Holland

- blomsterpragt og kanalfart
 

Tag forskud på foråret, hvor Holland er et sandt farveorgie af et blomstertæppe. I mangefarvede skaktern breder marker med tulipaner og andre løgplanter sig, så langt øjet rækker. Læg hertil vindmøller, kanaler, diger samt byer med velbevaret arkitektur fra før Rembrandts tid, og billedet af det typiske Holland er komplet.

Rejsen kan arrangeres med enten bus eller fly.

Højdepunkter
• Amsterdam - kanaler, museer og byliv
• Aalsmeer - verdens største blomsterauktion
• Idyllisk kanaltur i Amsterdam
• Rijksmuseet med Rembrandts ”Nattevagten”
• Keukenhof - verdensberømt blomsterpark
• Zuiderzee dæmningen - ingeniørkunst
• Hyggelig markedsstemning i Volendam
• Spændende besøg på osteri

Pris fra:
3.399,-

Busrejse - 4 / 5 dage

PanterGruppepris inkluderer
✓ Ophold i dobbeltværelse med bad og toilet
✓ Kørsel i moderne 4-stjernet turistbus
✓ Dygtig og rutineret chauffør
✓ Dansk rejseleder
✓ 3/4 overnatninger med morgenmad
✓ 3/4 x middag
✓ Buskørsel på valgte udflugter
✓ Skat, moms og bidrag til Rejsegarantifonden

Evt. tillæg:
• Enkeltværelse
• Frokoster og drikkevarer
• Entreer og sejlture

Diverse
I Holland benyttes Euro.
Entreer på udflugter: Kanalrundfart ca. € 10.
Rijksmuseum ca. € 13. Keukenhof ca. € 15.
Blomsterauktion i Alsmeer ca. € 6.

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud.
Se Rejsekalender for ledige pladser til individuelt rejsende.


Send forespørgsel

Dagsprogram

Rejsens forløb

1. dag: Udrejse og ingeniørkunst
Med passende pauser når vi den hollandske grænse. På den 32 km lange Zuiderzee dæmning holder vi pause og beundrer den imponerende ingeniørbedrift. Vi ankommer til vores hotel, hvor middagen venter.

2. - 3. / 4. dag): Udflugtsprogram

4. / 5. dag: Afsked med Holland
Vi forlader hotellet og kører mod Danmark.

Forslag til udflugter

Amsterdam og kanalrundfart
Amsterdam er med rette berømt for sine kanaler og 1600-tals huse med de karakteristisk sammenbyggede gavle. Den multietniske by summer af liv, og trafikken er livlig både til vands, hvor mindre både dominerer, og til lands, hvor cyklisterne er talrige. Et væld af broer, fortøjede husbåde langs kanalerne og små cafeer på hvert et gadehjørne understreger byens intime stemning. Under en kanalrundfart fornemmer vi tydeligt, at byen er bygget på mere end 80 øer. Senere er der tid til besøg på Rijksmuseum med bl.a. Rembrandts berømte maleri ”Nattevagten”. Andre muligheder blandt byens utallige seværdigheder er f.eks. det flotte Van Gogh Museum eller Anne Franks Hus.

Havnestemning og osteribesøg
Dagens udflugt begynder med besøg i den gamle stemningsfyldte by Volendam, som med sin hyggelige havn ligger helt ud til Ijselmeer. Oplagt at slentre en tur langs havnen og smage på lækre specialiteter ved de bugnende boder. På et osteri i nærheden ser vi nærmere på osteproduktionen. Herfra tilbage mod Alkmaar, hvor der bliver tid på egen hånd.

Blomsterauktion og Keukenhof
Vi skal tidligt op i dag. Morgenmaden nydes i bussen undervejs til verdens største blomsterauktion i Aalsmeer. Hver dag bliver millioner af blomster og potteplanter solgt her. Scenariet med sit spraglede blomstervælde og auktionens leben opleves bedst fra kl. 7.30, hvor der er åbent for besøgende. Herefter fortsætter vi til den berømte blomsterpark Keukenhof. Vi imponeres over den store mangfoldighed af duftende forårsvækster. I parken finder vi de smukkeste sorter af løgplanter produceret af egnens gartnerier. Bl.a. tulipaner, narcisser, hyacinter og fresier.

Hotel

Golden Tulip Alkmaar er et moderne hotel med 76 rummelige værelser, 3 restauranter, hyggelig bar med pejs, saunaer, fitness og skønhedssalon. Værelserne har alle moderne bekvemmeligheder. Telefon, arbejdsbord, internetadgang, TV, bad, toilet og hårtørrer. Både ryger og ikke-ryger værelser. Alkmaar er berømt for sit ostemarked. En tur langs byens fattighuse og 1300-tals huset, hvor osten førhen blev vejet, er absolut en oplevelse.
www.hotelalkmaar.nl

EmediateAd