Skip to main content

Bus og chauffør

Bussen er en vigtig del af rejsen. Derfor benytter vi udelukkende nyere og moderne 4-stjernede turistbusser med god benplads. Flere af busserne er med ”teatergulv”, og de er populære blandt vores gæster. Der er mere end 40 cm forskel i gulvhøjden fra forrest til bagerst i bussen, hvilket giver flot udsyn, uanset hvor du sidder i bussen. For afgange med denne bustype – se efter ikonet ”teaterbus” på rejsesiderne.
Et behageligt miljø i bussen betyder ekstra komfort. Udstyr som aircondition, køleskab, kaffemaskine, toilet, trinløs regulering af ryglæn, fodstøtter og klapborde samt sikkerhedsseler er standard.
Busserne er bemandet med erfarne og ansvarsbevidste chauffører, og alle regler om køre- og hviletid overholdes. Derfor kan det forekomme, at chaufføren/bussen erstattes af lokal chauffør/bus. På korte rejser i f.eks. Danmark fungerer chaufføren også som rejseleder.

Til højre herfor ses et eksempel på en busindretning.

Pladsreservation
Panter Rejser foretager sædefordeling i bussen inden afrejse, efter den enkeltes tilmeldingsdato. Hvis du ønsker en bestemt plads i bussen, er det muligt at bestille indtil senest 14 dage før afrejse.

Rejser 1 - 5 dage kr. 50,-.
Rejser 6 - 9 dage kr. 100,-.
Rejser fra 10 dage kr. 150,-.

Pladsreservation gælder ikke i tilslutningsbus.

OPSAMLING/TILSLUTNING
Panter Rejser har mange opsamlingssteder i hele landet. For at tilgodese flest mulige, tilbyder vi på en del rejser tilskud til egen transport.

GRÆNSEHANDEL - BUSREJSER
Hvis tiden tillader det, vil der blive mulighed for grænsehandel på hjemrejsen.

Hurtigsøgning
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.