Skip to main content

Oslo - Operaen med DFDS

Perfekt rejse til Operaen med DFDS -

På dette OperaCruise til Oslo kan du nyde to overnatninger ombord på Oslobåden og én på hotel i den skønne norske hovedstad. Og sidst men ikke mindst en operaen i det anderledes arkitektoniske operahus. Oslos flotte operahus er en af de smukkeste operabygninger i nyere tid. Den er opført i 2008 primært i italiensk marmor. De enorme glasfacader åbner for udsigten til fjorden og bidrager til husets særpræg. Et imponerende operahus med en af verdens smukkeste og mest moderne operasale. I Oslo kan du se frem til en byrundtur med bussen, hvor du ser kongeslottet, Stortinget, strøget Karl Johan og middelalderfæstningen Akershus samt den nye Holmenkollen skihopbakke.

Rejsen arrangeres med skib.

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Afrejse med DFDS
Efter opsamling ankommer vi til København. Her får vi en kort byrundtur, hvor du ser byens store seværdigheder som Amalienborg, Christiansborg, Marmorkirken, Børsen og Nyhavn. Herefter har du lidt tid på egen hånd, inden vi kører til færgeterminalen, hvor DFDSs prægtige skib venter på os. Efter indkvartering på skibet, er der tid til at opleve skibets faciliteter, inden vi skal nyde den store buffet.

2. dag: Oslo - Opera 
Du nyder den smukke indsejling gennem Oslofjorden, inden skibet lægger til kaj i Oslo centrum. Det muligt at tage på en byrundtur med bussen med dansktalende lokal guide, hvor du ser kongeslottet, Stortinget, Strøget Karl Johan og middelalderfæstningen Akershus. Vi kører også til skihopbakken Holmenkollen. Her er en fantastisk udsigt over byen og fjorden. Inden vi kører til hotellet er der mulighed for at deltage i en rundvisning i Oslos flotte operahus, der er opført i 2008. Det imponerende operahus er opført primært i italiensk marmor. De enorme glasfacader har udsigt til fjorden og bidrager til husets særpræg. Egetræet i foyeren skaber en varm kontrast til det kolde marmor og glas. Vi fortsætter til hotellet og herefter er der lidt tid på egen hånd til at spise middag i byen eller i Operahuset, inden forestillingen starter.

3. dag: Vigelandsparken og tid på egen hånd
Vi har heldigvis hele dagen til oplevelser i Oslo, inden vi sejler retur mod København kl. 17. Oslo er en hyggelig by i en rivende udvikling. Shopping på hovedstrøget Karl Johan, cafeer og små restauranter på Bogstadveien, som starter lige bag Kongeslottet. Aker Brygge på havnefronten er et arkitektonisk spændende område med butikker, restauranter og boliger. Du kan også tage med vores bus til Vigelandsparken. Parken er fyldt med smukke skulpturer af kunstneren Gustav Vigeland. Den 32 hektarer store park har 214 skulpturer og 14 smedejernsporte, alt lavet af Vigeland. Der er mulighed for at spadsere tilbage til centrum eller tage med bussen. Ombord på DFDS nyder vi igen faciliteterne ombord og den overdådige buffet.

4. dag: Roskilde Domkirke og hjemrejse
Efter morgenbuffeten ankommer vi til København. Vi kører til Roskilde, hvor du ser byens smukke Domkirke. Roskilde Domkirke blev optaget på Unesco´s liste over verdensnaturarv i 1995. Herefter retur til opsamlingsstedet.

Skib

Næsten som et lille krydstogt - Oslobåden er ikke et krydstogtskib, men oplevelserne ombord ligner lidt. Du får en komfortabel kahyt og kan tilkøbe luksuskahyt med balkon eller jacuzzi. Her er gode restauranter med kvalitetsråvarer og -vine. Underholdning i natklubben og havudsigt så langt øjet rækker.

Find ud af mere om Oslobåden her

I Oslo bor du i centrum på Radisson Blu Plaza Hotel 4*. Hotellet ligger i gåafstand til Operaen og Kongeslottet og har knap 700 værelser med tv, fri Wi-Fi og kaffe/te. Skybar, flere restauranter, fitness og en lækker morgenbuffet.

Radisson Blu Plaza Hotel Oslo 4*
Sonja Henies plass 3
N - 0185 Oslo, Norge
Tel. +47 22 05 80 00 
www.radissonblu.com/no/plazahotell-oslo

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.