Bus og chauffør

Bussen er en vigtig del af rejsen. Derfor benytter vi udelukkende nyere og moderne 4-stjernede turistbusser med ekstra god benplads. Flere af busserne er med ”teatergulv” og de er populære blandt vore gæster. Der mere end 50 cm forskel i gulvhøjden fra forrest til bagerst i bussen, hvilket giver flot udsyn uanset hvor man sidder i bussen.
Et behageligt miljø i bussen betyder ekstra komfort. Udstyr som aircondition, køleskab, kaffemaskine, dvd, toilet, trinløs regulering af ryglæn, fodstøtter og klapborde samt sikkerhedsseler er standard.
Busserne er bemandet med erfarne og ansvarsbevidste chauffører, og alle regler om køre- og hviletid overholdes. Derfor kan det forekomme, at chaufføren/bussen erstattes af lokal chauffør/bus.
På korte rejser i f.eks. Danmark fungerer chaufføren også som rejseleder.

Til højre herfor ses et eksempel på en busindretning.

Pladsreservation
Panter Rejser foretager sædefordeling i bussen inden afrejse, efter den enkeltes tilmeldingsdato. Hvis du ønsker en bestemt plads i bussen, er det muligt at bestille indtil senest 14 dage før afrejse.

Rejser 1 - 5 dage kr. 50,-.
Rejser 6 - 9 dage kr. 100,-.
Rejser fra 10 dage kr. 150,-.

Pladsreservation gælder ikke i tilslutningsbus.

Opsamling
Panter Rejser har mange opsamlingssteder i hele landet. For at tilgodese flest mulige, tilbyder vi på mange rejser tilskud til egen transport.

EmediateAd