Flyrejser

Få store naturoplevelser og oplev byer med en helt særlig stemning, charme og arkitektur. På Panter Rejsers flyrejser mærkes historiens vingesus. Vi kommer tæt på kulturperler, skovklædte bjerge, romantiske dale, bugtede floder, rislende vandfald og smukke bindingsværkshuse.

Cuba - Rundrejse med Anders Errboe

Cuba med dansk rejseleder Anders Errboe – 16 dage Der er noget ganske særligt over Havanna. Arkitektonisk yderst seværdigt fra kolonitidsbarok til de mange art noveau og Art Deco bygninger fra begyndelsen af forrige århundrede til de mange bygninger fra Mafiatiden.  Det er svært at sige, om det særlige skyldes ....Læs mere »16 dageFra 23.995,-

Grønlands Vestkyst

1200 km langs Grønlands vestkyst fra syd til nord - En uforglemmelig oplevelse På rejsen langs Grønlands kyst med M/S Sarfaq Ittuk kommer du helt tæt på det grønlandske folk. Fra Narsaq i Sydgrønland og nordpå langs Grønlands vestkyst, til Ilulissat i Diskobugten. En strækning på ....Læs mere »

Grønland - i Hans Egedes fodspor

Qassiarsuk - Narsarsuaq - Gardar - Nuuk - Ilulissat På klippen over den gamle kolonihavn i Nuuk står statuen af Hans Egede og skuer ud over Godthåbsfjorden. Nuuk - eller med den gamle danske betegnelse Godthåb - ligger i storslået arktisk natur ved mundingen af Godthåbsfjorden og blev grundlagt af den dansk-norske ....Læs mere »

Oplev verden med fly på en af Panter Rejser´s flyrejser

I 1903 satte det første fly til vejrs. Lige siden er flyrejser blevet mere og mere udbredte, og giver således alle rejseglade mennesker mulighed for at opleve alle verdens unikke seværdigheder. Og faktisk konkurrerer så mange flyselskaber i dag om kunderne, at du ofte kan finde flybilletter til yderst fordelagtige priser.  I de næste afsnit kan du læse mere om forskellige typer af flyrejser, du kan få gode råd til at bekæmpe flyskræk samt tips til at flyve.

Korte og lange flyrejser

Danmark største lufthavne Kastrup, Billund og Aalborg tilbyder hver dag et væld af forskellige flyrejser til et bredt udvalg af destinationer. Der er således både små hurtige indenrigsflyvninger, korte flyvninger inden for Skandinavien og Nordeuropa samt længere flyvninger til både USA, Afrika, Asien og andre fjerntliggende destinationer.
Mens man på en kort rute vil blive tilbudt at tilkøbe drikkevarer, snacks eller et let måltid, er der andre forhold på længere flyrejser. Her serveres der typisk op til flere måltider under rejsen, flyet er større, der er underholdning i form af tv-skærme og der er mulighed for at låne tæpper og puder. Services der ydes for at gøre den lange rejse mere behagelige for de rejsende.

Rundrejse eller charterferie?

Hos os kan du booke både rundrejser og charterlignende rejser med fly. Rundrejser er for dig, der gerne vil se og opleve noget forskelligt på ferien, og som måske tilmed har mulighed for at rejse væk i længere tid ad gangen. Men det kan være svært selv at finde hoved og hale i et væld af forskellige flyafgange og hoteller. På vores rundrejser  er der bestilt fly og bolig, så du er sikker på at nå fra a til b i tide. Desuden hjælper vi dig straks, hvis du skulle være uheldig at blive ramt af flyforsinkelse, aflysninger eller andre uhensigtsmæssige omstændigheder.
En charterferie er kendetegnet ved at være bekvem og ligetil. Du flyver således fra den lufthavn der er tættest på dit hjem. På destinationen bliver du hentet i bus og bragt til dit hotel – et hotel hvor du vil blive mødt af dansktalende guides og gode forhold. Det giver en sikkerhed og tryghed, særligt for feriegæster der ikke er vant til at rejse ud på egen hånd eller familier med børn.

Gode råd til dig der er bange for at flyve

Selvom det flere gange er blevet bevist via diverse statistikker og undersøgelser, at det er mere sikkert at flyve end at køre bil, så er der fortsat en hel del mennesker, der lider af flyskræk. Ofte er det mennesker, der ikke har prøvet af flyve som børn, der bliver ramt af panikken for at flyve. De forbinder det med en manglende kontrol og noget ukendt og usikkert.
Hvis man her et ønske om at besøge destinationer, der kræver en flyverejse, er der heldigvis en række ting man selv kan gøre som forberedelse inden flyrejsen;
- Start med at læse op på fakta. På den måde finder man hurtigt ud af, hvor sikkert det faktisk er at flyve.
- Ifør dig tøj, du føler dig godt tilpas og afslappet i.
- Flyv sammen med en der kan berolige dig, holde din hånd og få dig til at føle dig tryg.
- Hvis din flyskræk er meget slem, kan du overveje at opsøge enten en terapeut eller hypnotisør, som kan hjælpe dig af med din forbi.
Desuden kan du tale med din læge om at udskrive dig noget beroligende medicin, som du kan tage umiddelbart inden afgang.

Flyrejser med børn

En del børnefamilier fravælger flyrejser, fordi de simpelthen ikke kan overskue at flyve med små børn.  Der er dog en række ting, der kan gøres for at gøre rejsen mere behagelige for både børn og forældre.
Hvis du flyver med en baby, så sørg for at bestille en såkaldt fly-vugge. Stort set alle flyselskaber tilbyder denne service. Vuggen spændes fast på væggen foran jeres sæder, så kan baby sove der fremfor at skulle sidde på skødet af mor eller far. Den må ikke benyttes under afgang og landing, hvilket også er de tidspunkter, hvor der er mulighed for at baby kan mærke et ubehageligt tryk i ørene. Dette tryk kan afhjælpes ved at give bryst, flaske eller sut.
Fra barnet er 2 år, skal det have sit eget sæde. Sørg for at medbringe underholdning i form af iPad, bøger, tegnegrej eller lignende, så tiden går lidt hurtigere for barnet. Også større børn kan få ubehagelige proppe i ørene, afhjælp det for eksempel med at tygge karameller, da tyggemekanismen er med til at afhjælpe trygget.
Hvis I skal flyve langt, er det en fordel, hvis muligt, at vælge en natteflyvning. Tiden går en hel del hurtigere for barnet, hvis det meste af tiden bruges på at sove. Desuden er det vigtigt at minde sig selv om, at de fleste medpassagerer faktisk er medfølende og forstående overfor et grædende og ulykkeligt barn.

Her kan du flyve hen med Panter Rejsers flyrejser

Vi tilbyder at arrangere flyrejser til stort set hele verden. Oplev eksempelvis kolde, naturskønne Grønland og få et indblik i den unikke eskimo-kultur. Tag på shopping og sightseeing i nogle af Europas største og mest pulserende storbyer såsom London og Barcelona. Du kan også skifte det kølige danske vintervejr ud med sol og varme på Caribiens største ø Cuba, hvor du kan opleve både kultur, historie og skønne sandstrande. Eller besøg Mellemamerikas største land Nicaragua, her får du et skønt klima, smuk natur og et helt særligt rigt dyreliv.
Valget er dit og du bestemmer helt selv, hvor stor en del af rejsens forberedelse og planlægning, du ønsker hjælp til.
Husk på at en ferie ikke skal forbindes med stress og jag. En ferie er der hvor man skal koble af, nyde hinanden og skabe livslange minder sammen. For mange er selve planlægningen af flyrejsen et stresselement i sig selv.  Lad derfor os varetage dine rejseplaner, så du kan nyde din kommende ferie uden bekymringer.