Italien

Amalfikysten

Pompeji - Capri - Vesuv – Napoli   Den syditalienske Amalfikyst, en af verdens smukkeste kyststrækninger, er charmerende og byder på et væld af oplevelser i et herligt mildt klima. Her er karakteristiske landsbyer, citronplantager og farverige bjergskrænter, der ender helt nede ved vandkanten. Vi besøger også ....Læs mere »

Dolomitterne

- italiensk tyrolercharme   Dolomitternes dramatiske og romantiske alpeverden med vinmarker, olivenlunde, idylliske landsbyer og sneklædte bjergtinder året rundt er et stykke Italien, der charmerer alverdens turister. Her i de norditalienske alper imponerer en bjergverden, som ikke har sit lige. Desuden byder Sydtyrol, som området ....Læs mere »

Gardasøen

- italiensk livsstil og charme   Gardasøen er indbegrebet af sydlandsk ferie! Med imponerende bjerge og Gardasøen som vidunderlige omgivelser er scenen sat for en afslappende ferie spækket med spændende oplevelser og udflugter. En ferie hvor den italienske natur og kultur, det milde klima og de behagelige aftener er garant ....Læs mere »

Klassisk Italien

Vidunderlig rundrejse fra Venedig via Toscana til Rom - Vi besøger en perlerække af Italiens mest charmerende byer. Venedigs verdensberømte kanalatmosfære. Firenzes enestående udbud af kunst og arkitektur fra renæssancen. Bolognas særprægede centrum, domineret af facader i varme, ”italiensk-røde” ....Læs mere »

Lago Maggiore

- på solsiden af Italiens længste sø   Lago Maggiore er Italiens næststørste sø og strækker sig over 65 km. Den nordligste del når helt til Locarno i Schweiz. Midt i denne skønne sø ligger De Borromæiske øer idyllisk, og ved bredderne af Lago Maggiore finder vi en imponerende ....Læs mere »

Ligurien

- Den italienske Riviera   ”Blomster Rivieraen” og San Bartolomeo al Mare er med baglandets maleriske bjerge og olivenlunde vort smukke udgangspunkt for mange spændende oplevelser. En ferie hvor den italienske natur og kultur, det milde klima og de behagelige aftener vil sikre en afslappet stemning. På denne rejse har vi ....Læs mere »

Piemonte

- Maggioresøen - Torino - Acqui Terme - Alba - Asti - Barolo i Piemonte regionen Piemonte regionen i det nordlige Italien er et rent eldorado for vin og gastronomiske specialiteter. Faktisk er regionen hjemsted for produktion af nogle af støvlelandets bedste vine. Men det er slet ikke det hele. Regionen huser også en række ....Læs mere »

Rom

- antik og mondæn hovedstad   Alle veje fører til Rom, siger et gammelt ordsprog. Men i Rom er der mange veje at følge: Til Vatikanets kunstskatte, til byens syv høje, hvor antikkens rester stadig imponerer, til Trevifontænen, til Den spanske Trappe og til byens sprudlende og nutidige virvar, hvor stemning og frydefuldt ....Læs mere »

Sicilien

Denne skønne Syditalienske ø, som kun er ca. halv så stor som Danmark, emmer af historie og kultur. Her lever ældgamle traditioner side om side med de venlige og imødekommende sicilianere. Med sit behaglige klima, indfanges man nemt af den sicilianske atmosfære. Gastronomien er i topform på Sicilien – ....Læs mere »

Toscana

- italiensk charme og kultur   Toscana er med rette verdensberømt for sin skønhed, kunst, kultur og livsglæde. Mellem bløde og vidunderlige bakkedrag ligger byer, der har betydning for hele Europas kulturarv. Her boede og arbejdede Michelangelo, Leonardo da Vinci og Dante - blot for at nævne nogle få. I det ....Læs mere »
EmediateAd