Tyskland

André Rieu i Kiel

Billetter i bedste katagori på række 2-5 Oplev den hollandske violinist sammen med sit fantastiske Johann Strauss Orkester i Kiel. André Rieu, violinisten fra Maastricht, er kendt og elsket over hele verden. Sammen med sit Johann Strauss orkester giver han en vidunderlig, farverig og munter oplevelse. Det er klassisk musik for det ....Læs mere »

André Rieu i Hamburg

Oplev den verdenskendte violinist André Rieu Den populære hollandske violinist André Rieu, som er kendt og elsket over hele verden, besøger atter Hamburg på sin store turné. Her kan vi opleve ham sammen med sit fantastiske Johann Strauss Orkester og meget dygtige sangere, og de giver sammen ....Læs mere »

Altenahr

- prægtigt vinlandskab i Ahrdalen   Ahrdalen er Europas nordligste vindistrikt - også kaldet ”Rødvinsruten”. Her mellem Bonn og Koblenz, i en sidedal til Rhinen, finder vi denne romantiske dal kendt for sin smukke natur. Ahrfloden løber gennem den frodige dal, og på begge bredder skråner vinmarkerne ....Læs mere »

Agritechnica

Verdens største messe for landbrugsteknik Mere end 2.900 udstillere fra 52 lande præsenterer landbrugsteknik til de professionelle planteproducenter. I 2015 besøgte 451.000 personer fra 115 lande messen i løbet af de 7 dage, den varer - det gør den til verdens største messe for landbrugsteknik. Se mere på ....Læs mere »

Amsterdam - Nürnberg flodkrydstogt

Flodkrydstogt ad smukke vandveje på Rhinen og Main floden Flodkrydstogter har altid været blandt vores mest eftertragtede rejser. Derfor har vi nu på talrige opfordringer sammensat en helt ny og anderledes rejse gennem både Holland og Tyskland. Så kom og vær med, når vi stævner ud fra Amsterdam og sejler ....Læs mere »

Bayern

- Altmühl og Donau   Bayern er på en måde karakteriseret ved modsætninger - på en gang stærkt traditionsbundet, hyggeligt og romantisk, men samtidig også det mest moderne og fremgangsrige område i Tyskland. Befolkningen er først og fremmest bayrere, før de er tyskere, og det gør ....Læs mere »

Berlin

- mondæn storbycharme   Berlin er en af Europas førende kulturelle hovedstæder og er igen i superligaen som turistmål sammen med London, Rom og Paris. Som europæisk metropol tiltrækker Berlin kunstnere, turister og forretningsfolk fra hele verden. Byens stemning er både mondæn og alternativ. Kontrasten ....Læs mere »

Bremen og Bremerhaven

- Hansestaden og dens imponerende havneby Udgangspunktet på denne rejse er Bremen, det nordvestlige Tysklands pulserende hjerte og hjemby for de verdensberømte Bremer Stadsmusikanter. Bremen byder på både historie og spændende gamle bydele samt moderne museer og arkitektur. En storby med alle facetter - historie, tradition, ....Læs mere »

Bad Bramstedt

- julemarked i Hamburg og Kiel I verdensbyen Hamburg og i delstatshovedstaden Kiel oplever vi de populære og berømte julemarkeder. Over et krus Glühwein lade vi os beruse af årstidens helt specielle atmosfære. Hamburg er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt, hvad et nysgerrigt ....Læs mere »

Dresden

- og andre kulturperler i Tysklands østlige skovland Men udgangspunkt i Dresden, sachsernes gamle hovedstad og tyskernes imponerende svar på Firenze, skal vi opleve det smukke område,der i øst grænser op til Polen og i syd mødes af den skovklædte grænse til Tjekkiet. Egnen taler endnu i dag sit tydelige ....Læs mere »

Erfurt

- Thüringen og Luther Delstaten Thüringen har et afvekslende landskab med store skovområder, afløst af åbne vidder og dybe dale med imponerende borge og slotte i horisonten. Hyggelige byer og et rigt udbud af seværdigheder. Indbyggerne i Thüringen er gæstfri mennesker. En blanding af folk fra forskellige ....Læs mere »

Franken

- tyske fristelser   Det eventyrligt smukke bjerglandskab nord for Bayern opfattes af mange som indbegrebet af Tyskland. Området byder på ikke mindre end ni naturparker, men ud over det har Franken også en fantastisk historie, som vi får indblik i på spændende udflugter til områdets byer. I folkevandringstiden ....Læs mere »

Hamburg

- her leves livet   Hamburg er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt,  hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Her er nærmiljø, indkøbscentre, havneliv, internationale shows, listige beværtninger, forlystelsesgaderne i Skt. Pauli og meget andet. Hamburg er Europas ....Læs mere »

Harzen

- skøn natur med masser af historie At stå på rådhuspladsen i Goslar omgivet af middelalderlige bindingsværkshuse og lytte til det berømte klokkespil er indbegrebet af den stemning og charme, som Harzen gennem generationer har fortryllet sine turister med. Læg dertil et landskab, der hæver sig over ....Læs mere »

Hamborg

- julestemning og julemarkeder   Hamburg er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt, hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Her er nærmiljø, indkøbscentre, havneliv, listige beværtninger, forlystelsesgaderne i Skt. Pauli og meget andet. Hamburg er Europas næststørste ....Læs mere »

Harzen - Goslar jul

- skøn natur med masser af historie Adventsrejse til Goslar, bedre julestemning end i den charmerende gamle kejserby findes ikke mange steder. Alt ånder af jul i de smukkeste omgivelser. Vi oplever flotte julemarkeder der oser af stemning og julehygge i både Goslar og Wernigerode. At stå på Rådhuspladsen i Goslar ....Læs mere »

Julemarked i Berlin

Glühwein, shopping og hygge Tyskland har tradition for overdådige julemarkeder,  som lokker til indkøb og oplevelser i adventstiden. På denne rejse oplever vi julestemningen i Berlin, der oser af hygge i de smukt pyntede gader. Nyd duften af brændte mandler, honningkager og dampende varm ”Glühwein”. ....Læs mere »

Julemarked i Bremen

- hansestaden og dens imponerende havneby Vores udgangspunkt på denne rejse er Bremen, det pulserende hjerte i det nordvestlige Tyskland og hjemby for de verdensberømte Bremer Stadsmusikanter. Bremen byder på både historie og spændende gamle bydele samt moderne museer og arkitektur. Byen er kendt for sit fantastisk flotte ....Læs mere »

Julemarkeder i Hamburg og Husum

Hamburg er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt, hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Her er nærmiljø, indkøbscentre, havneliv, listige beværtninger, forlystelsesgaderne i St. Pauli og meget andet. Et af de ældste julemarkeder i Hamburg, ligger ved byens rådhus, ....Læs mere »

Julemarked i Lübeck

- Julestemning i Lübeck Vi kører sydpå mod Lübeck, hvor der bliver ca. 4 timers ophold i byen. Oplev den gode julestemning i den gamle tyske hansestad.  Det dufter af jul og en fryd for øjet at besøge denne juleklædte smukke by. I byen er der opstillet over 400 boder med bl.a. brændte mandler, ....Læs mere »

Julemarkeder i Nordtyskland

Julemarkederne i Nordtyskland er kendte for deres hygge med duften af Glühwein, gran, bolcher, brændte mandler og honninghjerter. Vi besøger det velbesøgte julemarked i Lübeck og kombinerer det med besøg i en historisk by med mange seværdigheder, bl.a. det 700 år gamle rådhus. På andendagen ....Læs mere »

Kassel

- Eventyrruten og Berleburg De skovklædte bjerge og idylliske dale med rislende bække, romantiske byer med pyntelige bindingsværkshuse, opdæmmede søer, borge og slotte gør dette ophold i Hessen til en dejlig oplevelse, og med brødrene Grimm i bagagen er der lagt op til eventyr. Her midt i Tyskland, kendt ....Læs mere »

Lüneburger Heide

Lüneburger Heide er en del af Europas største hedeområde, der i grove træk strækker sig fra Warszawa i Polen til Arnhem i Holland. Landskabet er meget afvekslende med en blandet vegetation, der ikke findes mage til i Europa. I hedeområdet findes tre naturparker, og det er det eneste sted i Tyskland, hvor dyreparker, ....Læs mere »

Mosel & Rhinen - flodkrydstogt

Smukt krydstogt på 4* skib Mosel og Rhinen danner rammen om det skønne krydstogt – hvor naturen og omgivelserne er som taget ud af et maleri. Floderne bugter sig igennem omgivelserne, hvor grønne vinmarker, idylliske små byer, middelalderborge og store skove er en ægte fryd at se på. Kombinationen af skiftende ....Læs mere »

Magdeburg

- en perle mellem Harzen og Berlin   Magdeburg, hovedstaden i Tysklands mindste delstat Sachsen-Anhalt, ligger smukt ved floden Elben - og desuden ikke langt fra hverken Harzen eller Berlin, som vi naturligvis besøger på spændende udflugter under denne rejse. Vi bor på Hotel Ratswaage, som er centralt placeret med Magdeburgs ....Læs mere »

Nordtyskland og Helgoland

Hotel smukt placeret ud til Ejderen Denne rejse til Nordfriesland har udgangspunkt i Tönning, der ligger på halvøen Eiderstedt. Byen var tidligere en betydningsfuld havneby med et fort. Købstaden er i dag hovedbyen på halvøen med ca. 5.000 indbyggere. Torvet i byens centrum domineres af Sankt Laurentius Kirken. ....Læs mere »

Rhinen flodkrydstogt - Basel til Amsterdam

- en af Europas smukkeste flodstrækninger Ikke uden grund bliver flodkrydstogter mere og mere populære. Kombinationen af afslappet liv ombord på de stolte flodskibe og landgange, hvor spændende oplevelser og byrundture står i kø, er en perfekt rejseform. Ombord får du typisk et godt forhold til skibets besætning, ....Læs mere »

Rhinen i Flammer

- Rüdesheim, Rhinromantik, festfyrværkeri Rhinen, Vesteuropas længste flod, har sit smukkeste løb mellem Köln og Rüdesheim. På denne legendariske strækning, som også kaldes ”Den romantiske Rhinstrækning”, mødes øjet konstant af imponerende, forhistoriske borge, små ....Læs mere »

Rügen-Stralsund

- Mecklenburg – Vorpommern   Hansestaden Stralsund ligger i delstaten Mecklenburg-Vorpommern, ved Stralsund, som er et stræde i Østersøen. Den geografiske nærhed til øen Rügen har også indbragt byen betegnelsen ”porten til Rügen”. Den historiske bykerne har bevaret sit middelalderlige ....Læs mere »

Rhinen i Flammer - Flodkrydstogt

Fantastisk festfyrværkeri Rhinen, Vesteuropas længste flod, har sit smukkeste løb mellem Köln og Rüdesheim. På denne legendariske strækning, som også kaldes ”Den romantiske Rhinstrækning”, mødes øjet konstant af imponerende, forhistoriske borge, små idylliske landsbyer ....Læs mere »

Sauerland

- særpræget midttysk natur   Midt i Tyskland ligger Sauerland smukt mellem Harzen og Rhinen. Området byder på smalle dale med skovdækkede bjerge, rislende bække og romantiske byer med fine bindingsværkshuse. Sauerland er desuden kendt for sin rene og sunde luft. Olsberg er en af Sauerlands mest hyggelige ....Læs mere »

Schleswig-Holstein

- Sort Sol og ø-oplevelser på Helgoland Højdepunkter • Sejltur til den toldfrie ø Helgoland, som byder på fantastiske naturoplevelser og billige indkøb • Vi ser og hører nærmere om de omtumlede forhold, egnen har oplevet som tysk og dansk område • Indsigtsfulde og spændende ....Læs mere »

Schwarzwald og Alsace

- skove, bjerge og vin Schwarzwald er idyllisk beliggende i den sydvestlige del af Tyskland. Romerne gav Schwarzwald navnet: ”Silva Nigra” – den sorte skov, og Schwarzwald er i dag en af de skønneste, mest populære, varierede og romantiske destinationer i Tyskland. Storslået natur, dybe dale, krystalklare søer ....Læs mere »

Spreewald - Berlin

- nordtysk kanalidyl   Mellem Berlin, Dresden og Cottbus finder vi en af Nordeuropas mindre kendte naturperler, nemlig Spreewald, som med sine 480 km2 og sit finmaskede net af kanaler, åer og bække i dag er et fredet område, hvor motorsejlads er forbudt, og hvor selv postbuddet må stage sig frem i sin lille postbåd ....Læs mere »

Stade

- Bremen - Lübeck – Hamburg Inden for bekvem afstand, lidt vest for Hamburg, ligger den gamle Hansestad Stade, hvor vi skal bo lige op til den gamle bydel. Udover at Stade har et charmerende centrum, er afstanden til vores udflugtsmål i Hamburg, Bremen, Lübeck og Husum så passende, at vi også skal på tur dertil ....Læs mere »

Thüringen

Tysk kultur i skovklædt charme -  Thüringen, delstaten i det centrale Tyskland, har i overflod alt det, som tyskerne ynder at smykke deres land med: et afvekslende landskab med store skovområder afløst af åbne vidder og dybe dale med imponerende borge og slotte i horisonten. Hyggelige byer og et rigt udbud af seværdigheder. ....Læs mere »

Thüringen - Hessen

Thürings skove og Hessens bjerge -  Delstaten Thüringen har et afvekslende landskab med store skovområder, afløst af åbne vidder og dybe dale med imponerende borge og slotte i horisonten. Hyggelige byer og et rigt udbud af seværdigheder. Indbyggerne i Thüringen er gæstfri mennesker. En blanding af ....Læs mere »

Wismar

Sejltur i Plön, historiske Wismar og Schwerin På denne rejse oplever du det bedste af delstaten Mecklenburg-Vorpommern. Fra den betagende natur på sejlads i Plön, til nostalgisk togtur med damplokomotivet ”Molli”. Der bliver god tid til at nyde roen og slappe af i de skønne omgivelser. Samt interessante besøg ....Læs mere »