Tyskland

Altenahr

- prægtigt vinlandskab i Ahrdalen   Ahrdalen er Europas nordligste vindistrikt - også kaldet ”Rødvinsruten”. Her mellem Bonn og Koblenz, i en sidedal til Rhinen, finder vi denne romantiske dal kendt for sin smukke natur. Ahrfloden løber gennem den frodige dal, og på begge bredder skråner vinmarkerne ....Læs mere »

Bremen og Bremerhaven

- Hansestaden og dens imponerende havneby Udgangspunktet på denne rejse er Bremen, det nordvestlige Tysklands pulserende hjerte og hjemby for de verdensberømte Bremer Stadsmusikanter. Bremen byder på både historie og spændende gamle bydele samt moderne museer og arkitektur. En storby med alle facetter - historie, tradition, ....Læs mere »

Bayern

- Altmühl og Donau   Bayern er på en måde karakteriseret ved modsætninger - på en gang stærkt traditionsbundet, hyggeligt og romantisk, men samtidig også det mest moderne og fremgangsrige område i Tyskland. Befolkningen er først og fremmest bayrere, før de er tyskere, og det gør ....Læs mere »

Berlin

- mondæn storbycharme   Berlin er en af Europas førende kulturelle hovedstæder og er igen i superligaen som turistmål sammen med London, Rom og Paris. Som europæisk metropol tiltrækker Berlin kunstnere, turister og forretningsfolk fra hele verden. Byens stemning er både mondæn og alternativ. Kontrasten ....Læs mere »

Dresden

- og andre kulturperler i Tysklands østlige skovland Men udgangspunkt i Dresden, sachsernes gamle hovedstad og tyskernes imponerende svar på Firenze, skal vi opleve det smukke område,der i øst grænser op til Polen og i syd mødes af den skovklædte grænse til Tjekkiet. Egnen taler endnu i dag sit tydelige ....Læs mere »

Erfurt

- Thüringen og Luther Delstaten Thüringen har et afvekslende landskab med store skovområder, afløst af åbne vidder og dybe dale med imponerende borge og slotte i horisonten. Hyggelige byer og et rigt udbud af seværdigheder. Indbyggerne i Thüringen er gæstfri mennesker. En blanding af folk fra forskellige ....Læs mere »

Franken

- tyske fristelser   Det eventyrligt smukke bjerglandskab nord for Bayern opfattes af mange som indbegrebet af Tyskland. Området byder på ikke mindre end ni naturparker, men ud over det har Franken også en fantastisk historie, som vi får indblik i på spændende udflugter til områdets byer. I folkevandringstiden ....Læs mere »

Hamburg

- her leves livet   Hamburg er Tysklands næststørste by med over 1,6 mio. indbyggere. Her er alt,  hvad et nysgerrigt rejsehjerte kan begære. Her er nærmiljø, indkøbscentre, havneliv, internationale shows, listige beværtninger, forlystelsesgaderne i Skt. Pauli og meget andet. Hamburg er Europas ....Læs mere »

Harzen

- skøn natur med masser af historie At stå på rådhuspladsen i Goslar omgivet af middelalderlige bindingsværkshuse og lytte til det berømte klokkespil er indbegrebet af den stemning og charme, som Harzen gennem generationer har fortryllet sine turister med. Læg dertil et landskab, der hæver sig over ....Læs mere »

Kassel

- Eventyrruten og Berleburg De skovklædte bjerge og idylliske dale med rislende bække, romantiske byer med pyntelige bindingsværkshuse, opdæmmede søer, borge og slotte gør dette ophold i Hessen til en dejlig oplevelse, og med brødrene Grimm i bagagen er der lagt op til eventyr. Her midt i Tyskland, kendt ....Læs mere »

Lüneburger Heide

Lüneburger Heide er en del af Europas største hedeområde, der i grove træk strækker sig fra Warszawa i Polen til Arnhem i Holland. Landskabet er meget afvekslende med en blandet vegetation, der ikke findes mage til i Europa. I hedeområdet findes tre naturparker, og det er det eneste sted i Tyskland, hvor dyreparker, ....Læs mere »

Magdeburg

- en perle mellem Harzen og Berlin   Magdeburg, hovedstaden i Tysklands mindste delstat Sachsen-Anhalt, ligger smukt ved floden Elben - og desuden ikke langt fra hverken Harzen eller Berlin, som vi naturligvis besøger på spændende udflugter under denne rejse. Vi bor på Hotel Ratswaage, som er centralt placeret med Magdeburgs ....Læs mere »

Rhinen i Flammer

- Rüdesheim, Rhinromantik, festfyrværkeri Rhinen, Vesteuropas længste flod, har sit smukkeste løb mellem Köln og Rüdesheim. På denne legendariske strækning, som også kaldes ”Den romantiske Rhinstrækning”, mødes øjet konstant af imponerende, forhistoriske borge, små ....Læs mere »

Rhinen flodkrydstogt - Basel til Amsterdam

En af Europas smukkeste flodstrækninger - Ikke uden grund bliver flodkrydstogter mere og mere populære. Kombinationen af afslappet liv ombord på de stolte flodskibe og landgange, hvor spændende oplevelser og byrundture står i kø, er en perfekt rejseform. Ombord får du et godt forhold til skibets besætning, ....Læs mere »

Rügen-Stralsund

- Mecklenburg – Vorpommern   Hansestaden Stralsund ligger i delstaten Mecklenburg-Vorpommern, ved Stralsund, som er et stræde i Østersøen. Den geografiske nærhed til øen Rügen har også indbragt byen betegnelsen ”porten til Rügen”. Den historiske bykerne har bevaret sit middelalderlige ....Læs mere »

Sauerland

- særpræget midttysk natur   Midt i Tyskland ligger Sauerland smukt mellem Harzen og Rhinen. Området byder på smalle dale med skovdækkede bjerge, rislende bække og romantiske byer med fine bindingsværkshuse. Sauerland er desuden kendt for sin rene og sunde luft. Olsberg er en af Sauerlands mest hyggelige ....Læs mere »

Schleswig-Holstein

- Sort Sol og ø-oplevelser på Helgoland Højdepunkter • Sejltur til den toldfrie ø Helgoland, som byder på fantastiske naturoplevelser og billige indkøb • Vi ser og hører nærmere om de omtumlede forhold, egnen har oplevet som tysk og dansk område • Indsigtsfulde og spændende ....Læs mere »

Schwarzwald og Alsace

- skove, bjerge og vin Schwarzwald er idyllisk beliggende i den sydvestlige del af Tyskland. Romerne gav Schwarzwald navnet: ”Silva Nigra” – den sorte skov, og Schwarzwald er i dag en af de skønneste, mest populære, varierede og romantiske destinationer i Tyskland. Storslået natur, dybe dale, krystalklare søer ....Læs mere »

Spreewald - Berlin

- nordtysk kanalidyl   Mellem Berlin, Dresden og Cottbus finder vi en af Nordeuropas mindre kendte naturperler, nemlig Spreewald, som med sine 480 km2 og sit finmaskede net af kanaler, åer og bække i dag er et fredet område, hvor motorsejlads er forbudt, og hvor selv postbuddet må stage sig frem i sin lille postbåd ....Læs mere »

Stade

- Bremen - Lübeck – Hamburg Inden for bekvem afstand, lidt vest for Hamburg, ligger den gamle Hansestad Stade, hvor vi skal bo lige op til den gamle bydel. Udover at Stade har et charmerende centrum, er afstanden til vores udflugtsmål i Hamburg, Bremen, Lübeck og Husum så passende, at vi også skal på tur dertil ....Læs mere »

Thüringen

Tysk kultur i skovklædt charme -  Thüringen, delstaten i det centrale Tyskland, har i overflod alt det, som tyskerne ynder at smykke deres land med: et afvekslende landskab med store skovområder afløst af åbne vidder og dybe dale med imponerende borge og slotte i horisonten. Hyggelige byer og et rigt udbud af seværdigheder. ....Læs mere »

Thüringen - Hessen

Thürings skove og Hessens bjerge -  Delstaten Thüringen har et afvekslende landskab med store skovområder, afløst af åbne vidder og dybe dale med imponerende borge og slotte i horisonten. Hyggelige byer og et rigt udbud af seværdigheder. Indbyggerne i Thüringen er gæstfri mennesker. En blanding af ....Læs mere »
EmediateAd