Skip to main content

Amsterdam

- Kanaler, kunst og multietnisk storbyliv
 

Holland er andet og mere end blomster, det vil vi erfare på denne rejse. Det flade landskab gennemskæres af kanaler og diger. I horisonten ses de typiske vindmøller, der danner den smukke ramme for de idylliske småbyer med gamle huse. Ved Amstel flodens udmunding finder vi Hollands største by Amsterdam, der med rette er berømt for sine kanaler og 1600-tals huse med de karakteristisk sammenbyggede gavle. Byen summer af liv, og trafikken er livlig både til vands, hvor mindre både dominerer, og til lands, hvor cyklisterne er talrige. Et væld af broer, fortøjede husbåde langs kanalerne og små caféer på hvert et gadehjørne understreger byens intime stemning.

Rejsen kan arrangeres med enten bus eller fly.

Højdepunkter
• Anne Frank Hus
• Vincent van Gogh Museum
• Rijksmuseum
• Dinner Cruise
• Gratchenfart
• Ølsmagning hos Heineken
• Austronaut cookkies

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

Rejsens forløb

1. dag: Afrejse - Amsterdam

Turen går gennem Tyskland forbi Hamborg, Bremen og forventet ankomst til Amsterdam ved aftenstide.

2. - 3. dag: Udflugtsprogram

4. dag: Hjemrejse

Efter oplevelsesrige dage må vi tage afsked med Amsterdam, og vi følger samme rute som på udturen.

Forslag til udflugter

Byrundtur og sidegadernes charme

Fra bussen ser vi blandt meget andet Rijksmuseet, Anne Frank Hus, Kongeslottet, Red Light District og talrige af de typiske gavlhuse. Amsterdam opleves bedst til fods og på byvandringen kommer vi gennem de små gader, langs kanalerne, over broerne og oplever sidegadernes charme på nærmeste hold.

Kanalrundfart
På kanalrundfarten, hvor der undervejs bliver fortalt på dansk, fornemmer vi tydeligt, at byen er bygget på mere end 80 øer, og bybilledet er præget af kanalerne og de nederlandske 1600-tals huse med deres karakteristiske og sammenbyggede, høje gavle.

Dinner Cruise
To timers dinner cruise, hvor der undervejs gennem Amsterdams smukt belyste kanaler og havnebassiner serveres en lækker 4-retters menu inkl. drikkevarer.

UDVALGTE ATTRAKTIONER
Rijksmuseum

Guldalderkunsten og de store mesterværker af Frans Hals, Vermeer og især Rembrandts helt fantastiske sceneri af Nattevagten tiltrækker mange besøgende til Rijksmuseum. Museet genåbnede i april 2013 efter en gennemgribende renovering og man forventer mellem 1,5 og 2 millioner besøgende om året.

Vincent van Gogh
Museet indeholder verdens største maleri samling af Vincent van Gogh. Det giver unik mulighed for at følge kunstnerens udvikling og sammenligne hans malerier med værker af andre kunstnere fra samme periode. Samlingen omfatter også 200 malerier, 500 tegninger og 700 breve og værker af Gauguin og Toulouse Lautrec.

Anne Frank Hus
Anne Franks Hus er stedet, hvor Anne Frank under 2. Verdenskrig skrev i sin dagbog om sit liv i skjul og daglige begivenheder. Fotografier, historiske dokumenter, film og den originale dagbog er en del af Anne Franks Hus` faste udstilling.

Andre muligheder og besøg:
Amsterdam Historisch Museum
Amstelkring Museum
Tulipanmuseet
Begijnhof
Heineken Experience
Stedelijk Museum
Willet Holthuysen Museum

Hotel

I Amsterdam og nærmeste omegn findes mange gode hoteller, som er velegnede til grupper. Vi hjælper selvfølgelig med at finde det hotel som passer bedst til gruppen og til den rigtige pris. Vi foreslår hotel med morgenmad og middage på forskellige restauranter i byen.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.