme for byens julemarked der hvert år imponerer med over 170 julesmykkede boder rundt om rådhuset. Hvis man vil lidt væk fra julestemningen i Bremen, bliver der mulighed for at tage med på udflugt til havnebyen Bremerhaven, hvor vi oplever moderne museer i samspil med havneområdernes hektiske liv.

Hamburg julestemning og julemarkeder - 2 / 3 dage
I Hamburg er alt, hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Her er havneliv, listige beværtninger, forlystelsesgaderne i Skt. Pauli og meget andet. Hamburg er Europas næststørste havneby, og en tur i det over 70 kvadratkilometer store havneområde er noget ganske specielt og opleves på vores byrundtur. Det store julemarked i Hamburgs midtby skal opleves ved pladsen foran det gamle rådhus og ud i Spitalerstrasse, Mönckebergstrasse og Gänsemarkt. Duften af honningkager, brændte mandler og ”Bratwürst” breder sig i byens gader, stræder og torve - alt smukt pyntet. På hjemturen er der frokostpause i Kiel, hvor havnebyen er fyldt med mere end 100 pyntede juleboder, tusindvis af lys, duftende lækkerier, smukt pyntede gader med masser af butikker og underholdning.

Gøteborgs julemarkeder og fantastiske juledekorationer - 3 dage
Dejlig juletur til Gøteborg, en af Sveriges hyggeligste byer og her kan juleshoppes til fordelagtige priser. Byen har nogle rigtig hyggelige julemarkeder, som er et besøg værd. Byen elsker jul, her er alt, hvad julen indebærer: Julekort, levende lys, skøjteløb hånd i hånd, ristede kastanjer, boder fyldt med traditionelt kunsthåndværk og svenske specialiteter. Og byens varemærke: De mange millioner julelys. Vi sejler til Gøteborg fra Kiel med Stena Lines dejlige skib og nyder om bord en dejlig julebuffet.

Advent i Berlin - 3 / 4 dage
En af de dejligste traditioner i Tyskland er julemarkeder, der lokker til indkøbs- og oplevelsestur i adventstiden. Oplev julestemningen i Berlin, der oser af hygge og romantik i de smukt pyntede gader og torve. Nyd duften af brændte mandler, honningkager og dampende varm ”Glühwein”. Der er masser af inspiration til julegaveindkøb, juletræspynt, legetøj og tyske julespecialiteter. På vores spændende byrundtur i den centrale del af Berlin ser vi selvfølgelig Brandenburger Tor, Gedächtniskirche og Sejrssøjlen, Rigsdagsbygningen, Charlottenborg, den fælles nordiske ambassade, Checkpoint Charlie, de sidste rester af Berlinmuren, samt nogle af de nybyggede områder omkring Potsdamer Platz.

Juleeventyr i Harzen - 3 / 4 dage
Et juleeventyr i Harzens smukke bjerglandskab til et af Tysklands mest populære rejsemål. Vi fejrer juleaften i den hyggelige by Hahnenklee ved foden af Bocksberg i hjertet af Harzen. Byen og vores dejlige hotel er i højtidens anledning julepyntet, og med de forhåbentligt sneklædte bjerge som bagtæppe kan kulisserne for et veritabelt juleeventyr næppe tænkes bedre. Fakkelvandring, udflugt til Harzens hovedby, Goslar og en hyggelig juleaften med dejlig mad, julestemning og dans om det flot pyntede juletræ. Der er nok at glæde sig til på denne julerejse!

Nytår i Stade hygge og gallamiddag - 3 dage
Tag med på en festlig nytårsrejse til den hyggelige, nordtyske by Stade. Vi fejrer nytåret med en fem-retters gallamiddag, nytårsbal med god musik, og når klokken slår 12, byder vi det nye år velkommen med champagne og festfyrværkeri. Stade ligger nær Hamborg, som vi udforsker på en spændende udflugt, inden nytårsfestlighederne begynder. Hamborg har meget at byde på – lige fra imponerende havneområder over gammel kulturarv til moderne arkitektur i avantgarde-ligaen.

Julemarked i Berlin

Julemarked i Berlin

Oplev julemarked i Berlin. Rejsen byder på julestemning, pyntede gader, brændte mandler ”Glühwein” osv. Bestil rejsen Hos Panter Rejser.

Julemarked i Lübeck

Julemarked i Lübeck

Kom med på en dagstur til Lübeck Julemarked, hvor stemningen og humøret er højt. Se den smukke udsmykning af byen og nyd julehyggen. Se mere!

Julestemning i Riga

Julestemning i Riga

Fly fra Billund og København | Fordelagtige juleindkøb | Hotel i centrum | Rundtur i bus og byvandring inkl. Hygge og atmosfære | Se HER!

Julemarkeder i Hamburg og Husum

Weihnachtsmarkt i Hamborg

Tag med til et af de ældste julemarkeder i Hamburg med en hel særlig stemning. Vi besøger også Husum, hvor vi skal se deres imponerende julemarked.

Julemarkeder i Nordtyskland

Julemarkeder i Nordtyskland

Tag med til et af de ældste julemarkeder i Lübeck og oplev en hel særlig stemning. Vi besøger Kiel, hvor vi skal se deres imponerende julemarked | Se her

Julemarked i Bremen

Julemarked i Bremen

Oplev Bremen, det nordvestlige Tysklands pulserende hjerte. Bremer Stadsmusikanten og Bremerhaven med Deutsches Auswanderhaus. Se mere!

Harzen - Goslar jul

Harzen - Goslar jul

Med en rejse til Goslar i juletiden, er du garanteret at komme i julestemning. Flotte julemarkeder, den hyggelige rådhusplads og et smukt landskab. Se mere!

Juletur til København

Juletur til København

Oplev Københavns julestemning. Tag i Tivoli eller oplev Nyhavns julemarked, hvor duften af brændte mandler og varm gløgg fylder luften. Se mere her!

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.