Schweiz

Lugano

- schweizisk natur og italiensk charme   På grænsen mellem Schweiz og Italien ved bredden af Luganosøen finder vi byen Lugano, et vidunderligt sted for en afslappende ferie med udflugter i området og til Milano. Med sin beliggenhed skaber det solrige, subtropiske klima optimale betingelser for en usædvanlig smuk ....Læs mere »

Rhinen flodkrydstogt - Basel til Amsterdam

En af Europas smukkeste flodstrækninger - Ikke uden grund bliver flodkrydstogter mere og mere populære. Kombinationen af afslappet liv ombord på de stolte flodskibe og landgange, hvor spændende oplevelser og byrundture står i kø, er en perfekt rejseform. Ombord får du et godt forhold til skibets besætning, ....Læs mere »

Schweiz - Vierwaldstättersee

- med tradition, lune og gemytlighed   Schweiz er på mange måder sin egen - neutral, uden for EU-samarbejdet, fordomsfrit og samtidig så traditionsrigt. Også naturmæssigt er landet noget for sig selv: en smuk og afvekslende natur med stille søer, brusende floder og store grønne bjergmassiver - til tider ....Læs mere »

Østrig og Schweiz

Storslået natur, blanke søer og byliv - På denne vidunderlige rejse kommer du til nogle af de smukkeste områder i Østrig og Schweiz. Omkring Bodensee er der sydlandsk atmosfære og en storslået natur. Med sine sneklædte bjerge, grønne dale, brusende vandfald og romantiske byer tiltrækker ....Læs mere »
EmediateAd