Tyskland

Hurtigsøgning
André Rieu i Kiel

André Rieu i Kiel

Billetter i bedste katagori på række 2-5 Oplev den hollandske violinist sammen med sit fantastiske Johann Strauss Orkester i Kiel. André Rieu, violinisten fra Maastricht, er kendt og elsket over hele verden. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en vidunderlig, farverig og munter oplevels...

André Rieu i Hamburg

André Rieu i Hamburg

Oplev den verdenskendte violinist André Rieu - Den populære hollandske violinist André Rieu, som er kendt og elsket over hele verden, besøger atter Hamburg på sin store turné. Her kan vi opleve ham sammen med sit fantastiske Johann Strauss Orkester og meget dygtige sangere, og de giver...

Altenahr

Altenahr

Tag med på bustur til det nordligste vindistrikt Arhdalen - også kaldet Rødvinsruten. Den smukt beliggende by danner rammen for vores tur.

Agritechnica

Agritechnica

Besøg verdens største messe for landbrugsteknik. Mere end 2.900 udstillere fra 52 lande præsenterer landbrugteknik til planteproducenter.

Amsterdam - Nürnberg flodkrydstogt

Amsterdam - Nürnberg flodkrydstogt

Her er en oplevelse med kombination af skiftende natur og kulturelle indtryk. Se borgene på bjergtoppene, byerne med bindingsværk og smukke gader.

Bayern

Bayern

Byen er karakteriseret ved modsætninger - på en gang stærkt traditionsbundet, hyggelig og romantisk, men samtidig også det mest moderne område i DE.

Berlin

Berlin

Lad os sammensætte din rejse til Berlin. På den måde får du mest muligt ud af dine dage med udflugter til mange af byens fantastiske seværdigheder.

Bremen og Bremerhaven

Bremen og Bremerhaven

Bustur til det skønne Bremen og Bremerhaven. Turen vil byde på udflugter til bl.a. EADS Astrium rumfartscenteret og Mercedes samlefabrikken.

Bad Bramstedt

Bad Bramstedt

Nu kan du opleve julen i Hamborg og Kiel. Kør med 4-stjernet bus. Få en overnatning inkl. morgenmad | Se de flotte julemarkeder og mere!

Dresden

Dresden

Besøg tyskernes svar på Firenze. Byen emmer af tidligere tiders storhed og magt - bl.a. ligger den kendte, 300 år gamle porcelænsbutik Meissen i byen.

Erfurt

Erfurt

Panter Rejser arrangerer en skøn bustur til Erfurt. Du får mulighed for at opleve storslået natur og hyggelige byer. Weimar er også et stop på turen.

Franken

Franken

Franken nord for Bayern byder på eventyrligt smukke bjerglandskaber og huser ikke mindre end ni naturparker. Byen har samtidig en fantastisk historie.

Hamburg

Hamburg

Hamborg har alt, hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Oplev det fantastiske havnemiljø og det pulserende byliv der aldrig sover. Book nu.

Harzen

Harzen

Harzen har det hele - fantastisk by og skøn natur. Rejsen byder på udflugter til andre nærliggende byer og smagsprøver på de lækre Windbeutel.

Hamborg

Hamborg

- julestemning og julemarkeder - Hamburg er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt, hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Her er nærmiljø, indkøbscentre, havneliv, listige beværtninger, forlystelsesgaderne i Skt. Pauli og meget andet. Hamburg er Europas n...

Harzen - Goslar jul

Harzen - Goslar jul

Med en rejse til Goslar i juletiden, er du garanteret at komme i julestemning. Flotte julemarkeder, den hyggelige rådhusplads og et smukt landskab. Se mere!

Julemarked i Berlin

Julemarked i Berlin

Oplev julemarked i Berlin. Rejsen byder på julestemning, pyntede gader, brændte mandler ”Glühwein” osv. Bestil rejsen Hos Panter Rejser.

Julemarked i Bremen

Julemarked i Bremen

Oplev julemarked i den smukke Hansestad Bremen. Centralt hotel og udflugt til Bremerhafen

Weihnachtsmarkt i Hamborg

Julemarkeder i Hamburg og Husum

Tag med til et af de ældste julemarkeder i Hamburg med en hel særlig stemning. Vi besøger også Husum, hvor vi skal se deres imponerende julemarked.

Julemarked i Lübeck

Julemarked i Lübeck

Kom med på en dagstur til Lübeck Julemarked, hvor stemningen og humøret er højt. Se den smukke udsmykning af byen og nyd julehyggen. Se mere!

Julemarkeder i Nordtyskland

Julemarkeder i Nordtyskland

Tag med til et af de ældste julemarkeder i Lübeck og oplev en hel særlig stemning. Vi besøger Kiel, hvor vi skal se deres imponerende julemarked | Se her

Kassel

Kassel

Busrejsen til Kassel byder på idyllisk natur med rislende bække og romantiske byer. Vi tager på eventyr inspireret af Brødrene Grimm. Se mere her.

Lüneburger Heide

Lüneburger Heide

Lüneburger Heide er en del af Europas største hedeområde med mange gode naturoplevelser. Mulighed for sejltur, hestevognstur og museumsbesøg. Se mere her.

Mosel & Rhinen - flodkrydstogt

Mosel & Rhinen - flodkrydstogt

Mosel & Rhinen bugter sig igennem omgivelserne, hvor grønne vinmarker, idylliske små byer, middelalderborge og store skove er en ægte fryd at se på.

Magdeburg

Magdeburg

Magdeburg er hovedstad i Tysklands mindste delstat Sacshen-Anhalt. Vi arrangerer bl.a. udflugter til det historiske centrum og Harzenz smukke bjerge.

Nordtyskland og Helgoland

Nordtyskland og Helgoland

Rejsen til Nordfriesland tager udgangspunkt i Tönning og Helgoland. Oplev Nationalparken Nordstrand | Sankt Laurentius Kirken | Se mere her!

Rhinen flodkrydstogt - Basel til Amsterdam

Rhinen flodkrydstogt - Amsterdam til Basel

Rejs med langs den smukke flodstrækning, Rhinen, og oplev skøn natur og charmerende byer. Rejsen går fra Basel i Schweiz til Amsterdam i Holland.

Rhinen i Flammer

Rhinen i Flammer

Rhinen i flammer - den kendte sejltur på Rhinen med fyrværkeri og spisning ombord. Oplev Rhinromantikken og Rhinens hovedby Rüdesheim. Læs mere her.

Rügen-Stralsund

Rügen-Stralsund

Den middelalderlige by Stralsund ligger i den nordtyske region Mecklenburg-Vorpommern. Byen er via en bro forbundet med Tysklands største ø, Rügen.

Rhinen i Flammer - Flodkrydstogt

Rhinen i Flammer - Flodkrydstogt

Under denne rejse får du, udover Mosel og Rhinens romantiske panoramaer, lejlighed til at besøge smukke byer langs flodens løb. Book rejsen online.

Sauerland

Sauerland

Midt mellem Harzen og Rhinen ligger det smukke Sauerland. Sauerland byder på romantiske byer, rislende bække og skovbeklædte bjerge. Læs mere her.

Schleswig-Holstein

Schleswig-Holstein

Oplevelse i fællesskab med Panter Rejser | Ø-oplevelser på Helgoland | Store seværdigheder i Schleswig-Holstein. | Se mere HER!

Schwarzwald og Alsace

Schwarzwald og Alsace

Idylliske Schwarzwald ligger i det sydvestlige Tyskland. Turen bringer os også til det frugtbare Alsace, hvor vi besøger em vinbonde. Læs mere her!

Spreewald - Berlin

Spreewald - Berlin

På denne tur får du mulighed for at opleve et skønt udsnit af den tyske kultur, med besøg i bl.a. Dresden og Berlin. Se programmet på hjemmesiden.

Stade

Stade

Vi skal bo i den charmerende by Stade, der ligger lidt vest for Hamborg. Turen byder på udflugter til Hamborg, Lübeck, Bremen og Husum. Online booking

Thüringen

Thüringen

Denne rejse til Thüringen i Tyskland byder på tysk kultur i skovklædt charme. Bestil din grupperejse her og lad Panter Rejser stå for alt andet på rejsen.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.