Skip to main content

Kroatien Opatija

- Opatija
 

Smukke landskaber og mondæne feriesteder tiltrækker gæster til den nordlige del af Adriaterhavet. I Kvarnar Bugten er det velduftende gran og pinjeskove samt øen Krk med små idylliske havne. Vi bor i den kendte ferieby Opatija med store parker, flotte villaer og ikke mindst en tolv kilometer lang promenade langs Adriaterhavet.

Rejsen kan arrangeres med enten bus eller fly.

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Højdepunkter
• Krk
• Middelhavs stemning
• Vinsmagning hos lokal vinbonde
• Nationalparken Plitvice
• Pula med romersk amfiteater
• Sejltur på Kvanarbugten

Hurtigsøgning

Dagsprogram

Rejsens forløb

1. dag: 1. dag: Ankomst til Kroatien, Opatija
Afrejse fra Hamburg eller København til Zagreb hvorfra der kun er 160 km til Opatija.

2. - 6. dag: Udflugtsprogram

7. dag: Afsked med Kroatien
Afsked med Opatija og transfer til lufthavnen i Zagreb.

Forslag til udflugter

Ørundtur på Krk
Krk er omkranset af det azurblå Adriaterhav og har sin helt egen særprægede og rå natur. På ø-rundturen kommer vi gennem de små hyggelige byer med Middelhavs stemning. Der bliver naturligvis stop undervejs i byen Krk og hos en lokal bonde i vinbyen Vrbnik. Der er mulighed for en let frokost med smagsprøver af den lokale vin og specialiteter.

En eftermiddag i Kvanarbugten
Det er altid skønt at sejle. Med en af de lokale både følger vi kysten på en uforglemmelig tur fra Opatija til Moš´ceni˘cka Draga. Mulighed for en forfriskende dukkert i det krystal blå vand, og afslapning, nyde naturen og den smukke kyst fra en anden vinkel.

Plitvice Nationalpark
I Plitvice Nationalpark venter en naturoplevelse af de helt store - skovklædte bjerge omkranser 16 smaragdgrønne og turkisblå søer, som forbindes af større og mindre vandfald. Inde i parken skal vi både på en bustur rundt i parken, samt ud at sejle på den største sø Kozjak.

Pula og Brijuni Øerne
Vi kører via Uckatunnelen tværs over Istrien til Pula, en af de ældste byer i Kroatien. Pulas romerske amfiteater, et af de bedst bevarede i Europa, benyttes stadig til f.eks. koncerter og opera. Vi ser andre seværdigheder, og der er mulighed for at nyde en god frokost i den gamle bydel. Om eftermiddagen besøger vi Brijuni øerne, som i 45 år var afspærret for offentligheden. Jugoslaviens præsident Tito brugte øen til sommerresidens. Rundtur på  øen med ”safari tog” gennem eksotisk dyrepark.

Rijeka
Er Kroatiens vigtigste havne og handelsby. Der findes gode indkøbsmuligheder i gågaden, og på markedspladsen er der interessante boder og forretninger.

Ljubljana og Postojna grotterne
Vi begynder dagen med besøg i Europas største og smukkeste bjerggrotter i Postojna. Hulerne har de mest fantastiske drypstenformationer i forskellige farver. En virkelig stor oplevelse. Vi fortsætter til Ljubljana, Sloveniens hovedstad. Byens to-tårnede domkirke, Stolnica, fra 1700-tallet og Ursulinekirken fra 1669 er imponerende. Fra borgen Ljubljanski Grad er der et godt vue over byen. På vores byrundtur oplever vi en by fuld af overraskelser. Hen på eftermiddagen kører vi tilbage til vores hotel.

Hotel

Hotel Admiral 4* ligger smukt tæt på Middelhavet og centralt placeret i Opatija. Værelser med balkon, satellit TV, telefon, bad med bruser/bad, toilet, føntørrer og aircondition. Inden og udendørs pool med havvand. Lækker morgenmad og aftenbuffet. Bar både ude og inde. Der er musik og underholdning på hotellet flere aftner om ugen.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.