Spanien

Barcelona og Katalonien

- tapas og spansk nydelse   Barcelona er byen, hvor stolt spansk historie møder moderne storbyliv på så fascinerende en måde, at den katalanske hovedstad i dag er et af Europas mest populære rejsemål. Elegant arkitektur, storslåede promenader og skønne pladser er kendetegn for byen, hvor Picasso ....Læs mere »

Barcelona

Hotel i hjertet af den catalanske hovedstad. Barcelona er byen, hvor stolt spansk historie møder moderne storbyliv på så fascinerende en måde, at den catalanske hovedstad i dag er et af Europas mest populære rejsemål. Elegant arkitektur,  storslåede promenader og skønne pladser er kendetegn for ....Læs mere »

Caminoen

Hele ruten fra Bilbao til Santiago de Compostela Oplev den eneste vej i verden, der er på UNESCO’s verdensarvsliste. Vi har valgt en populær og bekvem måde at opleve Pilgrimsruten. Du rejser med bus, bor på gode hoteller og besøger de mest berømte seværdigheder. Flere gange i løbet af turen ....Læs mere »

Sydspanien - Andalusien

- Costa Tropical   Andalusien, smykker sig med den vidunderligste kystlinje ud til Middelhavet, dramatisk natur med knejsende bjergkæder og en håndfuld berømte byer, hvor både kristen, muslimsk og jødisk byggestil har skabt en atmosfære, der ikke finder sin lige i verden. Andalusiens næststørste ....Læs mere »

 

Rejser til Spanien

Spanien er et af Europas mest besøgte lande for rejsende. Spanien er blandt andet populær på grund af det milde klima, som rigtig mange søger mod hele året rundt. Herudover har Spanien en hel masse at byde på både til de eventyrlystne, som gerne vil undgå turistfælder og for dem, som gerne vil have en charterferien og ligge ved poolen.

Spanien byder altså på lidt af hvert til de rejsende, og vi tilbyder flere forskellige rejser til Spanien, som kan blive dit næste feriemål.

Spændende og mindeværdige rejser til Spanien

Vores rejser til Spanien er vidt forskellige, men de har ligeledes også ting tilfælles – nemlig kombinationen af et solrigt klima, interessant kultur, smuk arkitektur og lækker gastronomi skaber en helt perfekt ferieoplevelse, som vi gerne vil være med til at gøre til virkelighed for dig.

Du kan læse meget mere om hver enkel rejse til Spanien ved at klikke på dem herover – men her får du først en lille forsmag på, hvad nogle af disse rejsemål har at byde på.

Barcelona

Barcelona kan byde på alt det, som en rigtig storby kan. Her mødes kultur, historie og moderne byliv i et stort sammenhæng, som skaber en helt fantastisk oplevelse.

I byen er der plads til at gå på promenaden og sidde på cafeer, ligesom der også er mulighed for at kigge på nogle af arkitekturens vidundere, som er placeret rundt omkring i byen.

Byen er ligeledes hjemmet for storslåede sportsklubber, og på vores rejser er der naturligvis tid til at færdes rundt i byen på egen hånd, så der kan blive tid til et billede ved Camp Nou.

Caminoen

Caminoen er navnet på pilgrimsruten, der snor sig mellem Bilbao og Santiago de Compostela.
Oprindeligt blev ruten anvendt i middelalderen, og den ender ved Jakobs grav i Santiago. Tilbage i middelalderen blev ruten ikke befærdet af danske turister, her tog man rejsen for at tilbede gud og for at bevise sin tro.

I dag er det dog ofte turister, der drager på rejsen, og dette er en helt fantastisk mulighed for at opleve Spanien på en måde, som man ikke kan, hvis man blot ligger ved stranden.

Hvis du skulle gå hele turen, så ville der dog ikke være meget ferie tilbage, da den strækker sig over mere end 500 kilometer.
Så på vores arrangerede rejse foregår ruten i bus, hvor der vil være rigeligt med fritid, hvor man kan vandre på ruten.

De 500 kilometer er en rejse gennem Spaniens mange alsidige landskaber. Her vil vi passere igennem storbyer, landsbyer og smukke naturområder. Der vil kunne ses alt fra smukke og frodige vingårde til alverdens arkitektoniske stile, som er kendt fra det forrige årtusinde.

Igennem rejsen vil du også kunne opleve ’verdens ende’. Sådan tænkte man engang om Finisterre… altså lige indtil at Amerika blev opdaget i slutningen af 1400-tallet.


Barcelona og Catalonien

Denne rejse til Spanien tager også udgangspunkt i den smukke hovedstad, Barcelona, som vil blive udforsket gennem busture gennem byen med masser af mulighed for sightseeing.

Resten af Catalonien vil dog også blive inddraget på denne rejse, og du vil blandt andet kunne opleve benediktinerklosteret Montserrat. Som navnet på klosteret indikerer, er dette kloster beliggende på en bjergside– mere specifikt 750 meter over havets overflade.

Denne seværdighed er et syn for guder, og det er uden tvivl noget, som du bør opleve, hvis du har bare den mindste interesse for arkitektur, kultur eller historie.

Sydspanien – Andalusien

Andalusien er regionen, der udgør størstedelen af Spanien sydside. I vil lande i regionens næststørste by, Málaga, hvor man blandt andet finder Picassos hjem og et fantastisk museum. Så hvis du tidligere i livet har valgt at drage til Fyn for at se H.C. Andersens hjem, så bør du uden tvivl også overveje en kort flyvetur til Málaga for at se, hvor en af verdens største kunstnere voksede op.

Denne rejse byder også på lokal gastronomi, museumsbesøg, fritid på stranden og meget andet.
Dette bør du vide om rejser til Spanien

At man kan komme til så smukke omgivelser og så lækkert et klima på blot et par timer i fly, er helt fantastisk, men der er dog nogle ting, som du bør vide om rejser til Spanien, inden du hopper på flyet.

Hvis du ønsker at besøge de steder i Spanien, som ikke er de mest turistprægede, så bør du være opmærksom på, at ikke alle steder er lige handicapvenlige, og derfor bør man undersøge mere om destinationen, før man rejser.
Hvis du rejser med os, så er dette intet problem, og vi tager os naturligvis af alt det praktiske, så der er plads til alle.

Herudover er langt størstedelen af Spaniens befolkning dybt katolske, og derfor er det en god ide at opføre sig respektabelt og tale dæmpet, hvis man befinder sig på religiøse steder.


Fire rejsetips – når rejsen går til Spanien

Hvordan kommer man rundt i Spanien? Bør man give drikkepenge? Hvordan ringer man efter hjælp? Og hvad er klokken egentligt?
Disse spørgsmål vil du få svar på i disse fire rejsetips, som du kan bruge, når turen går til Spanien.

Tog og bus

- Spanien har en meget imponerende infrastruktur. Dette medvirker også til, at det er utroligt let at bevæge sig rundt i landet med den offentlige transport. Herudover er det utroligt billigt, og togene i Spanien er nogle af de billigste i Europa.

Drikkepenge og valuta

- I Spanien bruger man Euro. Du kan naturligvis betale med dankort langt de fleste steder, det er dog en god idé at hæve en smule kontanter hjemmefra.
Der bliver tillagt en ’service’ på dine regninger i Spanien, men herudover er det velset at give en smule drikkepenge.

Nødhjælp

- Hvis du er ude for en ulykke og har brug for hjælp, så kan du ringe efter ambulance, politi eller brandvæsen på 091.

Tidszone

- Det er kun på De Kanariske Øer, at der er en times tidsforskel i forhold til Danmark. Her er Danmark en time foran, men Spaniens fastland ligger i samme tidszone som Danmark.