Sverige

Nordens smukke hovedstæder

- Stockholm - Tallinn - Riga Tre nordiske hovedstæder på stribe - og de smukkeste af slagsen – besøger vi på denne oplevelsesrige rundrejse, som fører os til svenske Stockholm, estiske Tallinn og lettiske Riga. Både Estland og Letland har en omtumlet historie bag sig under skiftevis tysk, skandinavisk ....Læs mere »

Sydsveriges kyst

På denne tur besøger vi vores smukke nabolands sydlige egne - Skåne og Blekinge og en lille afstikker til Småland. Sydsverige er rig på kultur, historie og naturoplevelser og moderne bykultur. Mange af stederne er meget tæt forbundet med dansk historie og en del af det kulturfællesskab som dansk og svensk ....Læs mere »

Gotland

Fascinerende natur og oplevelsesrejse Kalkstensøen Gotland, hvor Ingmar Bergmann levede, kunstneren Asger Jorn er begravet og Oluf Palme havde sin sommerbolig, har en enestående historie og en særpræget natur med en varieret, vild flora. Her findes de smukkeste, blomstrende vejkanter, Europas største sølvskat ....Læs mere »

Sydsvenske herligheder - Öland og Gøtakanalen

Ölands skønne natur og ingeniørkunst ved Götakanalen - Sverige kan bryste sig af en fantastisk natur, som vi danskere ikke altid har øje for. Måske på grund af historien, hvor de to nordiske søsterlande ikke altid har været som kærlige søstre! Det vil denne rejse til Småland ....Læs mere »

Stockholm

- historie og skærgårdsnatur i Nordens Venedig På vej mod Stockholm kører vi gennem de flotteste landskaber med vidtstrakte skove og de skønneste søer, f.eks. den berømte Vättern. Stockholm ligger ud til kysten i den svenske skærgård på 14 øer og holme og er forbundet med 57 ....Læs mere »