Skip to main content

Julestemning i Riga

Julemarked og hygge i Letlands hovedstad
Hotel beliggende i hjertet af den gamle bydel

Kom i julestemning i fantastiske Riga, som op til jul bliver forvandlet til et stort mekka af julelys, boder, julemarked og juletræer. Her findes alt fra kunsthåndværk, til lækkerier i boderne på byens torv.

Hele byen står smukt pyntet, og emmer af hygge og atmosfære. Her er gode muligheder for at gøre fordelagtige juleindkøb. Du bor i den gamle bydel, som også er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Byen er på mange måder en kulturperle, og specielt byens Art Nouveau arkitektur er noget ganske særligt. Du oplever det hele på vores byrundture i byen.

Højdepunkter
✓ Julestemning i Riga
✓ Byvandring med guide
✓ Tid til egne oplevelser

Program dag for dag:
1. dag - Afrejse og byrundtur
2. dag: Den gamle bydel og julemarked
3. dag: Oplevelser på egen hånd
4. dag: Hjemrejse

 

Denne rejse er skræddersyet til lukkede grupper - kontakt os for tilbud på
tlf. 7585 7333 eller panter@panterrejser.dk
Se 
Rejsekalender HER for ledige pladser til individuelt rejsende.

Hurtigsøgning

Dagsprogram

1. dag: Afrejse og byrundtur
Du flyver fra Billund/København til Riga med Air Baltic. Efter ankomst tager vi en kort byrundtur med bussen langs Daugava floden, forbi den gamle Krigskirkegård og området med Art Nouceau bygninger til den gamle bydel, hvor du tjekker ind på vores hotel. Vi mødes til velkomstmiddag i hotellets restaurant.

2. dag: Den gamle bydel og julemarked
Efter morgenmaden tager vi på en gående byrundtur.
Du oplever byens Art Nouveau arkitektur, samt det middelalderlige og gotiske Riga i den gamle bydel. Du ser bl.a. Krudttårnet, Den Svenske Port, Købmandshusene De Tre Brødre, Hansahusene, Skt. Peters Kirken, Katedralen, Skt. Jacobs kirke og rådhuset. Vi slutter af på byens torv, som er forvandlet til et stort julemarked med mange hyggelige boder, det store juletræ og ikke mindst smukt julelys. Her oplever du den helt specielle julestemning på tætteste hånd.

3. dag: Tid på egen hånd
I dag er der tid til at udforske byen på egen hånd. Besøg evt. ”Lagkagebygningen”, et billede af Stalintiden, som rummer Latvian Academy of Science. I 2017 blev der adgang til bygningen, og du kan via en elevator komme 65 meter op, og herfra er der en fantastisk udsigt. Du kan også nyde den smukt pyntede by, og gøre de sidste juleindkøb, eller besøge en af byens hyggelige cafeer. Til aften er der middag på en middelalder restaurant i byen (tilkøb – bestilles sammen med rejsen).

4. dag: Hjemrejse
Efter god tid til morgenbuffeten, forlader vi hotellet og kører mod lufthavnen, hvor du flyver tilbage til Billund/København fyldt op med god julestemning og dejlige oplevelser.

Diverse
I Riga benyttes Euro

Enkeltværelsestillæg

Udvid din rejseoplevelse
Middag på middelalder restaurant 350,-

Kort

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.