Skip to main content

Rhinen i Flammer

- Rüdesheim, Rhinromantik, festfyrværkeri


Rhinen, Vesteuropas længste flod, har sit smukkeste løb mellem Köln og Rüdesheim. På denne legendariske strækning, som også kaldes ”Den romantiske Rhinstrækning”, mødes øjet konstant af imponerende, forhistoriske borge, små idylliske landsbyer og frodige vinmarker. Under denne rejse får du, udover Rhinens romantiske panoramaer, lejlighed til at besøge smukke byer langs flodens løb, bl.a. Koblenz med den unikke borg Ehrenbreitstein. Du besøger Strasbourg, og vi kører en del af den berømte vinrute - selvfølgelig med indlagt vinsmagning. En af rejsens højdepunkter er uden tvivl det festfyrværkeri hvor himlen bogstaveligt talt står i flammer, når borge og bjergsider oplyses af alle tiders fantastiske fyrværkeri.

Højdepunkter
• Rhindalens herligheder: borge, romantik og vinlandskaber
• Rundtur med ”Winzerekspressen”
• Koblenz - den gamle romerby
• Ædelstensbyen Idar Oberstein
• Vinbyen Bernkastel-Kues
• Smuk sejltur på Mosel
• Hyggelige Drosselgasse med sang og musik


Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
 tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram


Rejsens forløb

1. dag: Direkte til Rüdesheim
Turen går gennem Nordtyskland. Frokostpause ved Hannover og videre mod Rüdesheim. Pause undervejs med mulighed for at spise aftensmad. Sen ankomst til hotellet.

2. - 5. dag: Udflugtsprogram

6. dag: Afsked med Rüdesheim

Efter tidlig morgenmad kører vi nordpå ad samme rute som udrejsen.

Forslag til udflugter

Oplevelser i idylliske Rüdesheim

Om formiddagen viser rejselederen rundt i vores dejlige værtsby Rüdesheim. Senere kører det lille tog ”Winzerexpressen” os en fin tur rundt i byen og ud i vinmarkerne. Om eftermiddagen vinsmagning hos en vinbonde i byen. På Asbach Uralt fabrikken ser vi, hvordan den tyske ”cognac” fremstilles - og så skal vi naturligvis smage på den gode drik. Resten af dagen er til egne oplevelser. F.eks. besøg i Siegfrieds Mekaniske Musikkabinet, som rummer en imponerende samling af selvspillende lirekassemaskiner. Eller skøn gåtur op til Hildegard van Bingens kloster, som hun grundlagde i 1165. Klostret blev senere ødelagt, men et nyt blev bygget i 1903. Hun er blevet kaldt middelalderens største kvinde. Efter middagen er der mulighed for at følge med rejselederen på tur i den navnkundige Drosselgasse, gaden der sprudler af musik og dans og glade stunder.

Mosel-sejltur og vinbyen Bernkastel-Kues
Med kurs mod Mosel kører vi gennem det pragtfulde naturområde Hunsrückbjergene til Traben-Trabach. Herfra med båd til vinbyen Bernkastel-Kues, utvivlsomt den smukkeste by ved Mosel. Vi slentrer i byen og nyder middelalderstemningen og de skønne, spidstagede bindingsværkshuse. Ad naturskøn rute retur til Rüdesheim.

Koblenz, Loreley og festfyrværkeri
Dagens udflugt begynder med en tur ad den smukke vej langs Rhinen til Koblenz. Ved flodens smalleste sted tårner Loreley-klippen stejlt op. Førhen var stærke understrømme her skyld i mange grundstødninger. I dag symboliseret af Loreley-statuen, en smuk jomfru, som lokker sømænd i ulykke. I den gamle romerby Koblenz ser vi borgen Ehrenbreitstein. Heroppe er der et storslået panorama over Mosel og Rhinen og ”Deutsches Eck” - landtangen mellem de to floder. Tilbage i Rüdesheim er resten af eftermiddagen til egne oplevelser.

Rhinen i Flammer - aftentur
Sidst på dagen skal vi med båd fra Rüdesheim på en pragtfuld aftensejltur med middag om bord. Undervejs nyder vi det fantastiske skue, ”Rhinen i Flammer”, som oplyser borge og bjergsider med et pragtsprudlende festfyrværkeri.

Idar Obersteins ædelstens-mekka
Vi besøger Niederwald-monumentet, hvorfra der er en storslået udsigt over Rhindalens vinlandskab. Mulighed for at tage svævebanen ned over vinmarkerne tilbage til Rüdesheim. Om eftermiddagen kører vi til Idar Oberstein og besøger et af de mange ædelstenssliberier, som byen er så berømt for. Måske vi skal bruge vores sidste aften i Rüdesheim til hygge i Drosselgasse?

Hotel

Central Hotel 3* superior er et hyggeligt familiedrevet hotel beliggende i centrum af Rüdesheim ved markedspladsen / gågaden og kun få minutters gang til ”Drosselgasse”. Restaurant, bar, elevator og velindrettede værelser alle med bad, toilet, hårtørrer, tv og safe. Et stemningsfyldt hotel midt i Rüdesheim - tæt på Drosselgasse.
www.centralhotel.net.

Rejsekalender
27/6Inlandsbanen gennem Sveriges ”baghave”Fra 15.495,-
1/8Sverige og Norge - Oplev Sveriges smukkeste togrejse & LofotenFra 14.995,-
9/8Ældre Sagen Helsinge - AlsaceFra 8.599,-
19/8Sønderjylland - danske og tyske fristelserFra 4.995,-
25/8Paris - Bruxelles - ReimsFra 6.495,-
Kontakt os
Nyheder
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.