Spanien

Barcelona

Hotel i hjertet af den catalanske hovedstad. Barcelona er byen, hvor stolt spansk historie møder moderne storbyliv på så fascinerende en måde, at den catalanske hovedstad i dag er et af Europas mest populære rejsemål. Elegant arkitektur,  storslåede promenader og skønne pladser er kendetegn for ....Læs mere »

Caminoen

Hele ruten fra Bilbao til Santiago de Compostela Oplev den eneste vej i verden, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Vi har valgt en populær og bekvem måde at opleve Pilgrimsruten. Du rejser med bus, bor på gode hoteller og besøger de mest berømte seværdigheder. Flere gange i løbet af turen ....Læs mere »

Barcelona og Katalonien

- tapas og spansk nydelse   Barcelona er byen, hvor stolt spansk historie møder moderne storbyliv på så fascinerende en måde, at den katalanske hovedstad i dag er et af Europas mest populære rejsemål. Elegant arkitektur, storslåede promenader og skønne pladser er kendetegn for byen, hvor Picasso ....Læs mere »

Sydspanien - Andalusien

- Costa Tropical   Andalusien, smykker sig med den vidunderligste kystlinje ud til Middelhavet, dramatisk natur med knejsende bjergkæder og en håndfuld berømte byer, hvor både kristen, muslimsk og jødisk byggestil har skabt en atmosfære, der ikke finder sin lige i verden. Andalusiens næststørste ....Læs mere »
EmediateAd