Skip to main content

Holland

Hollandsk kanal Panter Rejser
Blomster  Holland tur
Holland cykel
Hollandsk Ost Panter Rejser
tulipaner Panter Rejser
Stor tulipan mark Holland

- blomsterpragt og kanalfart
 

Tag forskud på foråret, hvor Holland er et sandt farveorgie af et blomstertæppe. I mangefarvede skaktern breder marker med tulipaner og andre løgplanter sig, så langt øjet rækker. Læg hertil vindmøller, kanaler, diger samt byer med velbevaret arkitektur fra før Rembrandts tid, og billedet af det typiske Holland er komplet.

Rejsen kan arrangeres med enten bus eller fly.

Højdepunkter
• Amsterdam - kanaler, museer og byliv
• Aalsmeer - verdens største blomsterauktion
• Idyllisk kanaltur i Amsterdam
• Rijksmuseet med Rembrandts ”Nattevagten”
• Keukenhof - verdensberømt blomsterpark
• Zuiderzee dæmningen - ingeniørkunst
• Hyggelig markedsstemning i Volendam
• Spændende besøg på osteri

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

Rejsens forløb

1. dag: Udrejse og ingeniørkunst
Med passende pauser når vi den hollandske grænse. På den 32 km lange Zuiderzee dæmning holder vi pause og beundrer den imponerende ingeniørbedrift. Vi ankommer til vores hotel, hvor middagen venter.

2. - 3. / 4. dag: Udflugtsprogram

4. / 5. dag: Afsked med Holland
Vi forlader hotellet og kører mod Danmark.

Forslag til udflugter

Amsterdam og kanalrundfart
Amsterdam er med rette berømt for sine kanaler og 1600-tals huse med de karakteristisk sammenbyggede gavle. Den multietniske by summer af liv, og trafikken er livlig både til vands, hvor mindre både dominerer, og til lands, hvor cyklisterne er talrige. Et væld af broer, fortøjede husbåde langs kanalerne og små cafeer på hvert et gadehjørne understreger byens intime stemning. Under en kanalrundfart fornemmer vi tydeligt, at byen er bygget på mere end 80 øer. Senere er der tid til besøg på Rijksmuseum med bl.a. Rembrandts berømte maleri ”Nattevagten”. Andre muligheder blandt byens utallige seværdigheder er f.eks. det flotte Van Gogh Museum eller Anne Franks Hus.
 
Hollands Venedig og osteribesøg
Udflugt til Hollands Venedig som den charmerende by Giethoorn også kaldes. Kanalerne har utallige smukke broer og flotte huse med en idyllisk beliggenhed ud til kanalerne. Naturen er i højsæde på en kanalrundfart. Efter frokostpause i Giethoorn og mulighed for at kigge lidt rundt på egen hånd, fortsætter vi over dæmningen fra Flevoland og via Enkhuisen og Hoorn til den gamle stemningsfyldte by Volendam, som med sin hyggelige havn ligger helt ud til Ijsselmeer. Det er oplagt at slentre en tur langs havnen og smage på lækre specialiteter ved de bugnende boder. På et osteri i nærheden ser vi nærmere på produktionen af de velsmagende oste.

Havnestemning og osteribesøg
Dagens udflugt begynder med besøg i den gamle stemningsfyldte by Volendam, som med sin hyggelige havn ligger helt ud til Ijselmeer. Oplagt at slentre en tur langs havnen og smage på lækre specialiteter ved de bugnende boder. På et osteri i nærheden ser vi nærmere på osteproduktionen. Herfra tilbage mod Alkmaar, hvor der bliver tid på egen hånd.

Blomsterauktion og Keukenhof
Vi skal tidligt op i dag. Morgenmaden nydes i bussen undervejs til verdens største blomsterauktion i Aalsmeer. Hver dag bliver millioner af blomster og potteplanter solgt her. Scenariet med sit spraglede blomstervælde og auktionens leben opleves bedst fra kl. 7.30, hvor der er åbent for besøgende. Herefter fortsætter vi til den berømte blomsterpark Keukenhof. Vi imponeres over den store mangfoldighed af duftende forårsvækster. I parken finder vi de smukkeste sorter af løgplanter produceret af egnens gartnerier. Bl.a. tulipaner, narcisser, hyacinter og fresier.

Hotel

Hof van Putten ligger 5 minutters kørsel fra centrum af Putten og i gåafstand fra Veluwe-skovområdet. Hotellet har en stor have, en skønhedssalon og 2 infrarøde saunaer. De individuelt indrettede værelser og suiter har alle TV, te- og kaffefaciliteter samt, i nogle tilfælde, skrivebord. De har alle eget badeværelse med bruser. Gæsterne kan starte dagen med overdådig morgenmad på hotellet. Om aftenen byder Restaurant Smakelijck på et bredt udvalg af lækkerier i hyggelige omgivelser. Der findes  en subtropisk swimmingpool mindre end 10 minutters gang fra hotellet.

Parkhotel Hof Van Putten
Harderwijkerstraat 14
3881 EH Putten
www.hofvanputten.nl

Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.