Schweiz

Lugano

- schweizisk natur og italiensk charme   På grænsen mellem Schweiz og Italien ved bredden af Luganosøen finder vi byen Lugano, et vidunderligt sted for en afslappende ferie med udflugter i området og til Milano. Med sin beliggenhed skaber det solrige, subtropiske klima optimale betingelser for en usædvanlig smuk ....Læs mere »

Schweiz - Vierwaldstättersee

- med tradition, lune og gemytlighed   Schweiz er på mange måder sin egen - neutral, uden for EU-samarbejdet, fordomsfrit og samtidig så traditionsrigt. Også naturmæssigt er landet noget for sig selv:  - en smuk og afvekslende natur med stille søer, brusende floder og store grønne bjergmassiver ....Læs mere »

Schweiz

Bernina Expressen, tradition, lune og gemytlighed Schweiz har sin egen og helt unikke blanding af neutralitet, fordomsfrihed og oldgamle traditioner. Og hvad naturen angår, så findes den vel ikke i smukkere aftapning, end i den schweiziske, der byder på skønhed og diversitet, så det er en fryd for øjet. Her er ....Læs mere »

Østrig og Schweiz

Storslået natur, blanke søer og byliv - På denne vidunderlige rejse kommer du til nogle af de smukkeste områder i Østrig og Schweiz. Omkring Bodensee er der sydlandsk atmosfære og en storslået natur. Med sine sneklædte bjerge, grønne dale, brusende vandfald og romantiske byer tiltrækker ....Læs mere »