Skip to main content

Lissabon og Porto

Som en nyhed præsenterer Panter Rejser en spændende rejse til Portugals to største, vigtigste og mest seværdige byer, nemlig hovedstaden Lissabon og Porto, som ud over at have lagt navn til den skønne portvin også er en charmerende havneby med masser af kultur og historie. Lissabon, Europas vestligste hovedstad på kanten af Atlanterhavet, er en lysende by ved bredden af floden Tagus, hvor nærmest konstant solskin præger byen med et ganske særligt og magisk skær.

Rejsen arrangeres med fly.

Højdepunkter
• Lissabon med Belem fæstningstårn
• Middelalderbyen Coimbra
• Besøg i et portvinshus med prøvesmagning
• Sejltur på Douro-flode

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Flyrejse til  Lissabon
Ankomst til Lissabon om eftermiddagen. Indkvartering og middag på centralt beliggende hotel.

2. dag: Lissabon byrundtur
Vi ser nærmere på det gamle og monumentale Lissabon, der var verdens hovedstad i det 15. århundrede. Turen omfatter bl.a. besøg i Belemtårnet, som for Lissabon er, hvad Eiffeltårnet er for Paris eller Big Ben for London. Ved Santa Luzia kirken nyder vi fra den romantiske terrasse en helt fantastisk udsigt over Alfama, Lissabons smukke, gamle bydel.
Om aftenen er der mulighed for at deltage i et fado-dinnershow i en lokal restaurant. Under middagen lytter vi til fado-musik og sang. Det er som at lære portugisernes dybeste folkesjæl at kende. Pris kr. 385,- (gennemføres ved min. 20 deltagere).

3. dag: Middelalderbyen Coimbra - Porto
Vi besøger den maleriske middelalderby Coimbra, en charmerende universitetsby, hvor vi indsnuser den særlige atmosfære. Den gamle kulturby har et stort antal fantastiske bygningsværker, som tiltrækker besøgende og turister fra alle dele af verden. På en rundtur i den gamle kulturby besøger vi bl.a. Portugals ældste universitet, Coimbra
universitetet grundlagt i 1290 og ét af Europas ældste. Videre mod vores hotel i Porto, hvor middagen venter.

4. dag: Porto
Under byrundturen i Porto ser vi bl.a. den berømte São Bento togstation, en af verdens smukkeste banegårde. I den gotiske kirke ”São Francisco” oplever vi kirkens fantastiske rokoko-interiør, smukt dekoreret med guldsøjler og statuer af helgener, engle og dyr. Vi besøger endvidere D. Luis I broen, Portos ikoniske bro, åbnet i 1886 og tegnet af Gustave Eiffel, før han byggede det berømte tårn i Paris. Over middag er der tid til på egen hånd til at udforske byens historiske centrum, Ribeira kvarteret. Der bliver også tid til mini-cruise på floden Douro, inden vi besøger et portvinshus og smager på de guddommelige dråber.

5. dag: Fridag i Porto
Vi indtager Porto på egen hånd – evt. med gode råd fra rejselederen.

6. dag: Vila Real - Quinta de Marrocos - Amarante
Efter morgenmaden går turen til Vila Real, den kongelige by, med en bred vifte af religiøs arkitektur og med smukke patricierhuse. Mulighed for rundvisning på slottet Solar de Mateus, en triumf for barok arkitektur. Her findes også en storslået have. Vi krydser gennem Duoro-dalens hovedstad, Peso da Regua, som i århundreder var knudepunkt for afskibning af portvin. Vi besøger Quinta de Marrocos, en familiedrevet vinejendom med 13 hektar vinmarker ved Douro-floden. Vi stopper ligeledes i den charmerende by, Amarante. Her nyder vi den smukke natur og beundrer den barokinspirerede arkitektur fra det 18. århundrede.
Tilbage i Porto nyder vi vores sidste aften i den charmerende havneby.

7. dag: Hjemrejse fra Porto til Danmark
Tid til shopping inden vi ved middagstid kører til lufthavnen.

Hotel

Vi bor på centralt beliggende 3/4* hoteller i Lissabon og Porto. Alle værelser er med bad og toilet.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.